BBP lideri Topçu'dan ŞOK İDDİA _____

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
BBP lideri Topçu'dan ŞOK İDDİA

Yazıcıoğlu'nu arama faaliyetine katılan helikopterin düştüğünü fotoğrafla ispatlayan Topçu, “Şehit verildiğini TSK neden gizledi”dedi.

28 Mart'ta Yazıcıoğlu'nu arama faaliyetine katılan helikopterin Keş Dağı zirvesine düştüğünü fotoğrafla ispatlayan Topçu, “Şehit verildiğini TSK neden gizledi”dedi...

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasıyla ilgili şok bir iddiada bulundu. Arama kurtarma faaliyetlerine katılan bir askeri helikopterin Keş Dağı zirvesinde düştüğünü söyleyen Topçu, "Hâlâ kanatları dağda duruyor" diyerek fotoğrafları gösterdi.

Kanatlar hâlâ olay yerinde

Bu gerçeğin kamuoyundan gizlenmesini eleştiren Topçu, "Bu olayda bir şehit olduğunu dünya alem biliyor. TSK bir teröristin öldürülmesini bile internet sitesinden duyuruyor. TSK arama faaliyetlerinin neresindeydi? Neler yaptı? Neticesi ne oldu? TSK bu bilgiyi toplumla paylaşsa ne kaybeder?" dedi. "Gittim gördüm. Hâlâ daha kanatları orada duruyor. Kanat orada, seri numarası var üstünde. Pert olmuş" diyen Topçu, Silahlı Kuvvetler'in üzerine düşeni yaptığını, arama faaliyeti sırasında milyon liralık Skorsky'nin düştüğünü söyledi.

Topçu, "Bir şehit olduğu söyleniyor. Bu hangi gerekçelerle gizli tutuluyor onu bilemem. Ama bunları toplumun bilmesi lazım" dedi. "Olmuş şeyler eğer gizleniyorsa, acaba başka neler gizleniyor? Bunları sorgulamak benim hakkım" diyen BBP lideri, bu konuda yetkililerin açıklama yapmasını istedi.

TSK 'yaralı yok' demişti

Genelkurmay İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, askeri helikopterin Keş Dağı'na iniş sırasında kırıma uğradığını doğrulamış ancak olaya 'düşme' denilemeyeceğini söylemişti. Tuğgeneral Gürak, Özel Kuvvetler Komutanlığı'na ait Skorsky helikopterin, Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin enkazının bulunduğu yere 12 kişilik DAK timi götürdüğünü, iniş yaparken kaza kırıma uğradığını aktarmıştı.

Gürak, DAK timi ile helikopter pilotlarının kazayı yara almadan atlattığını da ifade etmişti. O dönemde Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi Kızılöz Köyü'nde arama faaliyetlerini koordine eden İçişleri Bakanı Beşir Atalay da Genelkurmay'a ait helikopterin enkaz bölgesine zorunlu iniş yaptığını ve orada kaldığını, 'helikopter düştü' haberlerinin yalan olduğunu söylemişti.

Sorularıma cevap bekliyorum

Kazayla ilgili hala tatminkar bir araştırma yapılmadığından yakınan Topçu şöyle konuştu:

"Başbakan, bana 'Helikopter o havada niye uçtu?' dedi. Ben 'İşte ben de tam onu arıyorum' dedim. ‘Helikopteri uçuran kurumla ilgili ne yaptınız? Yarım saat sonra büyük bir fırtına kopacak bir yer. Neden uçuruldu?' diyorum. O uçuşu gerçekleştiren kurumun (Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü) kuledeki adamdan tut genel müdüre kadar o uçuşla alakalı kim ise bir idari soruşturmaya tabi tutulması gerekir. Başbakan'ın Başbakanlık Teftiş Kurulu'nu görevlendirmesini bekliyorum."

Bu işi bilenlerin "Eğer gerekli cihazlar var ise kötü havanın ve görüş mesafesinin önemi yok" dediğini ileten Topçu, "Sıfır görüşte bile helikopter uçabilir. Bu ruhsata kim imza atmışsa tepeden en alttakine kadar bir idari soruşturma açılsın” dedi.

http://www.samanyoluhaber.com/h_311805_bbp-lideri-topcudan-sok-iddia.html

kaynak somonyolu. süper

somonyolumu??? o da ne?* başlığa göre çamur gördük ama kaynağını okumasını bile beceremeyeni de yeni gördük.. noldu? kaynaktan sıkıntınmı var? gırgır oku-leman oku- penguen oku? sözümüz yok.. ama iyi oku her ne okuyorsan...

yemilir yutulur iddialar değil bunlar

ama nedense muhatapları hiç bir açıklama yapmadılar

Başlıklarda kaynak eleştirme faslına bir son versek artık ? Samanyolu yazınca bu adam bunu söylemiş olamaz mı yani ? Yazacak yorumunuz yok tabii, çamurdan başka yapacak şeyiniz de yok ! Sadece acıyorum size.

