Beşiktaş 1-2 Trabzonspor[STSL 24.Hafta]

Beşiktaşın bariz golü verilmedi.Maçın hakkıda beraberlikti zaten.

2. gol çok saçmaydı.

O top 3 kişi içinden nasıl geçti öle.

Yada ben yanlış gördüm =)

Neyse sağlık olsun.

Bu hakemlerle ne olacak böyle ligimiz? Trabzon'a vermediği kararlar oldu. Onlarda memnun değildir hakemden. Benim en çok canımı sıkan ise yine gol attık yine verilmedi. Ayrıca Giray maçı nasıl tamamladı anlamadım. Neyse sağlık olsun diyelim. Ama Beşiktaş'a adam gibi defans lazım bu zaten aşikar. Neyse... Seviyoruz komalardayız!

şu shusterle olmuyor artık demirören anlasana
ta ertuğrulu gönderdiğin gün kaybettin zaten
ertuğrul sağlam giderken bu takımın ligde mağlubiyeti bile yoktu bakma denizli ile balına şampiyon oldun
fener ve cimbom kötüydü
shusterin yılmaz vuraldan ne fazlası var bir bilen varsa söylesin lütfen

holoskoyu gönderdi matkap gibi adamdı
şimdilerde boboyu göndermeye uğraşıyor
ne desem boş
fenerin eskilerini alacağınıza
sergeni yeniden altyapının başına getirin kardeşim
kartalın kurtuluşu kendi kartal yuvasından başka bir yerde değil

şu shusterle olmuyor artık demirören anlasana
ta ertuğrulu gönderdiğin gün kaybettin zaten
ertuğrul sağlam giderken bu takımın ligde mağlubiyeti bile yoktu bakma denizli ile balına şampiyon oldun
fener ve cimbom kötüydü
shusterin yılmaz vuraldan ne fazlası var bir bilen varsa söylesin lütfen

holoskoyu gönderdi matkap gibi adamdı
şimdilerde boboyu göndermeye uğraşıyor
ne desem boş
fenerin eskilerini alacağınıza
sergeni yeniden altyapının başına getirin kardeşim
kartalın kurtuluşu kendi kartal yuvasından başka bir yerde değil

Diğer dediklerine hiç bir yorum yapmam ama fener ve cimbom kötü diye Beşiktaş şampiyon oldu demene yaparım. Hatta derim ki yuh! Şimdi bu sene fener ya da trabzon şampiyon olursa, bu Beşiktaş ve galatasarayın kötü oluşundan mı yoksa onların maçlarını kazandıklarından mı?

Diğer dediklerine hiç bir yorum yapmam ama fener ve cimbom kötü diye Beşiktaş şampiyon oldu demene yaparım. Hatta derim ki yuh! Şimdi bu sene fener ya da trabzon şampiyon olursa, bu Beşiktaş ve galatasarayın kötü oluşundan mı yoksa onların maçlarını kazandıklarından mı?

o yılın maçlarını hatırlayarak böyle bir yorum yaptım kardeşim
dürüst olmak gerekirse fenerde cimbomda iyi değillerdi
yoksa amaç beşiktaşımın şampiyonluğunu küçümsemek filan değil
bizler nice şampiyonlukları masada kaybedip ikincilikleri şeref saydık

o yılın maçlarını hatırlayarak böyle bir yorum yaptım kardeşim
dürüst olmak gerekirse fenerde cimbomda iyi değillerdi
yoksa amaç beşiktaşımın şampiyonluğunu küçümsemek filan değil
bizler nice şampiyonlukları masada kaybedip ikincilikleri şeref saydık

Kötü oldukları doğru ama, bizim şampiyonluğumuzu bir Beşiktaşlı olarak oraya bağlaman çok yanlış. O zaman ben şimdiden söyliyim fenerlilere. Şampiyon olurlarsa bu tamamen Beşiktaş kötü olduğu içindir.

Kötü oldukları doğru ama, bizim şampiyonluğumuzu bir Beşiktaşlı olarak oraya bağlaman çok yanlış. O zaman ben şimdiden söyliyim fenerlilere. Şampiyon olurlarsa bu tamamen Beşiktaş kötü olduğu içindir.

amacım bunu tartışmak değil
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

bi soru : demirörenin seçimlerinden yada shusterden memnunmusun
yada ertuğrul sağlamın gitmesi seni mutlu ettimi

yada sergeni bıktırıp altyapıdan kaçırmaları...

amacım bunu tartışmak değil
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

bi soru : demirörenin seçimlerinden yada shusterden memnunmusun
yada ertuğrul sağlamın gitmesi seni mutlu ettimi

yada sergeni bıktırıp altyapıdan kaçırmaları...

