Beşiktaş 2-1 İstanbul.B.B [TsL 22.Hafta] [Tek Başlık]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
22hafta.jpg

Futbol Takımımız, iki günlük iznin ardından Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başladı.

İlk 45 dakikalık bölümü basına açık yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü ve kar yağışı altında gerçekleştirildi.

Antrenmana sol üst adalesinde çekme olan İbrahim Toraman ile izinli Fabian Ernst katılmadı. Ernst'in öğleden sonra İstanbul'da olacağı ve yarın takımla birlikte çalışmaya katılacağı belirtildi.

Kulüp Doktorlarımız, İbrahim Toraman'ın durumunun ciddi olduğunu, MR sonucuna göre yarın durumu hakkında açıklama yapılabileceğini söylediler.

Delgado, Holosko ve Ekrem Dağ, bugün takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetiminde gerçekleştirilen idman koşu ile başladı. Zaman zaman yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda tek pas ve orta alanda top çevirme çalışmaları yapan Ekibimiz, basına kapalı bölümde ise çift kale maç oynadı.

Takımımız, hazırlıklarını yarın (24 Şubat) saat 11.00'da basına kapalı yapacağı idmanla sürdürecek.

Büyükşehir Belediyespor Biletleri Satışta

Bilet fiyatları şöyle:

VIP ÜST B&E 250,00 TL
VIP ÜST A&F 200,00 TL
VIP ALT A&F 150,00 TL
VIP ALT B&E 175,00 TL
VIP ALT C&D 200,00 TL
NUMARALI ORTA 150,00 TL
NUMARALI KENAR 120,00 TL
KAPALI ÜST 100,00 TL
KAPALI ALT 70,00 TL
YENİ AÇIK 30,00 TL
ESKİ AÇIK 25,00 TL
RAKİP TAKIM (E.AÇIK) 25,00 TL

medya.php

medya.php

medya.php

takılmayız herhalde cok daha iyiyiz ama disiplini elden bırakmamak gerek

En Az BeLediye İşciLeri Kadar Koşmamız Lazım..Ama İnönüde Puan Vermeyız BeLediye İşciLerine Kanımca..Her TürLü aLırız..

BEŞİKTAŞIMMM bu sene sensin inşallah
teğet geçmezsin şapiyonluğa

belediyeyle ankarasporu hiçbi zaman sevmedim her zaman engel olmuslardır ama bu sefer gececez...

yaw ben belediyeden korkuyorum. İnşallah korktuğum başıma gelmez.

Beşiktaş, bir kez bile deviremediği İstanbul Belediye´yi ciddiye alıyor. Denizli, “Saygımız büyük” derken, Delgado şöyle konuştu: Belediye sınavları kötü tecrübelerle dolu...

‘Zayıf takım yok’
Son yıllarda Beşiktaş’ın belalısı haline gelen Belediye karşılaşması öncesinde Siyah-Beyazlılar temsinli davranıyor... Teknik heyet ve oyuncular, zorlu mücadele öncesinde tam anlamıyla frene bastı. Teknik direktör Mustafa Denizli, “Bu ligde ‘zayıf’ rakip yok... Biz böyle düşünüyoruz. Farklı şekilde düşünen takımların aldığı sonuçlar da ortada. Her rakibimize büyük saygı duyuyoruz. Belediye karşılaşmasında, tüm ciddiyetimizle sahada olacağız” dedi.

‘En kritik sınavımız’
Takım kaptanı Matias Delgado da, tıpkı hocası Denizli gibi iddialı konuşmaktan kaçındı. Arjantinli futbolcu, “Belediye maçları, bizim için son derece kötü tecrübelerle olu. Nedendir bilmiyorum, en kritik dönemdeki maçlarımız, hep Belediye karşılaşmaları oldu. Şimdi yine sahnede benzer bir durum var. Belediye istikrarsız bir takım. Büyük takımlara karşı farklı oynuyorlar. Benim için en büyük güvence, maçın İnönü’de olmasıdır” ifadesini kullandı.

Fanatik

işte yine dönüm maçı..bence geçen sene şampiyonluğu geçen senenin büyük tetikçilerinden hakan sıraservinin bi tarafından uydurduğu kırmızı kartında etkisiyle istanbul belediye macında kaybetmişti
bu sene inanıyorum ki tarih tekerrür etmeyecek bu seneki dönüm maçını Beşiktaş kazanıp yoluna devam edecek

lig tv böyle yayınlamıştı

2u716ah.jpg

o0b2id.jpg

ju72i9.jpg

selwuh.jpg

işin aslı böyleydi

34439qd.jpg

çift Forvetiz

Beşiktaşımız Süper Lig'in 22. haftasında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı son antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

ÇİFT FORVETİZ!
Beşiktaşımız Süper Lig'in 22. haftasında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı son antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

Siyah Beyazlı takımda sakatlıkları düzelen Matias Delgado, Holosko ve Ekrem Dağ'ın yanı sıra son Gaziantepspor maçında sol üst adalesinden sakatlanan ve yarınki karşılaşmada oynaması zor görünen İbrahim Toraman'ın da maç kadrosuna dahil edildiği öğrenildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin yarınki karşılaşmaya şu 11'le çıkması bekleniyor: Hakan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Sivok, İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, Ernst, Cisse, Tello, Bobo, Nobre.

Öte yandan siyah beyazlı takımda sarı kart cezalısı olduğu için kaleci Rüştü maç kadrosunda yer almazken İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Cisse, Nobre ve Serdar Özkan sarı kart sınırında bulunuyorlar.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i
Beşiktaş Süper Lig'in 22. haftasında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı son antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Siyah Beyazlı takımda sakatlıkları düzelen Matias Delgado, Holosko ve Ekrem Dağ'ın yanı sıra son Gaziantepspor maçında sol üst adalesinden sakatlanan ve yarınki karşılaşmada oynaması zor görünen İbrahim Toraman'ın da maç kadrosuna dahil edildiği öğrenildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli'nin yarınki karşılaşmaya şu 11'le çıkması bekleniyor:

Hakan
İbrahim Toraman
Gökhan Zan
Sivok
İbrahim Üzülmez
Ekrem Dağ
Ernst
Cisse
Tello
Bobo
Nobre

Öte yandan siyah beyazlı takımda sarı kart cezalısı olduğu için kaleci Rüştü maç kadrosunda yer almazken İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Cisse, Nobre ve Serdar Özkan sarı kart sınırında bulunuyorlar​

Kaynak

İlk defa belediye çalşmasın diye dua ediyorum :)

KartaL GoL GoL GoL
KartaL GoL GoL GoL
KartaL GoL GoL GoL
KartaL GoL GoL GoL
KartaL GoL GoL GoL

delgado yok ortalıkta oyundamı,degilmi belli degil.İnşallah 2. yarı yapar bişilerde kendine gelir biraz

nedir bu belediyeden çektiğimiz bizim yaa. kardeşim başka işiniz gücünüz yok mu sizin? :)

BaşLadı İkinci Yarı Hadi HayırLısı aLıcaz Maçı İnşaLLah.

ilk yarı fena değildik aslında ama adamlar iyi yokladı bizi.. ikinci yarı bakalım neler göstericek? atın şu golü de rahat rahat çay çorba içerek bi maç seyredelim.

Geri