Beşiktaş 1-3 Porto [Uefa Avrupa Ligi Grup Maçı]

Beşiktaş - Porto Maçı Sonucu

• Galip geliriz

Kullanılan: 15 57.7%
  • Berabere biter

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yeniliriz

Kullanılan: 11 42.3%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Üzülmez, saha ve seyirci avantajını kullanarak iyi bir sonuç almak istediklerini söyl

Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez, UEFA Avrupa Ligi'nde Portekiz'in Porto takımıyla yapacakları maçta, saha ve seyirci avantajını kullanarak iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.

İbrahim Üzülmez, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yarın çok önemli bir maça çıkacaklarını, hedeflerinden birinin de UEFA Avrupa Ligi'nde başarı olduğunu kaydetti. Son haftalarda ligde istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını anlatan İbrahim, şöyle konuştu:

''Yarın hırsımızı, mücadelemizi sahaya yansıtıp en iyi sonucu alacağımızı düşünüyorum. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde değerlendirip iyi bir sonuç almak istiyoruz. Sezon başından beri sakatlıklar konusunda en şanssız takımlardan biri biz olduk. En önemli oyuncularımız sakat. Bu nedenle zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz. Hocamız da bu nedenle sıkıntılı. Her şeye rağmen yarın görev alacak futbolcu arkadaşlarımızın bu eksikleri hissettirmeyeceğine inanıyorum. Maça gelen seyircilere iyi futbol izlettireceğiz.''

-''ÇOK FARKLI BİR MAÇ OLACAK''-

İbrahim Üzülmez, alınan kötü sonuçlarla ilgili kendi içlerinde toplantı yapıp değerlendirmede bulunduklarını söyledi.

''Yarın çok farklı bir maç olacak'' diyen İbrahim, ''Son iki haftada aldığımız kötü sonuçları üzerimizden atmak için konuşuyoruz. Ligde kaybedilmiş bir şey yok. Uzun bir maraton ve rakiplerimizi yakalayabiliriz. Ligde en şanslı takımlardan biriyiz. Yarın çok farklı bir Beşiktaş sahada olacak ve son 2 maçta alınan kötü sonuçların izleri olmayacaktır'' ifadelerini kullandı.

-''1 PUAN DA ÖNEMLİ''-

Grupta Porto ve Beşiktaş'ın oynadıkları 2 maçı da kazandıklarını hatırlatan İbrahim, ''Beşiktaş her zaman sahaya kazanmak için çıkar. Rakibimiz çok önemli bir takım. Özellikle kontratağa iyi çıkıyorlar. Dikkatli olmalıyız. 6 puanımız var. Öncelikli kazanmak için çıkacağız. Ama kazanamıyorsanız da kaybetmemeniz lazım. Alacağımız bir puanın da çok önemli olduğunu düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

-GUTİ VE QUARESMA'NIN YOKLUĞU-

Guti ve Quaresma'nın sakatlıkları nedeniyle Porto karşısında forma giyemeyecek olmalarının kendileri için dezavantaj olduğunu ifade eden İbrahim, şöyle devam etti:

''İki oyuncunun da sahada olması takıma güven veriyor. Önemli ve yetenekli oyuncular. Ama uzun bir maratonda sakatlıklar da olabiliyor. Bu oyuncuların olmadığı maçlara da kendimizi alıştırmamız gerekiyor. Sezon başından bu yana iyi performans gösteriyorlar ve oyunlarının yanı sıra saha içinde liderlik de yapıyorlar. Onlar olmadığında da saha içinde iyi mücadele ederek eksikliklerini hissettirmememiz gerekiyor. Beklentimiz bir an önce bu iki oyuncunun da aramıza katılması.''

-YENİLEN BASİT GOLLER-

İbrahim, son dönemde yedikleri basit gollerle ilgili bir soruya da şöyle yanıt verdi:

''Farklı bir sistemle oynadığımız için zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz. Bu sistemde sadece defans oyuncularını ön palana çıkarmamak lazım. Takım savunmasını nasıl yaptığımız önemli. Rakip topu kazandığı zaman, hemen topu kaybettiğimiz bölgelerde pres yapmazsak, defansın arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşayabiliyoruz. Hocamız toplantılarda bunu dile getiriyor. Önümüzdeki dönemde bu basit golleri yemememiz gerekiyor. İnşallah bundan sonra böyle basit goller yemeyeceğiz, bunun garantisini verebilirim.''