1. Demirören: Önceki yönetimleri değil ama Serdar Adalı'yla birlikte oluşturdukları yönetim kurulu bence iyi işler yaptı. Bazılarının basbas bağırdığı "marka değeri"ni ortaya çıkartıp arttırdılar.
2. Schuster: Schuster'in eleştireceğim şuan aklıma gelen tek yanlış yönü kadro tercihleri. Yoksa oynatmak istediği futbol, sistem v.s. avrupa seviyesinde bir şeyler yapabilmek için gerekli. Ama dediğim gibi kadro seçimleri bazen çok kötü. Kötü oynayana tahammül ediyor iyi oynayı oyundan alıyor. 88de adam değiştiriyor. Yani Schuster'e ne kadar sabredilmeli bilemem ama ben pek memnun değilim.
3. Ertuğrul: Gitmesi tabi ki beni üzdü. Ki gittiğinde yanılmıyorsam sadece Metaliste yenilmiştik ki elendik avrupadan. Yalnız bence yerli teknik direktörde şu sıkıntılar doğabilir. (Hepsi için demiyorum) Yerli adam duygularıyla yönetir takımı. İstifasını vermeye yakındır yani. Ve yerli hoca bilir ki Türkiye'ye yetecek kadar top oyna derbileri al, en azından içerdekileri tamam kurtuldun. Seni kimse eleştirmez o zaman. E dolayısıyla adam neden daha fazla uğraşsın ki. Yineliyorum tüm yerli hocalar için geçerli değil.
4. Ne yapılmalı?: Schuster kalsa da gitse de adam gibi defans oyuncusu alınmalı. Hatta oyuncuları. Ya da gençler iyi monte edilmeli. Bu sene zaten kupadan başka hedefimiz kalmadı. Ligde gençler denenebilir.

Kötü Hakem , Kötü Futbol , Kötü Şartlar , Kötü Oyun .
Dün gece herşey kötüydü , Maçın tek ' iyi ' tarafı TS'un Kazanmış olması
Başkada yazacak birşey yok maç hakkında .

Ayakkabıyı Güneş'e atmadım

İnönü'deki olayların sembollerinden biri haline gelen Şenol Güneş'e atılan bayan ayakkabısının sahibinin Menekşe Güngör isimli koyu Beşiktaş taraftarı olduğu ortaya çıktı. AKŞAM'ın ulaştığı Güngör, ayakkabıyı Şenol Güneş'e kasti olarak atmadığını belirterek şunları söyledi:

119920.jpg

ŞENOL Güneş'in konuşmalarını dinledim. Çok üzüldüm. Numaralıda idim. Zaten benim kombinem var. Boştu, ikinci yarıda arkadaşımın yanına geçtim. Beşiktaşlılar'ın içinde Trabzonlular oturuyordu. Her gol olduğunda arkadan küfürler geliyordu. İkinci golde bir baktım olduğu gibi sevinç çığlıkları. Ben de sinirlendim ayakkabımı attım. Şenol Hoca'ya fırlatmadım. Benim Şenol Hoca'ya karşı kasti bir şeyim yok. Türk futboluna bu kadar hizmet etmiş hocaya nasıl atarım? Ben farkında değilim. Zaten ayakkabının Hoca'ya geldiğini sonra öğrendim.

AVNİ AKER'DE LİNÇ EDERLERDİ

SPOR ayakkabısıydı. Yumuşak... Bir şey olmamıştır. Polisler beni arabaya aldı. Şenol Güneş şikayetçi olmadığı için serbest bırakıldım. Bilerek kasten yapmadım. Ondan da özür diliyorum. Arkadaşım ayakkabıyı da bana getirdi.

TÜRK futboluna emek vermiş, Milliler'i dünya 3.sü yapmış insana saygısızlık yapacak kadar aşağılık biri değilim. Küfürlü konuşanlara kızdım. Düşünün, F.Bahçelisiniz Beşiktaş taraftarının içinde oturuyorsunuz. Yine Avni Aker'de olsa aynı durum beni linç ederlerdi.​

kaynak

Geri