Geçmişin söylemleri ile hareket edip,kafayı değiştirmemek çağdışılığın tek yorumudur.
Başbuğ'un hocanızı övdüğü zamanlarda hoca minberde hep ağlıyordu.Televizyonlarıda bunu her gün gösteriyordu.
Aradan sular aktı,suların içine dolarlar karışınca her yardımın altından ufak götürmeler çıkınca bu gelişmelere Başbuğ'un ömrü vefa etmedi.Bu gün olsaydı;
adım kadar eminim ki,hocanızın karşısına ilk dikilecek O'ydu,tıpkı ''pkk temsilcilerine gerekirse kanlada olur'' dediği gibi.
Bak Türkocağı'nın BBP Lideri Topçu ile ilgili teşekkür ettiğin makalesinde (
http://www.hackhell.com/guncel/607316-bbp-lideri-topcudan-sok-iddia-_____-3.html)hocanızın ve cemaatin nasıl sorgulandığına,o günlerden bu güne yaşanan değişimin nasıl farkına varıldığına dikkat ettiniz mi?
Demek ki;
siyasi çizginin içindeki herkesde aynı olmuyor.Bu yoruma ,yorumun güzelliğinden dolayı teşekkür ediyorsan amenna,ancak
yorumun gerçekliği söz konusu ise,her zamanki gibi takıyye yaptığınız alanen meydandadır.
Lafı uzatmanın ve kişisel tartışmayı sürdürmenin manası yok.Daha öncede yazmıştım.Siyasi zeminde ne yaparsanız yapın ama burada bir daha ikili tartışmaya girersen şikayetimi bildireceğimi söylüyorum.Mesele bizim takım sizi yener !! meselesi değildir.Kendince doğruların varsa uygula,ama ortaya bir söz atılmışsa üzerine alınıp ikili tartışma yaratma.
BÖLÜM KURALLARI
4. Kisi, kurum ve katılımcılara kücük düsürücü, alaycı ifadeler kullanılamaz. Kişilerin değil
düsüncelerin söz konusu olduğu forumumuzda kisisel cekismelere ve kısır polemiklere izin verilemez.