-''TARAFTARIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ''-

Taraftarların alınan kötü sonuçlara rağmen takıma destek olduklarının hatırlatılması üzerine de İbrahim, ''Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Her zaman bize destek oldular. Takıma güvenleri var ki kötü sonuçlarda bile bize destek oluyorlar. Bizlerin de bu desteği sahaya yansıtıp güvenlerini boşa çıkarmamamız gerekiyor. Takım olarak bir istikrar yakalamamız gerekiyor. Bundan sonra onları mahcup etmeyeceğiz'' dedi.

Hazırlık bitti, nobre ve tekke sahada

lk 15 dakikalık bölümü basına açık yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenmana tedavilerine devam edilen Quaresma, Sivok, Ekrem Dağ ve Ferrari katılmadı.

Mehmet Aurelio, Holosko, Guti ve Erhan Güven ise takımdan ayrı olarak fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Nobre ile Fatih Tekke bugün takımla birlikte antrenman yaptı. Kulüp doktoru Devrim Urgun, Nobre ve Fatih'in Porto maçında kadroda yer alabileceklerini söyledi.

Takım halinde yapılan ısınma koşularının ardından top sürme ve pas çalışmaları yapan siyah-beyazlılarımız, taktik çalışmaların yer aldığı çift kale maç oynadı. Antrenman şut çalışması ile sona erdi.

Siyah beyazlılar ile birlikte antrenmana katılan A2 takım oyuncularımızdan Ali Kuçik, Porto maçı kadrosuna dahil edildi.

Kamp yapmayacak olan kartal, yarın sabah 09.45'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak.

ünlüler bobo'ya güveniyor

ÜNLÜLER BOBO'YA GÜVENİYOR

21.Ekim.2010 14:15:0
Beşiktaşlı ünlülere Porto maçı tahminlerini sorduk.

http://www.hackhell.com/Page/Print/Default.aspx?CID=44342 http://www.hackhell.com/Page/SubPage/# http://www.hackhell.com/Page/SubPage/#

Birol Güven: 1- 0 Beşiktaş kazanır. Golü Bobo atar.

Murat Kekilli: 2 - 1 Ernst, Bobo

Hayko Cepkin: 2 - 1 Bobo, Ernst

Aykut: 1 - 0 Bobo

Ruhi Sarı: 2 - 1 Bobo, Nihat

Ragıp Savaş: 2 - 1 Bobo, Hilbert

Serkan Keskin: 2-1 Bobo, Ernst

Ahmet Saraçoğlu: 1 - 1 Bobo. Beraberliğe rağmen gruptan çıkacağız. O yüzden bir problem yok. Önemli olan Pazartesi günkü Kayserispor maçı.

Aykut'un maçla ilgili değerlendirmesi ise şöyle;

Çok eksiğimiz var. Bir türlü takımın iskelet kadrosu oluşamadı. Hocamız, rotasyon adına çeşitli fantaziler deniyor.

Bazen de mecburi oluyor sakatlıklardan dolayı. Yenilmemiz lazım. Eğer iddaamızın devam etmesini istiyorsak kaybetmemeliyiz.

Quaresma tek başına maç alabilecek kapasitede bir oyuncu. Onun yokluğunu hissedeceğiz. Yerine oynayan oyuncuların hepsi bugün canını dişine takıp oynayacaktır.

Grupta maç kaybetmemiz lazım. Kapasite olarak sonuçların hakkı budur. Grupta iyi gidiyoruz ve bu moralle galip gelirsek daha da iyi olacaktır.

İnönü stadına ilk kez 3 yaşında gittim. Babam götürmüştü. O günden bugüne maç kaçırmamaya çalışıyorum. Artık modernleşmemiz lazım. Orası bizim yuvamız ama yenilik şarttı. Başta Başkanımız üzere herkese teşekkür etmek lazım.