Asker tarafından olan herşey kayıt altındadır.

http://www.tsk.tr/10_ARSIV/10_3_Hab...olucu_teror_orgutuyle_mucadele_arsiv_2009.htm

Sayın Topçu bu konuda sadece uçak iddiası ile ne kadar dikkat çekecek bakalım.
Bbp' yi zaten biliyordukta şimdi kimin hizmetinde olduğunuda öğrendik.

Üstelik tüm askerlerini seferber edip, Yazıcıoğlu' nu aramıştı TSK.
Minnettar anlayışı da bu kadar bunların..

Bu olay Topcu nun iddia ettiği gibi değilse bırakta genelkurmay yalanlasın

bizde senin ne olduğunu biliyoruz.

ayrıca nedemek asker yazıcıoğlunu aramıştı. tabi arayacak görevi .bizim asker aramayacakra ingiliz askerimi arayacak

sanki bir lütufmuş gibi

http://www.tsk.tr/10_ARSIV/10_3_Hab...olucu_teror_orgutuyle_mucadele_arsiv_2009.htm

yazının tamamını okusaydın orda TOPÇU nun minnetini duyar görürdün, ama adam belirtmişki o minnetle birlikte düşen Skorsky nin parçaları varken neden yalanlamaya gidildi ? yada şehit verildiyse neden saklanıyor hangi amaçla denilmiş? SORMAYALIMMI? ARAŞTIRMAYALIMMI? Zaafiyet yada gizli hesap varsa hatta ihanete dönük birşey varsa hesabı sorulmayacakmı sanılıyor?

biz bu ülkeye 5000 ülkücü verdik diye övünürdük zamnında.. yanlış yada doğru geçmişte kkaldı, şimdi koskoca bir parti lideri komplo gibi bir şeyle vefat etmiş.. sorulmayacakmı? olan biteni körmüyüzki aptalmıyızki sineye çekecez? biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz? ağzımıdan buna rağmen birşey çıkmıyorsa devlet hassasiyeti ve millet sevgimizdendir.. yeterki devlet derin değil devlet gibi devlet olsun... eskidendi o bir yanımıza vurulunca öbür yanağını çevirmek.. pisliğe bulaşanı pisliğe gömecek irade var artık millette. dün yutturulan gazları bugün çıkartacak dersi aldı bu insanlar.. onun için o gün o dağda olan biteni birgün birileri seve seve açıklayacak... sanırım anlatabildim...

ayrıca nedemek asker yazıcıoğlunu aramıştı. tabi arayacak görevi .bizim asker aramayacakra ingiliz askerimi arayacak

sanki bir lütufmuş gibi

Sizin anlamıcanız duygulardan bahsettim galiba.
Benim ayağım takıldığında yardım eden insana minnet duyarım.

Ben de askerin ne zaman dikkatini çekebilecek onu merak ettiğimi söyledim. Bir daha okursan. Asker muhattap alırsa.

Ayrıca Bbp uzun zamandır reklam, atılım peşinde Akp' nin oyunu çalmak için bunlardan iyisi olamaz.

yazının tamamını okusaydın orda TOPÇU nun minnetini duyar görürdün, ama adam belirtmişki o minnetle birlikte düşen Skorsky nin parçaları varken neden yalanlamaya gidildi ? yada şehit verildiyse neden saklanıyor hangi amaçla denilmiş? SORMAYALIMMI? ARAŞTIRMAYALIMMI? Zaafiyet yada gizli hesap varsa hatta ihanete dönük birşey varsa hesabı sorulmayacakmı sanılıyor?

biz bu ülkeye 5000 ülkücü verdik diye övünürdük zamnında.. yanlış yada doğru geçmişte kkaldı, şimdi koskoca bir parti lideri komplo gibi bir şeyle vefat etmiş.. sorulmayacakmı? olan biteni körmüyüzki aptalmıyızki sineye çekecez? biz neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz? ağzımıdan buna rağmen birşey çıkmıyorsa devlet hassasiyeti ve millet sevgimizdendir.. yeterki devlet derin değil devlet gibi devlet olsun... eskidendi o bir yanımıza vurulunca öbür yanağını çevirmek.. pisliğe bulaşanı pisliğe gömecek irade var artık millette. dün yutturulan gazları bugün çıkartacak dersi aldı bu insanlar.. onun için o gün o dağda olan biteni birgün birileri seve seve açıklayacak... sanırım anlatabildim...

TSK' ya yaptıkları için teşekkür konunun neresinde var gösterir misin?
Böyle bir şey neden olsun önce bunu sorun?
Ölen kişilerin hiç mi ailesi yok çıkıp anlatmıyor.
Bol keseden atmaya gelince herkes manşet.

