Büyük Birlik ve Hak ve Eşitlik partilerinin mecliste olması gerekiyor.Şu an mecliste bulunan muhalefet kötü.İktidarda,o muhalefetten anca bu kadar olur işte.Yaptıkları ortada...Bunlar kazanamaz denmemeli bence!...
Evet öyle oluyor
Parti başkanı aynı zamanda liderdir, Bahçelide liderlik vasıflarının yüzde biri bile yok
Artı idamı kaldıran kararın altına imza atıp erzurumda urgan fırlatmakla zaten çok şey kaybetti
kimin clonusun bilmiyorum da
milyonlarca insanın bildiğini den bilmiyorsan sana yorum yok
belki attı belki atmadı atmadı diyelim o zamanki koolisyon hükümetinde varmıydı vardı
madem altına imza atmadı kabullenmedi koolisyonu bozsaydı
bu arada kendini mhp nin savunucusu ilan eden misafir sanatçı merak etme ben senden daha fazla mhp liyimdir, olmasam yorumda yapmam zaten
İyide Bbp nin Akp den ne farkı var? Ben fark göremiyorum, fark olsa olsa teferruatlarda olsa gerek...
kardeş kardeşe benzemez birader ,ben sana benzemem,sende bana benzeme zaten..Kardeş kardeşe benzer biz bize benzeriz...
akp nin kardeşi bbp dir boşuna inkar etmeyin...
BBP iktidar olmaz diyen metalic in bu sözüne karşılık neden olamazlar sorusunu yönlettim, önce sorunun muhatabı olmamasına rağmen KEMALİST ve ardından metalic de cevaben ; yaklaşık olarak birbirine benzer manada; KEMALİST in mesajında şu geçiyor;
''Ve neden asla iktidar olamaz biliyormusun kardeşim... Çünkü dini görüşlerinde çok samimi... Hiçbir zaman kullanma yoluna gitmedi... Ama malesef bu ülkede kullanacaksın ki başarılı olacaksın...''
metalic ise şunu diyor;''iki nedenden dolayı iktidar olamaz.
1. din bezirganlığı yapmıyorlar.
2. ab-d ve sorsçuların desteğini alamazlar.
yukardaki nedenlerden dolayı iktidar oacağına inanmıyorum.''
Şimdi bu iki üyeninde ne MHP ne BBP ile bir yakınlığı, fikri bazda hareketin ve davanın özüyle ilgisi olmadığını bilerek ,buna rağmen ikisininde samimi görüşlerinin olduğuna inanarak şu anlam çıkmıyormu?
BBP; emperyalist değildir,ABD ci değildir, bunalrın yanında din bezirganlığıda yapmaz, dini bir söylemi olsa bile,dini kullanarak siyaset üretemez ve din maskesinde kendisini peçelemez.. diyebilirmiyiz.
Deriz.... bunları ülkücü görüşe uzak arkadaşların ağzından duyabiliyorsak, bu bile BBP nin gerçekten ilkeli dürüst,adam gibi,özlenen ,islami kimliği olmasına rağmen dış güç bağlantısı olmadan,bu ülke insanına gerçek anlamda TÜRK Miliiyetçiliği üzerinden,yüce davalar ve olmamız gerektiği şekilde,tam bir devlet adamlığı ve hareketiyle inandığımızı göstermezmi?
Gösterir... Buna rağmen işte bunlardan dolayı iktidar olmaz olamaz deniyorsa, bu bir siyasi harekete haksızlık değilmidir? Karşıt fikirlerin bile sizi taktir etmesine rağmen,aslında sizi sadece kemiyyet(sayı-oy) ağırlığınızla tartmalarına imkan verilmesi, iktidarı oluşturan geçerli güç odaklarının ,bizim asıl düşmanımız,milletin dışında başka güçlerin bizi seçimle kandırıp aslen iktidarı yapanların ABD icazeti, boyalı basın, Mason-siyon lobi faaliyetleri gibi dış tandanslı güçlerin bizi idare ettiği gibi anlamalr çıkmasına vesile olmuyormu?
daha açıkçası biz kendi kendimize şunumu telkin ediyoruz?'' biz seçimden seçime iş görürüz gider oyumuzu atarız ama asıl hükümetler dışardan alır gelir bizi idare eder'' mi diyoruz? öyleyse şimdi hep birlikte şunu kabul edelim, o zaman BBP dışında hiç bir parti ve oluşum ABD yide şunuda bunuda takmadan bu ülkeden iktidar olmamıştır, BBP bunalrı önemsemediği için olamayacaktır, demek değilmidir bu?
Evet ozaman bende şunu diyorum, sayı -oy- bugün seçim kazanmak için esastır doğru, fakat sizlerin bizlerin birer koyun demokrasisi, tepedekilerin her 5 yılda bir aklına sayım yapmak tezahürüyle bizi bizden olmayanlara idare ettirme vizesi almaya , ve bunun adınıda seçimle iktidar koymaya ve buna inandırmış olmalarına rağmen, asıl olanın o sayıyı o oyları belli bir dürüst dava ve aksiyona dökmemize kim engelki..
15-20 yıl öncesinin 4 büyük partisinden bugün kaçı yaşıyor? AP-MSP-ANAP-DSP ne oldu? dün olmayan AKP bugün nerelerde? Dün 18 olan MHP bugün kaçlarda? Dün 48 lik DP bugün nerelerde? Peki bu hesapla bugün %1 olan BBP nin milletin teveccühüyle %4--%10-%20 olmasına engel olan bir tek basın ,Amerika,masonik Kuruluşlarmı esastır.
Madem BBP ne ABD ci ,ne şucu ne bucu ise ve bunuda siz Kemalist,siz metalic gibi arkadaşlar bile söyleyebiliyorsa, ve bunca ABD cİ, dini kullanan, göbeği dışa bağımlı parti içinde, BBP yi büyütmeye, sevdiğiniz saydığınız gerçeğiyle BBP yi yüceltmeye neden yanaşmassınız? Kemiyyeti %40 olanlarda geçicidir, bugün %1 leri baş yapmak ve gerçekten değer veriyorsanız sayıları yatay, davaları dikey yapma kudretini gösteren bir fikir-aksiyon -inanç ve atılım derdine düşüp, yuvarlandığımız hengameden kurtulmayı istemezmiyiz?
uzun oldu ,toparlaması zor bir konuda okuyanlara teşekkürlerimi sunarım.Gerçek fikir ve yorum sahibi arkadaşlara ,sataşmasız,seviyeli yorumlara açık bir konuyu gümletmeden, gerçek milli,fikri hür -irfanı açık,çağlar ötesine ışık saçan Türk'ün ilay-ı kelimetullah davasına ,muasır medeniyet de denilen yeni bir dünya düzenine hareket- ivme ve yön veren Türk siyasetine ,çadırdan beyliğe, beylikten cihan imparatorluğuna uzanan bir devlet geleneğinde sayının kemiyyetin önemli olmadığını, keyfiyetin ,sizin duruşunuzun önemli olduğunu beliritirm..
Loopused'e
eğer bbp nin kendini anlatamadığını düşünüyorsan neden sabahtan akşama akp'nin savunuculuğunu yapıyorsun bir bbp'li olarak.
Kendi partini savunsana.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Loopused'e
eğer bbp nin kendini anlatamadığını düşünüyorsan neden sabahtan akşama akp'nin savunuculuğunu yapıyorsun bir bbp'li olarak.
Kendi partini savunsana.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.