- HABER1903 -

Sadece ünlüler mi???
Hepimiz Bobo ya güveniyoruz zaten,

'takımın yaş ortalaması yüksek'

PORTO ÇOK FORMDA -
'' Porto bu sene çok formda. Beşiktaş'ın çok fazla sakatlığı var ancak maç İnönü stadında oynancağı için tipik beraberlik maçı diyorum. Porto ve Beşiktaş gruptan 1.2. çıkacakları için ve Beşiktaş'ında hafta sonu Kayserispor maçı deplasmanı olduğundan ve Kayseri maçına dinlenerek çıkması gerektiğinden maça asılacağını düşünmüyorum.''
- TAKIMIN YAŞ ORTALAMASI YÜKSEK-
'' Beşiktaş'ta sakatlıkların sebebi çok açık. Beşiktaş'ın yaş ortalaması oldukça yüksek ve bundan dolayı sakatlanmalar gözüküyor. Avrupa'da oynanan maç ile Türkiye'deki oynanan maç bir tutulmamalı. ''
- FİYAPI İNÖNÜ SAĞLAM ELLERE BIRAKILMALI -
'' Umarım çok güzel bir stad olur ve herkes ailesini alıp Fiyapı İnönü stadını gezebileceği bir durum hale gelir. Burada ki en dikkat edilecek hususlardan birtanesi stadı yapacak firmanın sağlam olması. Umarım hayırlısı olur.'' diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -

Quaresma porto'da çok seviliyor

QUARESMA İNANILMAZ SEVİLİYOR

Belçika doğumluyum. Daha önce Amatör takımlarda oynamıştım. İlk olarak Psv ye transfer oldum. Türk Milli takımı ve Psv'de beni izlediler. Sezon sonu Porto'ya transfer oldum. 2 sene önce Quaresma'nın Porto'da olması büyük avantajdı. Porto'da Quaresma inanılmaz derecede seviliyor. Dünyanın en iyi futbolcularından biri transfer edildi. Guti'nin kalitesi tartışılmaz. Beşiktaş'ta onunla aynı sahada oynayan insanlar çok şanslı. Hayatım boyunca oynamak istediğim futbolculardan biridir.

PORTO, BEŞİKTAŞ'I YENER

Beşiktaş'ta bu iki eksik var iken, Porto'nun da çok etkili isimleri bugün oynayacak. Hulk, Falcao, Moutinho gibi yıldız isimler yer alıyor. Beşiktaş'ın savunmasında ki sorunlar bu üç oyuncu ile baş edebilir mi bunu bilemiyorum. Porto'nun Beşiktaş'ı evinde yeneceğini düşünüyorum. Beşiktaş Guti ve Quaresma'yı arayacaktır. Beşiktaş taraftarı Beşiktaş için çok büyük bir güç. İstekli ve ateşli bir taraftara sahipler. Onlar İnanılmazlar. '' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber1903

Ilk 11 ımız

Hakan Arıkan
Roberto Hilbert
İbrahim Toraman
Tomas Zapotocny
İbrahim Üzülmez
Fabian Ernst
Necip Uysal
İsmail Köybaşı
Rodrigo Tabata
Nihat Kahveci
Bobo

başarılar bjk ama portoya verdim :)

Beşiktaşa başarılar umarım puanlarla çıkarlar portoyu zor bır rakip olarak görüyorum ıns. kolay geçerler...

950e23d3d8391ec9f6a91c68b1bba76e.jpg

Biri bana kaleciliğin ne olduğunu açıklasın..

Porto 10 Kişi Bunu DeğerLendirip Maçı Almamız Lazım
Şu Nobre'nin Yerine Holosko Oynasa Ne olurdu..

ıkıncı yarıda sahada yoktur 10 kişilik rakıp karsısında daha iyi oynamalıydık... Bireysel hatalardan yedık gollerı bu gece ınsallah HAKAN ARIKAN ın son forma gıydıgı maç olur hatta sozlesmesı fesh edilir...

Bir kalecinin takımın yarısı olduğunu umarım anlamışlardır

yeter artık Hakan Arıkan yeter...

Geri