Bu TSK' yı karalamaya çalışmak değilse bile dediğim gibi reklam sürecinin devamıdır.

hangi bbp ?

Reis en son üşüyorum !!! dediğinde,bizim ciğerimiz yanmıştı.
Ama ne hikmettir bilinmez,fetullah tayfası bir anda alperen kesildi başımıza,
Allah Ocakları'na zeval vermesin,zira ocağın dışında herkes alperen oldu.Dışarıdakiler mi?
Çoğu;
ya mhp dönmesi
yada fetullah...

TSK' ya yaptıkları için teşekkür konunun neresinde var gösterir misin?
Böyle bir şey neden olsun önce bunu sorun?
Ölen kişilerin hiç mi ailesi yok çıkıp anlatmıyor.
Bol keseden atmaya gelince herkes manşet.

Bu TSK' yı karalamaya çalışmak değilse bile dediğim gibi reklam sürecinin devamıdır.

alıntı (yazıdan);

Topçu, Silahlı Kuvvetler'in üzerine düşeni yaptığını, arama faaliyeti sırasında milyon liralık Skorsky'nin düştüğünü söyledi.

üzerine düşeni yaptı demek arama sırasında gösterdiği tavrı taktir etmektir. teşekkürlük bir mevzu değildir çünkü görevini yapmıştır yapacaktırda.. ama bu arada o düşen skorsky den neden bahsedilmedi diyoruz.. varmı açıklaman? sen ordu sözcüsümüsün? çıkar g.kurmay yapar açıklamasını!! bu yazıdan önce sen bu olaydan haberdarmıydın?

ailesi yokmu demişsin !!! VAR.. değerli hanımefendisi de aynı minvalde değişik yerlerde şüpheleri ve üzüntülerini, komployo dönük kuşkularını belittmişlerdi ama senin o haberlerde gözün olmadığı için duyman zaten mümkün değil...alperenler ve bbp camiası zaten büyük bir aile.. ayrıca aileden kastın anayasa mahkemsinin 2.ci başkanı nın eşi gibi çetecilerle yüz göz olmadığı için, maalesef pek medyatik değil Merhum Y azıcıoğlunun eşi...

haa AYRICA Bbp nin reklamlık işi olmaz..sen chp -mhp ile karıştırıyorsun galiba..

Düşen Skorsky den ve şehit olan askerden haberin varsa yaz yorumunu açıkla.. bu olay neden gizlendi? yoksa cevabın sataşma.. işine bak...

hangi bbp ?

Reis en son üşüyorum !!! dediğinde,bizim ciğerimiz yanmıştı.
Ama ne hikmettir bilinmez,fetullah tayfası bir anda alperen kesildi başımıza,
Allah Ocakları'na zeval vermesin,zira ocağın dışında herkes alperen oldu.Dışarıdakiler mi?
Çoğu;
ya mhp dönmesi
yada fetullah...

öldüğünde senin ciğerin in yandığını sanmam degazor çünkü liderin aynı sevgi ve muhabbetiyle ilgisine muhatab olan fethullah hoca da diğer cemaat liderleride bu öz be öz TÜRK lideri MERHUMLA çok güzel ilişkiler içindeydi.. eskiden türkeşte kongrelerde kıbrısi şeyhini, erzurumlu Naim hocayı alarak çıkardı kongreden.. fethullah hoca ilede el ele iyi ilişkideydi.. ya sen kendini inkar etmektesin yada eskiden haberin yok.. çziginiz i gözden geçirin, savunacak pek bişeyiniz kalmadı çünkü..

LOOPUSED

Mesela bir evde anne yemek yapmak ile görevlidir.
Ama biz yine de ona teşekkür ederiz ve eline sağlık deriz değil mi? ;)

Kaynaksız, örneksiz beslendiğin medyalar gibisin.

Konu başlığında yazdığı gibi bu bir iddia..

He bu arada benim neyi savunacağım kimseyi bağlamaz. Kimseye de sataştığım yok. Siz alıntı yaptınız.

