Beşiktaş 2-1 İstanbul.B.B [TsL 22.Hafta] [Tek Başlık]

Fanatiği Boykot Ediyorum Bundan Sonra Güvenim SarsıLdı Bi Kere :D

yok ağalar yok rahat maç seyretmek haram bize ama biz 3 puan alalım da ben azap çekmeye razıyım. güç oldu ama şeker gibi bi galibiyet bu.. o şerefsiz halis bebbe'yi neden atmadı acaba bizimkilere leblebi gibi sarıları gösterdi.. taraftar yine büyüktü herzamanki gibi. bu arada hakan arıkan trübünlere kitlenmişti .. kesin küfür ettiler ama bunlar hoş şeyler değil.

valla arkadaşlar bi bjk olarak yine haftaya ne yapcağımızı bilemiyorum çok kötü oynadık hasagiç sakatlanıp çıkmasaydı belediye o salak golleri yemezdi bence neyse önemli olan üç puanı almaktı bide nobrenin çok önemli bi golü ofsayt gerekçesiyle iptal edildi tartışılcak pozisyondu....

Aslında bütün gol pozisyonları tartışmalı. tello nun golüiçerde mi? belediyenin golü ofsayt mı? gökanın golü ofsayt mı hepsi tartışılır. gol değillerse bile bugüne kadar verilen hatalı kararlardan kaybettiğimiz maçlara saysınlar :)

öyle yada böyle ofsayt yada değil 3 puanı aldıkmı aldık gerisi hikaye....oyun iyimiydi dersen hiç beğenmedim ama olsun...

Aslında bütün gol pozisyonları tartışmalı. tello nun golüiçerde mi? belediyenin golü ofsayt mı? gökanın golü ofsayt mı hepsi tartışılır. gol değillerse bile bugüne kadar verilen hatalı kararlardan kaybettiğimiz maçlara saysınlar :)

tello ve ibb nin golünde sorun yok yalnız gökhanın gol ofsayt ama bobonun sayılmayan golü buz gibi gol yani dengede herşey ;)

Ne Antika Bi Lig Bu Lig Ya =)

Adam GoL oLunca Vermiyo Sonra GoL oLmayan Pozisyon GoL oLarak Değer Kazanıyo Ödeştik Hesabı

~SiLenT ScЯeaM~;4103437' Alıntı:
Ne Antika Bi Lig Bu Lig Ya =)

Adam GoL oLunca Vermiyo Sonra GoL oLmayan Pozisyon GoL oLarak Değer Kazanıyo Ödeştik Hesabı

malesef öle malesef inan bunu sölemek istemzdim ama olay bu duruma geldi ve bobonun çok şık golü değer kazanmadı onun yerine özürlünün golü sayıldı

malesef öle malesef inan bunu sölemek istemzdim ama olay bu duruma geldi ve bobonun çok şık golü değer kazanmadı onun yerine özürlünün golü sayıldı
sayılmayan nobrenin pozisyonu diye biliyorum ama...:saskin

okey var die 2. yarı trbnden cıktm eve geldm okeyde oynayamadım ama olsn herseye ragmen yenmek guzel...
bu arada hava bildiin buz gibi.... :D

okey var die 2. yarı trbnden cıktm eve geldm okeyde oynayamadım ama olsn herseye ragmen yenmek guzel...
bu arada hava bildiin buz gibi.... :D

Şu Diş mevzuu olmasa bende Stadda olackatım :vur Stadda olsam yürek dayanmazdı oda var ama :durdurun

"Asıla asıla maç kazanmasını öğrendik"
Beşiktaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 yendiği maçın ardından Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli yaptığı açıklamada, "Geçen hafta 5 oyuncumuz serumla sahaya çıktı. Bu hafta da ben. Benimki hiç önemli değil. Beşiktaş tarihinde ilk kez İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yendi. İstanbul B.B. sempatiyi sürekli aldığı iyi sonuçlarla değil, büyüklerle oynadığı maçlardaki iyi futbolla kazanmış bir takım. Bu zor bir geceydi. Hafta içindeki hazırlığımızın bir bölümünü de geçmişte onlarla oynadığımız maçlara göre yaptık. Bunu bekliyorduk. Zorlandık. Orta sahada görev verdiğim Delgado tam fizik kapasitesine ulaşamadı. Bu akşam onu da kullandık ama kendini toparlaması gerekiyor, Ekrem Dağ'ın da zamana ihtiyacı var.

Bu akşam 3 tane kafa golü attık, bir tanesi sayılmadı. Kafa toplarını doğru yerlerde oynayamadık. Pozisyon çok üretemediğimiz zaman kalemizde tehlike yaşıyoruz. Bu akşam buradan kazanarak çıkacağımıza ekip olarak inanıyorduk. Fizik olarak iyi durumdayız, özellikle oyunun ikinci yarısında kim olursa olsun rakibimize baskı kuruyoruz, bunun avantajını önümüzdeki maçlarda da kullanacağız. Zor maçtı çünkü İstanbul Büyükşehir Belediyespor dirençliydi. Maçı kazandık. Sahada hataları ile kazanmasını bilen bir takım vardı bu da bize bu akşam yetti.

Geçen hafta bu takım G Antep'te 3-0 kazandı. Ben kazanan takımın devam etmesi düşüncesine inanmam. Ben 23 kişilik kadromuzda hepimizi hazır tutmak zorundayım. Lig sonuna kadar herkes bu takıma katkıda bulunacak. Taraftarımız özellikle 60. dakikadan sonra müthiş bir katılım yaptı oyuna ve takım da ona uyum gösterdi. Çok kapalı bir defansı kolay aşamadık. Beşiktaş asıla asıla maç kazanmasını öğrendi. Benim 26. hafta deyimimi kullandığım zaman 7 takım şampiyonluk potasındaydı. Bir insanın bunu anlamaması için bir eksiklik olması lazım. 26 ve 27. haftada ben bu takımların azalacağını söylemiştim ve bunlardan biri Beşiktaş olacak demiştim. Bunda anlamayacak bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Sporx.com

yine yüreğimiz ağzımızda bir 90 dakika ve mutlu son inşallah bundan daha rahat galibiyetler alarak ligi şampiyon olarak bitiririz

Geri