Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sana şöyle cevap verim:arada bir çok kararsızlıpa düşüyorum olaylar karşısında
ve bu durum çevremdekilerin bana karışmasına yol açıyo.buna uyuz oluyorum
ikiyüzlü içten pazarlklı insanları göre göre insanlara karşı daha acımasız ve önyargılı olmaya başladım.artık kendmi çok kötü bi insan olrak görüyorum =(
arada bir çok kararsızlıpa düşüyorum olaylar karşısında
ve bu durum çevremdekilerin bana karışmasına yol açıyo.buna uyuz oluyorum kesinlikle arkadaşla aynı düşüncedeyim banada oluyo arada sırada
beni sevecek beğenmediğim ve beğendiyim yönlerimle beni ben olabildiğim için sevsin kardeşim
sen simdik ilerde cocuun oldu diyelim altına .ıcınca kalkıp sevmiom ben bunu diyebilirmisin
aynı onun gibi bişey işte
beenmediim özelliklerim... çok özel ve güzel bi konu.. bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ediorum.. bu tür şeyler yazarak birbirimizi daha yakından tanıyıp hackhell ailesi olarak daha da bütünleşiyoruz....
evet şimdi konuya geri dönüümm...
beenmediim özelliklerim:
-yaptıım şeyin her zaman mükemmel olmasını isterim bu yüzdende yaptıım şeyleri güzelde olsa bi eksikliinden dolayı beğenmem.. bundan dolayı çok az eserim vardır..
-özgüven konusunda bi türlü ortayı tutturamamış bi insanım..
-Hep mükemmel insanı ararım.. Ama mükemmel insan die bişi olmadıından bu yolda hep tökezlerim..