Bazı yıldızı çokların Hataları.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

besiktas_81

Banned
Reaction score
0
Burası bir paylasım mekanı... buranın ne patorun ne işçisi nede hesap soracağı biri olabilir ( Yi niyetli kontrölörler hariç) yasaya ve ortama ters düsen bir konu olursa elbetti ki birileri müdahale edecek..

ama olmadık yerde .. bunu konu bilmem kaç ay önce açılmıstı açmadan önce bak.. gibi ... insanları tehdit vari bir sekilde konusmaları .. sanki bu sitede yılıdızı çok olunca biseyin baskanı oluyormus edasıyla cevap yazan arkadaslara sesleniyorum.. Siz paçalı don bile giymezken biz forumlarda yazıyorduk.. meydan okur gibi forumun altına msg yazma.. bir diyeceği olan varsa .. özel msg atsın...

bu sna özel 1 uygulama deilki..
aynı konuyu açan herkese söylenio..
+ bunun artislikle alakası ne :S

tabiki

aSLihaN' Alıntı:
bu sna özel 1 uygulama deilki..
aynı konuyu açan herkese söylenio..
+ bunun artislikle alakası ne :S

tabiki bana özel değil. benim sisteme bir lafım yok eğer konu eskiden açılmıs ise bunu özel msgla söylensin yaad konu direk kapatılsın.. formuun altına .. konu verildii. bakmadan konu açmayın... heeeeey dağıtırım ulan gibi tavır yanlıs...

Konu werildiyse konu werildi denicek tabiki kardeşim başka bi alternatifi war mı bunun+bu dedikleri gibi sana özel bi konu değil...

'bunu konu bilmem kaç ay önce açılmıstı açmadan önce bak'

şeklinde değildirde açılmıştı verilmişti önceden arama yapın şeklinde dir ve tehdt değil uyarıdır

ki biz paçalı don giymeden önceden beri forumda olmana rağmen birşeyleri hala eksik yaptığı kabul etmemen üzücü...arama yapmadan konu açmak gibi...

meydan okur gibi forumun altına msg yazma

ve bu cümlenin senin tehdit içeriyor dediğin cümleden yapı bakımından farkını söyler msiin ?

özel mesaj atmadım sen çünkü bu durumu özel mesajla değil konu açarak belirtmişsin ben neden özel mesaj atayım ki?

lütfen qonu açmadan arama butonunu qullanalım...

üstteki benim cewabım...
alttakide onun cewabı....

Konu Açanda Kabahat...

Yok bidaha konu monu... meh onunla benimkisi aynı değil. sermayedenmi kaybettin... sırf muhalefetsiniz be kardesim... YOk konu monu.. kapatın konuyu...
artiz artiz sekil yapmayın bana

anlatamıyormuyum...

X' Alıntı:
'bunu konu bilmem kaç ay önce açılmıstı açmadan önce bak'

şeklinde değildirde açılmıştı verilmişti önceden arama yapın şeklinde dir ve tehdt değil uyarıdır

ki biz paçalı don giymeden önceden beri forumda olmana rağmen birşeyleri hala eksik yaptığı kabul etmemen üzücü...arama yapmadan konu açmak gibi...

meydan okur gibi forumun altına msg yazma

ve bu cümlenin senin tehdit içeriyor dediğin cümleden yapı bakımından farkını söyler msiin ?

özel mesaj atmadım sen çünkü bu durumu özel mesajla değil konu açarak belirtmişsin ben neden özel mesaj atayım ki?

ben diyorki sistem yanlıs değil... tavır yanlıs.. hala sana özel değil diyorsunuz...

Bazi şeyleri Yapmamiz Için Onlar Bizi Uyariyor Mesela Prog Wereceksen Arama Yap Diye Herşey Için Bu Geçerli Daha önce Werilen Bişeyin Yeniden Werilmesi Zaten Gereksiz Oluyor !...haklisin Ama Biraz Sıkı Olmassa Bu Işler Yürümez Uyarilar Sert Olabilir Olmasi Lazim Ki Biz De Ona Göre Davranalim!... Kirici Olmadiktan Sonra Lafim Yok Ama Senin Olayin Nasil Gerçekleşti Onu Bilemem1...

olayları buyuttugunu ve forumumuz ıcın hızmet veren ınsanlara hakaret ettıgının farkındamısın !!!!

dostum benle bir sorunun varsa ban pm msj at boşu boşuna formu meşgul etme
hem hatalı olan sensin arama yapmadan konu açıyorsun bir de şikayet ediyorsun

arkadaş kendi verdiği cevabıda yayınlasın...

alaındelon' Alıntı:
dostum benle bir sorunun varsa ban pm msj at boşu boşuna formu meşgul etme
hem hatalı olan sensin arama yapmadan konu açıyorsun bir de şikayet ediyorsun

ŞU CHACMOOL.CK usumlu arkadas kendi verdiği cevabıda yayınlasın.. benim davam Şu andan itibaren sadece onunla...... bu konu burda kapanır Okey.. AMa DAVA BİTMEZ (' verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ...) Olay tamamen şahsidir.. bundan sonra

besiktas_81' Alıntı:
ŞU CHACMOOL.CK usumlu arkadas kendi verdiği cevabıda yayınlasın.. benim davam Şu andan itibaren sadece onunla...... bu konu burda kapanır Okey.. AMa DAVA BİTMEZ (' verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ...) Olay tamamen şahsidir.. bundan sonra
ok dostum onla pm msj laş

