Beşiktaş 1-0 DenizLispor [TSL 17. Hafta][Tek Başlık]

maçın anca ikinci devresine yetişebildim. gördüğüm kadarıyla yusuf fena oynamadı hatta oyundan alındıktan sonra da taraftar alkışladı. hiç iç açıcı oynamadık malesef ama burda yien hakem için bi parantez açmak lazım. artık bu kadarına da pes doğrusu.. infaz memuru gibi sahada elinde kartla gezdi durdu ayıptır günahtır bu takım sahipsiz değildir. seyircinin verdiği esprili ve güzel imalı tepkilerin hepsi de doğrudur.diğer büyüklere kuzu bize çakal profilinde hakem istemiyoruz artık. taç atarken bile utanmasa santim hesabı yapacak adi insan. umarım ki ilerleyen haftalarda herkes aklnı başına alır buna futbolcularımız da dahil. daha hırslı ve acar bi şekilde oynamalılar.

demek artık ağzı bantlı çıkacaz maçlara .Demek yedek klübesine su ver diye bağıracak olsalar hakem kırmızıyı yapıştıracak

yoq ya bu hakeme ben bişe sölemicem taraftar yeteri kadar söledi saten başkanda artık takıma sahip çıksa iyi olur diğer büyüklere bal kaymak bize gelince acıbibeer kesiliyolar :(

Bir Sivassporlu Olarak TEBRİKLER BEŞİKTAŞ ve TARAFTARLARI ...

oqun bu son uyarım. . .
Bidaha böyLe bir post attıgında. . .
Ceza aLıcaksın haberin oLsun. . .

yoq ya bu hakeme ben bişe sölemicem taraftar yeteri kadar söledi saten başkanda artık takıma sahip çıksa iyi olur diğer büyüklere bal kaymak bize gelince acıbibeer kesiliyolar :(

Hakeme stadda en fazla laf soyleyenlerdendım =)

Merak edıyorum ne zaman 11 kişi mac bitirebılecegız.. Hakemlerde kı bu besıktas askının nedenı nedır acaba

Yani su maci "canli" seyredip selcuk'un iyi niyetli ve maca hakim oldugunu dusunen var mi? Gene koca maci eline yuzune bulastirdi yedi kufurleri, estirdi gitti gerizekali.. HARBİDENDE ERGENEKON SAHADAYDI.

Ne berbat maçtı yav.Bi takımın oyuncaları arasında bu kadar mesafe olur mu kardeşim,biraz yakın oynayın.Ne biçim maçtı hiç bişey anlamadım.Neyse 3 puan 3 puandır diyelim.Bakalım kırmızıda sıra kim de?

Ne berbat maçtı yav.Bi takımın oyuncaları arasında bu kadar mesafe olur mu kardeşim,biraz yakın oynayın.Ne biçim maçtı hiç bişey anlamadım.Neyse 3 puan 3 puandır diyelim.Bakalım kırmızıda sıra kim de?

bende merak etmeye basladim kırmızıda sira kimde.....

Zaponun atılması iyi olmadı yaa. Gökan Zan' a kaldık yine. Ayrıca saha kapatma cezası da gelebilir. Ulan bi gün yüzü göremedik. Kazandığımız maça bile sevinemiyoruz

Geri