BBP'de Çatlı operasyonu

türk ocağı

serdengeçti
Reaction score
0
Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı’nın kardeşi Zeki Çatlı, BBP'ye katılacağıın açıkladı. Çatlı, beraberinde eski Ülkü Ocakaları başkanı ve ülkücü işadamlarını da partiye getirecek.

Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı’nın kardeşi Zeki Çatlı siyasete atılıyor. Çatlı, BBP’ye katılarak, “Türk-İslam” anlayışına hizmet etmeyi amaçladığını söyledi.

Büyük Birlik Partisi’ne katılımlar sürüyor. İlk olarak MHP yönetimi ile anlaşamayan önemli isimleri kadrosuna katan parti, Susurluk kazasıyla gün yüzüne çıkan ve “devlet mafya” ilişkileriyle gündeme gelen, Abdullah Çatlı’nın kardeşi Zeki Çatlı’yı da kadrosuna katıyor.

17 Mart Cumartesi günü Sürmeli Otel’de düzenlenecek katılım töreni ile BBP’ye katılacak olan Zeki Çatlı, ANKA’ya yaptığı açıklamada, BBP’nin “milliyetçilik hareketinin” tek aktif partisi olduğunu öne sürdü. Çatlı, “Nasip olursa BBP’ye katılacağız. Biz aile olarak milliyetçi bir aileyiz. BBP’ye katılmamız doğaldır” dedi.

Çatlı siyasetteki amacını ise, “Türkiye’de milliyetçi yapıya Türklük adına hizmet edebilmek” olarak açıkladı.

Çatlı, kendisiyle birlikte, çok sayıda işadamı ve eski Ülkü Ocakları başkanlarının da BBP’ye katılacağını söyledi.

Öte yandan, MHP’nin ağır toplarından Ramiz Ongun gibi isimlerin de BBP’ye katılmak için gün saydığı ifade ediliyor.

OLAĞANÜSTÜ KURULTAY

Son katılımlarla kadrosunu güçlendiren BBP’de, 15 Nisan’da 2. Olağanüstü Kurultay kararı alındı. Yeni katılanların partide görev alabilmeleri için yapılacak kurultayda, amblem değişikliği de tartışılacak. Ancak, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun, amblem değişikliğine “çok gerekli olmadığı” gerekçesiyle şu an için sıcak bakmadığı biliniyor.

BBP yapı ve ideoloji olarak en duzgun milliyetcilige sahip parti belkide ama insan düsünüyo secimlerde meclise girebilirmi cünkü buda önemli... ve bunu düsünen bir cok kişi MHp den vazgecemıyor...

Önemli olan meclise girmek değil, inandığın değerlerden taviz vermeden mecliste ideolojiyi temsil edebilmektir. Meclise giripte türk milliyetçiliği adına hiçbir şey ortaya koyamayanları desteklemek pek mantıklı bir hareket değildir.

Bbp,partİsİ Bu Secİmlerde Olmasada, ÖbÜr Secİmlerde Kesİn Meclİse Gİrer Gİrersede Bence Cok İyİ İŞler Yapar...

türk ocağı' Alıntı:
Önemli olan meclise girmek değil, inandığın değerlerden taviz vermeden mecliste ideolojiyi temsil edebilmektir. Meclise giripte türk milliyetçiliği adına hiçbir şey ortaya koyamayanları desteklemek pek mantıklı bir hareket değildir.
demek istedigimi anlamadın... simdi senin oyun dıyelım bbp sine bbp barajı aşamadı ve giremedi inşAllah aşar o ayrı... iktidar ın Akp mi yoksa Mhp mı olmasını istersin benım dedigim bu ve cok ince bi nokta...

iSpiK' Alıntı:
demek istedigimi anlamadın... simdi senin oyun dıyelım bbp sine bbp barajı aşamadı ve giremedi inşAllah aşar o ayrı... iktidar ın Akp mi yoksa Mhp mı olmasını istersin benım dedigim bu ve cok ince bi nokta...
Çok iyi anlıyorum gönüldaşım, particilikten umumiyetle uzak durduğum bilinir. Ancak şu noktada bir açıklama yapmak icap edecek. MHP bizim partimiz ancak mhp yönetimi maalesef bizden değildir.
Şu an oynanmak istenen senaryo AKP ye karşı MHP ve CHP koalisyonudur. Ve bu koalisyonun daha önceki versiyonunu ana-sol-m hükümetinde gördük. Bu hükümette mhp ne yaptıysa, daha doğrusu ne yapamadıysa şu an planlanan mhp-chp koalisyonuda aynen hiçbirşey yapamayacaktır. Bunu şimdiden görmek zor değil çünkü mhp yönetimi artık ülkücülerin elinde değildir, üzülerek bunu söyleyebilirim.
Ve şuurlu bir türk milliyetcisi olarak bu ortaklığa oy vermem imkansızdır.