Bakın Sayın Kardeşim Yıldızlar önemli değil sadece biz birer temsilciyiz.Bizi siteyi düzene sokmak için görevlendirildik.Eğer herkes verilen konuyu bir daha verir bizde kapatmazsak ne olur hiç düşündünüzmü.Daha önce veren arkadaş bozulmazmı?Onun emeği harcanmaz mı?Olaylara çift yönlü bakınız lütfen.Arkadaşımız nazikçe uyarmış sizi.Bizde buralara gelmeden önce saygıdeğer arkadaşlarımızdan uyarı aldık.Eğer bizimde hatamız olursa sizde uyarın bizi.Ama sanırım siz çok büyütmüşsünüz rüzgardan nem kapmak gibi birşey olmuş sizinkisi.Saygılarımla

pls..

chuckies' Alıntı:
Bakın Sayın Kardeşim Yıldızlar önemli değil sadece biz birer temsilciyiz.Bizi siteyi düzene sokmak için görevlendirildik.Eğer herkes verilen konuyu bir daha verir bizde kapatmazsak ne olur hiç düşündünüzmü.Daha önce veren arkadaş bozulmazmı?Onun emeği harcanmaz mı?Olaylara çift yönlü bakınız lütfen.Arkadaşımız nazikçe uyarmış sizi.Bizde buralara gelmeden önce saygıdeğer arkadaşlarımızdan uyarı aldık.Eğer bizimde hatamız olursa sizde uyarın bizi.Ama sanırım siz çok büyütmüşsünüz rüzgardan nem kapmak gibi birşey olmuş sizinkisi.Saygılarımla

bakın ben konuyu açtım sonra chacmool.ck denen sahıs bana konu açıldı aramadan konu açma. dedi bu tavır bana biraz sert geldi ve sırf muhalefetsin artizlik yapma dedim kızdım. oda bana sen bana bu tarz konusamazssın bilmem anlatabiliyormuyum. anlayacağını sanmıyorum ama dedi... ( benim yaşım 33 , bana anlayacağını sanmıyourm diyen arkadasın yası kaç acaba) bendi diyorumki konuun tekrar açılması yanlıs olabilir o bir seklide halledilir.. Ama tavır Yanlıss...

lütfen qonu açmadan arama butonunu qullanalım...
en sewdiğim bu....

şimdi madem açıklama bekliyosun yapayım bende ....
bu sen konuyu actıktan sonra benim sana yazmıs oldugum ilk mesaj.....
zannımca gayet kibar bi mesaj.....

Konu Açanda Kabahat... ... meh onunla benimkisi aynı değil. sermayedenmi kaybettin... sırf muhalefetsiniz be kardesim... YOk konu monu.. kapatın konuyu...

sonra bu senin bana cewaben yazdıgın mesaj......
cümleleri tek tek ele alıyorum daha rahat anlaman için....

Konu Açanda Kabahat
sana kimse sen kabahatlisin weya suçlusun demedi...

meh onunla benimkisi aynı değil
actıgınız konular aynı....

sermayedenmi kaybettin...
walla benim biseyden kaybettigim yok ...bana göre hawa hos istersen aynı konuyu 50 defa wer ama kurallara göre yasak....

sırf muhalefetsiniz be kardesim
muhalefet olmakla bi ilgisi yok benim cewabımın...kural öyle bende onu uyguladım...

YOk konu monu
sen bilirsin.....

gelelim en sewdigim kısma....benim cümlem lütfenle baslıo we aynı üslupla dewam edio ben ortada bi artislik göremiyorum...
haa bi artis aranıyosa illede hemen üstteki cümlelere bi bak istersen...

senin bu cewabının ardından ben sana yine böle konuyu uzun uuzuuuun anlatım we altınada umarım anlamışsındır.....
pek zannetmesem de......
bu cümleyi yazdım ki simdi görüyorum da ne kadar dogru bi tespit yapmısım...

daha sonrada yazmıs oldugum hiçbir mesajın seninle alkası yoktur o mesajları ben forumda uzun süre tanıdıgım arkadaslara cewap olarak yazdım ki onlar yakın arkadaslarımdır we onlarla nasıl konusacagımada sen karısamazsın.....

bu kadar acıklama yeterlidir sanırım ....
baska yorum yapmıyacagım ....
sana we herkese ii forumlar....

edit:ayrıca bana pm'den yollamıs oldugun
adını mıh gibi aklımda tutuyorum
cümlesinide eklim dedim...
walla nerende tutarsan tut o beni hiç ilgilendirmez....
tekrar sana we herkese saygılar ...
ii forumlar...

Pardon arkadasım senın yasın 33 mus benım yasımda 20 !!!! Bu forumda kımse kımsenın yasını bılmez..... Sen egerkı hata yaptıysan 50 yasında da olsan senı uyarırız Chacmool la davanmıs senın benıde al ozaman karsına cunku chaqcmool benım kardesım gıbıdır......... Egerkı bır hatamız olursa uyar eywallah senın hatan oldugunda soluyosak artıst oluyoruz onada eywallah ama bukadar uzatmana bukadar mılletın sen hatalısın demesıne karsılık sen halen ben dogruyum dıyorsan helal olsun dıyorum .......

Tartişmaya Gerek Yok Dostlar Herkes Aynidir Yildizlinin Kimseden Fazlasi Yok Ama Sitede Birinin Bişeyleri Kontirol Etmesi Gereki Yo Uyarida Dahil Kimse Kimseyi Tehtit Etmiyo Seni Uyarmasa Onu Uyarmasa Oho .....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri