Beşiktaş 2-1 Antalyaspor [S.Toto S.Lig 6.Hafta]

Son dk'da sans yanınızdaydı Deniz fenerli olduğu nasılda belli etti. :D :D

Hoca bu geceden sonra Hakan ı dusunmez umarım ılk 11 de.. Zor olacagını tahmın edıyordum ama bu kadarr beklemıyordum acıkcası.. Kendı kendımızı ateşe attık maçta

Mehmet - Ersnt - Necip bu üçlünün aynı anda sahada olmasına gerek yok.. Necip-Ernst yeterlı Mehmet ıyı bır yedek olur...

..єЯDєM..;5154746' Alıntı:
Hoca bu geceden sonra Hakan ı dusunmez umarım ılk 11 de.. Zor olacagını tahmın edıyordum ama bu kadarr beklemıyordum acıkcası.. Kendı kendımızı ateşe attık maçta

Mehmet - Ersnt - Necip bu üçlünün aynı anda sahada olmasına gerek yok.. Necip-Ernst yeterlı Mehmet ıyı bır yedek olur...

ayrıca cenk form tutmuşken ne gerek vardı hakan'a..çocuk canavar gibi oynuyordu..

ikinci golden sonra nasılda kafa kafaya verip sarıldılar hakan'la hilbert..

bobo-ernst ikilisi bu akşam ikisini de ipten aldı..

Özdilek: "Çok enteresan oldu"

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta maçında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederken; Mehmet Özdilek mücadele sonrası açıklamalarda bulundu.

Mehmet Özdilek, "Çok enteresan bir maç oldu. İkinci yarıda 2-3 pozisyon verdik ki, İnönü Stadı'nda normaldir. İyi mücadele ettik. Beraberlik golü enteresan oldu. Kontrollü oynamak zorundaydık. Puan ya da puanlar için geldik; fakat başaramadık. Bu zeminde mücadele etmek de zordu. İki takım da çok fazla öne çıkacak bir oyun ortaya koyamadı" dedi.

Necati Ateş'in son dakikada ayağından sakatlanması için de, "Ayak bileğinde bir burkulma var. MR sonucuna bakacağız. İnşallah önemli bir durumu yoktur" diyerek konuşmasını bitirdi.

Schuster: İstediğim Beşiktaş bu

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, takımının Antalyaspor karşısındaki hırsı ve kazanma arzusundan memnun kaldığını söyledi.

schuster_guluyor_600300_S3DTA.jpg

Bernd Schuster, 2-1 kazandıkları Medical Park Antalyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, iyi çalıştıklarını ve iyi işler yaptıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
"Maçın sonucu son dakikada belli olmamalıydı. Skoru daha önce bulmalıydık. Anlamadığım şekilde bir gol yedik. Her şeye rağmen oyuncularımın hırsından ve arzusundan memnunum. Benim istediğim Beşiktaş böyle bir Beşiktaş. Bu hırsı ve isteği istiyorum. Sonuna kadar maçı bırakmadık ve son dakikalarda gelen golle galip geldik."

Takım olarak çok iyi oynadıklarını ve maçı daha farklı da kazanabileceklerini anlatan Alman çalıştırıcı, Guti'nin yokluğu ile ilgili bir soruya da "Guti'den bir tane var, iki-üç tane yok. Ama önemli olan sahaya çıkanların çalışmasıdır. Onlar da çok iyi çalıştılar" diye yanıt verdi.

"ELİMİZDE 3 İYİ KALECİ VAR"

Kaleci Hakan ile ilgili bir soru üzerine de Schuster, "Hakan birinci kalecimiz. Sakat olduğunda Cenk'e çok iş düştü ve iyi işler yaptı. İki iyi kaleciniz var ve ikisine de güven vermelisiniz. Şu dönem içinde Hakan'ı öne koyabilirim. Rüştü de şu anda iyi durumda. Elimizde 3 iyi kalecimiz var ve duruma göre iki kaleciyi kadroya alabiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Schuster, Alman futbolcu Hilbert ile ilgili bir soruyu da "Hilbert, biraz adaptasyon sıkıntısı yaşadı. Ancak şu anda iyi adapte oldu. Bugün iyi şeyler yaptı. Yediğimiz golde şanssızdı" diye yanıtladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde Rapid Wien ile oynayacakları karşılaşmada Guti ve Ekrem'in oynayıp oynayamayacağı sorusu üzerine de Schuster, "Guti oynayabilir, ama Ekrem'i zannetmiyorum. Guti bugün oynasa çok büyük bir risk alabilirdik, ama perşembe oynayacak" dedi.

ERNST YORUMU
Schuster, vatandaşı Ernst ile ilgili bir soruya, "Fabian tipik bir Alman, öyle bir ciğeri var ki, sanki hiç benzini bitmeyecekmiş gibi oynuyor. Ona çok ihtiyacımız oluyor, ama ilerleyen dönemlerde onu da dinlendirebiliriz. Bölgesinde Necip, Aurelio, Fink var. Ernst'in de dinleneceği zaman olacaktır" yanıtını verdi.

Bobo'dan Ernst'e teşekkür

Beşiktaş'ın Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yendiği maçta siyah-beyazlı takımın 2 golünü atan Bobo, maçtan sonra Ernst'e teşekkür ettiğini söyledi.

bobo_sevinc2_600300_72145.jpg

Bobo, Antalyaspor maçından sonra Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor karşısında 2. golü ararken, beraberlik golünü yediklerini belirterek, "İkinci gol için çok şansımız vardı, ancak beraberlik golünü yedik. Ondan sonra 90+1. dakikada 2. golü attık. Önemli olan 3 puandı, 3 puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

Attığı 2 golün asistlerini yapan Ernst ile ilgili bir soru üzerine Brezilyalı futbolcu, "Guti'nin yerini bugün o aldı. Maçtan sonra verdiği paslar için ona teşekkür ettim" diye konuştu.

Bobo, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Rapid Wien ile yapacakları maça kazanmak için gideceklerini, oradan da puanları alıp, döneceklerini ifade etti.

ERNST: "KAZANMAK İÇİN SON DAKİKAYA KADAR KOŞMANIZ GEREKİYOR"
Bobo'nun attığı 2 golün asistini veren Beşiktaş'ın Alman futbolcusu Fabian Ernst, karşılaşmada Guti gibi ara pası attığının söylenmesi üzerine, "Çabuk öğreniyorum, Guti'den demek ki bazı şeyleri öğrenmişim" dedi.

Teknik Direktör Schuster'in basın toplantısında kendisi için yaptığı "Sanki hiç benzini bitmeyecekmiş gibi oynuyor" benzetmesiyle ilgili soru üzerine, önce "Dizel mi?" diye espri yapan Ernst, "Kazanmak için son dakikaya kadar koşmanız gerekiyor. Ben de koşuyorum" diye konuştu.

Alman futbolcu, Schuster'in kendisini sürekli oynatmasıyla ilgili bir soruyu da "Benim de mutlaka oynamayacağım, dinleneceğim maçlar olacaktır. Sürekli oynamak beni mutlu eden bir olay" diye yanıtladı.

Türkiye Ligi'nin zor bir lig olduğunu vurgulayan Ernst, ligdeki tablonun 4-5 hafta sonra netleşeceğini, kendilerinin doğru yolda olduklarını söyledi.

Hilbert ise Lig TV'deki canlı yayında, yedikleri golde kaleci Hakan ile arasındaki anlaşmazlığın sorulması üzerine, ''Orada benim de içinde olduğum bir hata oluştu. Pozisyonda Hakan'ın tam yerini göremedim. Biraz daha geride olduğunu düşünüyordum. Kafamla geriye vermek istiyordum. Tam geri verirken orada ani bir gelişme oldu. Ancak telafi edip, maçı kazandık'' dedi.

Hilbert, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında ise Teknik Direktör Schuster ile karşılaşma öncesinde sağ bekte görev alıp, alamayacağı konusunda konuştuklarını belirterek, "Sağ bek benim yabancısı olduğum bir mevki değil. Schuster 'Oynar mısın' diye sorduğunda, oynayabileceğimi söyledim" diye konuştu.

DENİZ BARIŞ: "O POZİSYONDA GOLÜ BULSAYDIM, İYİ OLACAKTI"
Medical Park Antalyasporlu Deniz Barış, 90 4. dakikada müsait durumda kaçırdığı gol pozisyonuyla ilgili olarak, "O pozisyonda golü bulsaydım, iyi olacaktı, ancak olmadı" dedi.