Dedim ya şov devam ediyor..

somonyolumu??? o da ne?* başlığa göre çamur gördük ama kaynağını okumasını bile beceremeyeni de yeni gördük.. noldu? kaynaktan sıkıntınmı var? gırgır oku-leman oku- penguen oku? sözümüz yok.. ama iyi oku her ne okuyorsan...

harbi kapak olmuş

sanki bir lütufmuş gibi

buda bu elemana kapak

ya albayrak kardeş öyle bir yazıyorsunki sen vatanperver gerimiz hain

sanki bir lütufmuş gibi

bu arkadal genelkurmayın hackhell şube başkanı

genelkurmayın yalanlamadığı haberleri bu arkadaş yalanlıyormuş

öldüğünde senin ciğerin in yandığını sanmam degazor çünkü liderin aynı sevgi ve muhabbetiyle ilgisine muhatab olan fethullah hoca da diğer cemaat liderleride bu öz be öz TÜRK lideri MERHUMLA çok güzel ilişkiler içindeydi.. eskiden türkeşte kongrelerde kıbrısi şeyhini, erzurumlu Naim hocayı alarak çıkardı kongreden.. fethullah hoca ilede el ele iyi ilişkideydi.. ya sen kendini inkar etmektesin yada eskiden haberin yok.. çziginiz i gözden geçirin, savunacak pek bişeyiniz kalmadı çünkü..

demek hocanız din le imanın,parayla pulun kimlerde bulunduğunu bir bakışta anlamayı öğretmiş.Benim hiç bir zaman muhatabım olamazsın bu bir,
ikincisi;
vatan-millet sevgisi parti organları ile bağdaşacak düzeyi bizler çoktan aştık.Amacımız toplumsal harekette parti organlarını sadece araç olarak görmemizden kaynaklanıyor.Kimliğimize ve benliğimize uyan taraflar ağır bastığı için bazı şeylerin savunucusuyuz.
Ama hiçbir zaman döneklik yapmadık,tarihi fetullah tarihi olarak okumadık.Her şeyimizi öz be öz Türk olguları içinde Türkiye'de yaptık.Bu Türkiye kavramı size ve hocalarınıza yabancı gelebilir.İşi din boyutuna çekecek olursan gogglede sevgili cübbeli hocamın vaazlarını dinleyiver.Soft-İslam'ın kurucusu ve savunucusu hocanızın dinler diyaloğu hakkındaki görüşlerini.
Ha sanmaki cübbeli ile akrabalığım vardır,ama her 100 yalandan 1 doğru yakalarsam,kimde olursa olsun savunucusuyumdur.

Alperenliği bize öğretmeye kalkmayın.Önce Alperenler'den ders alın,hocalardan fetva değil.

Not:
Direk üzerine alınıp mesajıma yazdığın için cevap hakkı kullandım.İşi kişisel boyuta taşımayın.

Siyasi Görüşü vs. Bir Kenara GüzeL Bir İnsana oLana Sevgi-Saygı Duymak YiğitLikten oLsa Gerek.
Ayrıca İnandığı İnsanın Vefatından Sonra YoLundan Sapmak Kimin Ne oLduğu Göstermekte Sanırım.

[VIDEO]XbDbN2LT15U[/VIDEO]

[VIDEO]PM85QkWwQZE[/VIDEO]

demek hocanız din le imanın,parayla pulun kimlerde bulunduğunu bir bakışta anlamayı öğretmiş.Benim hiç bir zaman muhatabım olamazsın bu bir,
ikincisi;
vatan-millet sevgisi parti organları ile bağdaşacak düzeyi bizler çoktan aştık.Amacımız toplumsal harekette parti organlarını sadece araç olarak görmemizden kaynaklanıyor.Kimliğimize ve benliğimize uyan taraflar ağır bastığı için bazı şeylerin savunucusuyuz.
Ama hiçbir zaman döneklik yapmadık,tarihi fetullah tarihi olarak okumadık.Her şeyimizi öz be öz Türk olguları içinde Türkiye'de yaptık.Bu Türkiye kavramı size ve hocalarınıza yabancı gelebilir.İşi din boyutuna çekecek olursan gogglede sevgili cübbeli hocamın vaazlarını dinleyiver.Soft-İslam'ın kurucusu ve savunucusu hocanızın dinler diyaloğu hakkındaki görüşlerini.
Ha sanmaki cübbeli ile akrabalığım vardır,ama her 100 yalandan 1 doğru yakalarsam,kimde olursa olsun savunucusuyumdur.

Alperenliği bize öğretmeye kalkmayın.Önce Alperenler'den ders alın,hocalardan fetva değil.

Not:
Direk üzerine alınıp mesajıma yazdığın için cevap hakkı kullandım.İşi kişisel boyuta taşımayın.

Alperenlik sizin ülkü ocağınızdaki gençlere gaz verme yarışı değilidrki seninle bu konuda yarış edecekte değilim.. cevap mahiyetinde sadece üstte Silent kardeşim Türkeşin ağzından gereken cevabı vermiş sana. dinlemek lütfunda bulunda neyi yalanladığına bir bak..

yaa sen tek doğrusun Türkeş bile yalancı yada demekki takiyye yapmış ,hoca efendiye yağ çekmiş demekki öylemi?) geçmişten dönen ben ve biz değil çizgisinden sapanlar sizsiniz.. beni değil kendinizi sorgulayın.. gerisi boş iş..

Geri