türk ocağı' Alıntı:
Çok iyi anlıyorum gönüldaşım, particilikten umumiyetle uzak durduğum bilinir. Ancak şu noktada bir açıklama yapmak icap edecek. MHP bizim partimiz ancak mhp yönetimi maalesef bizden değildir.
Şu an oynanmak istenen senaryo AKP ye karşı MHP ve CHP koalisyonudur. Ve bu koalisyonun daha önceki versiyonunu ana-sol-m hükümetinde gördük. Bu hükümette mhp ne yaptıysa, daha doğrusu ne yapamadıysa şu an planlanan mhp-chp koalisyonuda aynen hiçbirşey yapamayacaktır. Bunu şimdiden görmek zor değil çünkü mhp yönetimi artık ülkücülerin elinde değildir, üzülerek bunu söyleyebilirim.
Ve şuurlu bir türk milliyetcisi olarak bu ortaklığa oy vermem imkansızdır.
dencek bişeyde yok aslında... yönetenler konusunda...

Ben size zıt görüşlü biri olarak şunu sölemek istiyorum.satın Devlet bahçeli şuana kadar hem ülkücü camida hemde sağ görüş içinde en akıllı ve gerçeği gören kişidir.o artık ülkücü camianın başkalarının piyonu olmasını istemediğindenmi acaba bu kadar saldırıya uğruyor.oyunu ve kurnazlıkları gören çok az kişiden biridir.düşmanım olacaksa sayın bahçeli gibi olsun.muhsin daha 4 sene önceye kadar sirtaki(yunan milli oyunu) oynuyordu.düne kadar çetelerle iç içeydi.gerçi keyfiniz bilir...

cecen_haru' Alıntı:
allah türkü ve türk dostlarını korusun
saol kardeşim ben bir kürt olarak(türklerin dünyadaki tek dostu kürtlerdir.)
tanrı kürdü ve türkü korusun diyorum:))

Devlet bahçeli ve yönetiminin, ülkücülükle uzaktan yakından bir alakası olmadığını yukardaki bölücü izah etmiş zaten, mhp yi özünden kopardığı için minnet duygusu içinde baksanıza bi madalya vermediği kalmış neden acaba?
http://www.hackhell.com/showpost.php?p=1590646&postcount=18
Çoğu sol görüşlünün ağzındanda devlet bahçeliyle ilgili övgü dolu sözler işitmişimdir neden acaba?

Arkadışıma sonuna kadar katılıyorum...Bizim KOLTUK SEVDAMIZ YOK Safımız belli olsun yeter

hah işte herkese bi seyı tek tek anlatmak zorunda kalmak ne kadar kötü bi durum ben nedemek istiyorum ne dedim ne anlasılıyo...

Değerli gönüldaşım; 1999 dan sonraki dönemi hep birlikte gördük bu dönem içerisinde mhp nin siyasi söylem ve tavırları senin hoşuna gitmiş miydi? hayır. Yönetim değiştimi hayır? Söylem değiştimi? hayır. İcraatlarda değişmeyecektir ve verdiğimiz oy maalesef boşa gidecektir. Seçim barajı ile ilgilide henüz tahmin yapmak için erken, köprünün altından çok sular akabilir.

Muhsin YAzıcıoğlu İslamiyetci Oldugu Kadarda Milliyetçi Olsa.Herkez Destekler.Chp Lisi Mhp Lisi
Ama Adam Gibi Adam Muhsin Yazıcıoğlu Ben Büyük Birlikden Olsam Oy Patlaması Yarattırırdımda.

Atatürk'e Aşırı Bağlı Olan Türküz Türkcüyüz Atatürkcüyüz Sloganı Atacak Bir Parti Değil...

ancak su aralar en Düzgünü muhsin yazıcıoğlu. ve Bbp

Up Up

ben milli görüşcü olarak ve hemşerim olarak muhsin beye ALLAH dan acil şifalar diliyorum ve umarım

bir an önce bulunur, kaç saat oldu olay yerini bulamadı lar, yarın bir deprem olsa gene, ALLAH

korusun ,yandık demekki arkadaşlar ? bbp ile bir ara saadet partisi görüşüyordu koalisyon için ne

oldu bilmiyorum neyse, bazı arkadaşlar baraj ı geçmek falan demiş, önemli olan işbirlikçiliği yapıp

meclise girmek değil, onurlu dik duruşlu olup ülkemizi korumaktır, bütün bbp ailesine geçmiş olsun

diyorum, hemşerim bir an önce bulunur İNŞAALLAH..

Geri