Deniz, maçtan sonra yapılan basın toplantısında, maç boyunca iyi çalıştıklarını, ancak karşılığını alamadıklarını, hakemin kötü olmasının da kendilerini etkilediğini ifade etti.

İlkem Özkaynak ise maçta takım savunmasında gayretli olduklarını ifade ederek, "Ancak topu ileriye taşımakta çok başarılı olamadık. 4 haftadır yenilmiyorduk. Keşke son dakikada gol yemeseydik" diye konuştu.

Veysel Cihan ise Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, ilk yarıda iyi oynayamadıklarını belirterek, şunları söyledi:
"İlk yarıda daha yüreksiz veya daha güvensiz oynadık. İkinci yarı golü yedikten sonra daha zor olacağını düşünüyorduk, ama çok iyi şekilde beraberliği yakaladık. 2. yarıda daha istekli oynadık, ama 2. golü kendimizi sorgulamak gerekir. Burada 1-1 yakalamışken 90. dakikada golü yememeliydik. Hakem biraz seyirciden, ortamdan etkilendi."

hakan benden bugün olan küfürü yedi.

her maçta bi skandal yaratıyo schuster in artık yedeğe alması gerek şu hakan ı.

cenk varken hakan neymiş ya.

maçı verdiriyodu eşek herif resmen.

hakan benden bugün olan küfürü yedi.

her maçta bi skandal yaratıyo schuster in artık yedeğe alması gerek şu hakan ı.

cenk varken hakan neymiş ya.

maçı verdiriyodu eşek herif resmen.

Cenk tecrubesız denılıyor madem tecrubesız Rüştü denen adam var o olsun 1.Kalecı.. Hakan a guvenı yok kımsenın 2 maçta yaptıgı hatalar 3 puandan edıyordu bızı...

1.Kalecı tercıhım her zaman Rüştü/Cenk dır

GoLde HiLbert'in suçu yok. Hakan 2 maçtır kötü. Sakatlıktan yeni çıkmış bir adamı direk kalede oynatırsan olacaklarada katlanacaksın demektir..

..єЯDєM..;5154966' Alıntı:
Cenk tecrubesız denılıyor madem tecrubesız Rüştü denen adam var o olsun 1.Kalecı.. Hakan a guvenı yok kımsenın 2 maçta yaptıgı hatalar 3 puandan edıyordu bızı...

1.Kalecı tercıhım her zaman Rüştü/Cenk dır

rüştü de bazen amatörce hatalar yapmıyor değil.

bence 1.kaleci cenk 2.ci rüştü olması gerek.hakan tam bi fiyasko.

geçen maçta hakan sakatlanıp cenk girdiğinde maç spikeri bile cenk in profesyonelliğinden konuşmuştu.

bence cenk e şans verilmesi gerek.kendini göstermesi açısından.

hakan a verdiğimiz her şans bizim alehimize.

Hakan'a laf edemiyorum artık o gözlerini gördükten sonra.

adam doğuştan beşiktaşlı gibi ölümüne oynuyor aynı şekilde ölümüne amatör.

hilbert ile hakan'ın ikinci golümüzü kutlayışı ayrı bir hava kattı

Hakan'a laf edemiyorum artık o gözlerini gördükten sonra.

adam doğuştan beşiktaşlı gibi ölümüne oynuyor aynı şekilde ölümüne amatör.

hilbert ile hakan'ın ikinci golümüzü kutlayışı ayrı bir hava kattı

Beşiktaşlılıgına laf yok gecen sene sakat sakat oynadıgı macları bılırız ama yan toplarda fılan cok kotu.. Inanılmazı basarıyor ımkansızı kurtarıyor (gecen senekı Ts macı) ama olmayacak topuda yıyor..

Golden sonra kı Hılbert Hakan kutlaması bana Ilhan Mansız ve Fevzi yı hatırlattı. Fevzı nın hatası yuzunden gol yemıstık ardından Ilhan attıgı golde formasını kaldırmıstı ıcınde Fevzı nın kalecı onlugu vardı =)

90+3 de Antalya'nın kaçırdığı pozisyon Beşiktaş'ın şans anıydı

Bu haftayıda kazasız atlattı

Geri