Beşiktaş 2-1 Galatasaray [TsL 33.Hafta][Tek BaşLık]

İlk ve son yönettiğin derbi olur inşallah Kamil...

tebrikler beşiktaşa bu galibiyetle şampiyo. diyebiliriz sanırım artık hayırlı uğurlu ve bol neşeli kutlamalar dilerim:)

Hakemin yüzünden Yusuf haftaya yok.Hakemin gecmiş maclarımızıda berbat yönetmiş zaten. Ama bugün GS güsel oynadı top bizden yanaydı.

$ansizlk GS'nin pesini birakmadi. Herkes biliyorki o kadar hataya ragmen macta Galatasaray on plandaydi.
Hele o kacan gollere ne demeli ?
sabri ve arda omrden omur goturduler. Sabri oyunu suerkli sogutmakla, toplari geri cevirmekle mesgul oldu. Arda ise show pesindeydi.

Yinede BJK'yi tebrik ederim... Sampiyonlukalrini ilan ettiler diyebiliriz.

Şİmdi maçtan geldim. sinir küpüyüm. Lan bu nasıl hakem yaa. Onu hakem yapanın allah beşasını versin. Bir de sabriye bir çift lafım var adam gibi top oynıyacaksan oyna çirkeflik yaparak oynanmaz. hakemi de arkasına almış terör resmen yaa.

içimden geçen yorumu yazmak isterdim ama nasıl olsa silinir diye vazgeçtim iki takıma da başarılar

Kim kime Şampiyonluk veriyo bu devirde 2 sezondur aynı muhabbet.Bırakın bu mazlumu oynamaları BJK olmasaydı haftaya GS 'ın Sivas TS 'nin FB galibiyetleri ile TS şampiyon olurdu. Yani bizim hiçmi puan kaybımız yok.Sivas Şampiyonluklar liginde TC nasıl temsil edecek biraz gercekci olun

Ya ben çokmu yanlı izliyorum yoksa çokmu yanlı yönetildi maç anlamadım hakem gözümde çok berbattı
ne zamandır söylüyoruz bu takımın gs'nin fb'nin üstüne hakemide koyup yenmesi lazım öyle de oldu şans da yanımızdaydı ama bu kadar da belli edilmez taraf oluşun
ayıptır

RaplOrd kardeş hakemi geçtik ama oynadığımız oyunu beğendinmi Rüştü gününde olmasa bugün uyku haramdı walla.Arda dahi tebrik etti nasıl cıkar bu top diye

Bütün Anadolu ummaya devam etsin Beşiktaş işi bitirdi :D
Şimdi yesinler birbirlerini gs-sivas hahah

Hakeme parantez açmak gerekirse gs-beşiktaş maç klasiği yaşadık yine farklı bişey yok bu kadar yerin gibine sokulmaz bir takım yazık günah her sene aynı senaryo

ya tamam iyi oynamamış olabiliriz ama bende bu olayın hakem yüzünden olduğunu gördüm
hatalı kararlar verilmeyen fauller penaltılar hatta bi pozisyonda yusufun penaltı pozisyonunda hakem yusufa kart gösterdi aldattı diye
ya bu kadar mı art niyetli olur insan

gokhan uygun yüzünden sivasın şampiyon olmasını kimse istemiyor hella besşiktay yola devam tek mac kaldıı

Hakem konusunda haklısın ama hayal kırıklığı yaşadım ben bugün sevinicimizi tam yaşayamadım.Ernst 2 sarıdan kırmızı yiyebilirdi bende şaşırdım nasıl vermedi diye ama kesin görmedi. bugün ben takımdan çok şey bekliyordum bilmiyorum...

seveseve.jpg

bjk9.jpg

Denizliyi görmeden paçayı sıvamayın Trabzonun bile şampiyon olma ihtimali var

Geri