Operasyon başladı belli ki.
Kewell'ın katkısı tartışılmaz, ayrıca adam gibi adamdı. 2 senede gönlümüzde taht kurmayı başardı. Her zaman da gönlümüzde olacak ama ayrılığın zamanı da gelmişti artık. Kewell ve Galatasaray için hayırlısı bu oldu bence. Çünkü kendisi kronik sakat.
Açıkçası Neill'ın yollanması konusuna biraz temkinli yaklaşıyorum ben şahsen. Neden diye soracak olursanız hani doğru bir karar mı yoksa yanlış bir karar mı bunu zaman gösterecek. Kritik müdahaleler yapan bir başarı stoperdi fakat dikkat ederseniz geçen sene ki o bitik ve sönük defansın bir parçasıydı kendisi. Neill madalyonun iki yüzü gibi. Bir tarafından iyi bir tarafından kötü. Yollanmasının ne derece doğru ne derece yanlış olduğunu zaman gösteerecek. Ama kesin birşey var onun yerine çok iyi bir stoper alınacağının bir işareti...
Insua zaten kiralıktı. Opsiyon kullanılmadı. Alınsa zararı olmazdı fakat Terim'in isteği bu yönde olsa gerek.
Zapata geçen senenin en büyük fiyaskosuydu bana göre! Gönderilmesi çok hayra alamet oldu. Kendisinin kaleci olduğuna ben hala inanmıyorum. Yolu açık olsun. Diyecek birşey yok çünkü yorum yapabilmem için ortada bir futbolcu olması lazım(!)
Barış'ın gitmesi benim gibi tüm Galatasaraylıları çok sevindirmiş olsa gerek

Bizim o efsane BAM' ın B'si gitti geriye abes birşey kaldı. Onu da dağıtırlar inşallah
Ayrıca Culio ve Stancu'nun gönderilmesi konusunda çıkan spekülasyonlar bence asılsız. Stancu belki kiralanabilir. Kulüp ona büyük bir mebla ayırdı hem genç hem yetenekli aslında ama takıma alışamadı geçen sezon. Yabancı kontenjanında yer açmak için kiralanabilir diye düşünüyorum.
Culio'ya gelirsek yiğidi öldür hakkını yeme derim. Neden derseniz geçen sene ki o ruhsuz takımda ki bir kaç yürekli topçudan biriydi. Adam en azından mücadele ediyordu, çabalıyor, koşuyor.. Sürekli takıma birşeyler vermek istiyordu. Ee tabi zamanla o da diğerlerine ayak uydurdu son zamanlarda performansı düştü ama Culio'nun takımda kalmasını şiddetle istiyorum. Zaten yönetim öyle bi aptallık yapmaz. Yaparsa da büyük yanlış yapar. Geçen sene ki bitik takımda ki Culio'yu bu sene oluşturulacak sağlam takımda izlemek ayrı bi zevk verecektir..