Beşiktaş 1-2 Trabzonspor[STSL 24.Hafta]

jewel

Wormwood
Moderatör
Reaction score
0
besiktas-trabzonspor-maci-canli-izle.jpg

Tarih:6 Mart Pazar
Saat:19:00
Stad:Fiyapı İnönü Stadı
Hakem:Tolga Özkalfa

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Trabzonspor arasında yapılacak 24. hafta maçının biletleri satışa çıkarıldı.

Maçın bilet fiyatları şöyle:

VIP Üst B-E: 300 TL

VIP Üst A-F: 275 TL

VIP Alt A-F: 175 TL

VIP Alt B-E: 225 TL

VIP Alt C-D: 250 TL

Numaralı Orta: 150 TL

Numaralı Kenar: 125 TL

Kapalı Üst: 110 TL

Kapalı Alt: 90 TL

Yeni Açık: 50 TL

Eski Açık: 75 TL

Rakip Takım 75 TL (Eski Açık)​

Fiyatlarda bir yanlışlık olmasın. Yeni açık 50 Eski 75 olamaz dimi.. Biletix'e bi bakayım.
Baktım ve Yeni açık 50 Eski açık 75 :) Ya kulüp yanlış belirledi ya da Biletix kafayı yedi.. Her halukarda Beşiktaş'ımıza başarılar..

Hava soğuk olacak ama Beşiktaş' ım ısıtır beni. Muhammed Demirci Trabzon maçında da oynasın =)
Ayrıca acaba bu maçta kim sakatlanacak bu sefer? onu da merak ediyorum

Beşiktaşın galibiyeti ya da gollü beraberlik bekliyorum bu maçtan.

umarım güzel bir maç olur..tabi bizim açımızdan..=)

başarılar kartalım..

beşiktaşlı arkadaşım bizi yenin fenerbahçe olacağına siz olun diyor :)

inşAllah yeneceğiz

beşiktaşlılar gizliden gizliye bu maçı kaybetmeyi istiyorlar...yönetiminiz bile !!! ama ben beşiktaş maç satmaz diyorum...beşiktaş fenerbahçe şampiyon olmasın diye maç satacak kadar aşağılık bir klüp değildir...futbolcuları da canlarını düşlerine takıp trabzonu yenecek karakterde oyunculardır...yok değillerse zaten bunu maçta görürüz

bejiktaşlılar gizliden gizliye bu maçı kaybetmeyi istiyorlar...yönetiminiz bile !!! ama ben bejiktaş maç satmaz diyorum...bejiktaş fenerbahçe şampiyon olmasın diye maç satacak kadar aşağılık bir klüp değildir...futbolcuları da canlarını düşlerine takıp trabzonu yenecek karakterde oyunculardır...yok değillerse zaten bunu maçta görürüz

Ya arkadaşım numune misiniz? bi bitmediniz yaa. Beşiktaşa mı gebesiniz? anlamıyorum ki.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında pazar akşamı Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, maçın hazırlıklarını cumartesi akşamı yaptığı antrenman ile tamamladı.

Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan çalışmaya, dünkü antrenmanda sakatlanan Guti de katıldı. İspanyol futbolcunun durumunun iyi olduğu ve Trabzonspor'a karşı forma giyebileceği öğrenildi. Ayrıca yine hafif rahatsızlıkları bulunan Sivok ve Quaresma'nın da hazır duruma geldiği kaydedildi.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan çalışmaya tüm oyuncular katılırken, antrenman kondisyon ve pas çalışmaları ile başladı. Antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi.

Alman teknik adamın, takımın tamamını kampa aldığı öğrenilirken, 18 kişilik kadroda kart cezalısı Ferrari dışında hangi yabancı oyuncunun yer almayacağının yarın açıklanacağı kaydedildi.

Beşiktaş'ın, Trabzonspor karşısına şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

Cenk, Erkem, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Ersnt, Necip, Simao, Guti, Quaresma ve Almeida.​

AA

boL goLLü maç oLsun da kimin kazandığı mühim değiL..

ölene kadar kapalı üstte olacağız :hhmencool:

beşiktaş kazanacak güçte ama fenerbahçe şampiyon olmasın diye bu maçı önemsemiyebilirlier

Ya bırakın bu işleri ya. Bu devirde kim kime maç satıyor. Fener rakibini yenemiyo ondan sonra geliyosunuz buraya Beşiktaş maç sattı diyosunuz. Utanın be.! Utanın..
1. Trabzon 9 puanlık avantajı kaybederken bize mi sordu? Yeneceğiz tabi ki. Ben öyle fener şampiyon olmasın diye yenilelim falan diyenlerden değilim. Ha fener şampiyon olmuş ha trabzon. Beşiktaş olmadıktan sonra gerisi beni bağlamaz. Hepsi için aynı şeyleri düşünür aynı şeyleri söylerim.
2. Trabzonspor çıkar bizi yenerse de tüm fenerliler başlayacak Beşiktaş maç sattı diye. Bu konu hakkında çok ağır konuşabilirim ama gerek yok. Yani fener bizi yenerken her şey normal trabzon yenerken satılmış maç olacak. :) Maç başlamadan önce bunları yazayım ki daha sonra gördünüz mü derim :)
BEŞİKTAŞ BÜYÜK TAŞTIR. DİKKAT EDİN ALTINDA KALIRSINIZ!!!

Herkese sevgi ve saygıyla.

Geçen sene bursapor maçı bu sene trabzonspor maçı....aynı senaryo oynanacak...ama sonunda olan bjk ye oluyor...dost oluruz yeniden diyerek verdiler maçı bursaya ne oldu bu sene ilk maç sonrası inönü kapandı...ikinci maçta da bursada yersiniz dayağı seve seve vermeseniz başka türlü verirsiniz maçı...kimse beşiktaşlıların bu trabzon maçını kazanmak istediklerine inanmaz ,inamıyorda...akşam çıkacak kadroya bakın anlarsınız

VE..bEziktaş her sene olduğu gibi ligdeki görevini yerine getirdi...şimdi ısrada Bursasporluları mutlu etmeye geldi!hadi hayırlı satışlar..pardon traşlar...beziktaşlı duruşunuzda başarılar dileriz...yorumlara bakın anlarsınız..gıkınız bile çıkmıyor..neymiş artık gençlere yer verilsinmişde miş miş..

Geri