bazı arkadaşlar kışkırtıcılık yapıyor

chemy

New member
Reaction score
0
değerli mod.lar! forumlardaki bazı arkadaşlar insanların değer yargılarıyla,inançlarıyla cemaat lideri, tarikatı ve daha birçok mesele ile ilgili kışkırtıcı konu açarak reyting toplamaya çalışıyor. açıkçası bu çok rahatsız edici bir durum. burada bizler birbirimizle birşeyler paylaşmak ve eğlenmek isterken bazılarının propagandalarıyla karşılaşıyoruz ve haliyle karşılık verme ihtiyacı duymaktayız. sizden ricam bu tip konular açıldığında o arkadaş uyarılsın ve konu kapatılsın.

ayrıca bazı arkadaşların avatarları da ideolojik. bu meselenin yasak olduğunu sanıyorum . teşekkür ederim.

chemy tesekkurler guzel bır konuya degimissin umarım herkes dıkkate alır
Ama arada tek tük cıkıcak yoksa zevki olmaz

iyiki bi bölüm açıldı artık günde ortalama 20 tane şikayet gelir :p
umarım dikkate alınır dediğin​

Bu türden msjlar vede konularla karşılaştığımız zaman bence cvp vermezsek ilgi çekemezler ve amaçlarına ulaşamazlar. En güzeli bunlara yorum yapmamak zaten kaşının üstünde gözün var bahanesiyle bile bir yerlere çekmek istiyorlar konuları.. Amaçları dikkat çekip herkesi rahatsız etmek..

evet bencede bu konularda dikkat edilmeli provakatör insanlar heryerde olduğu gibi hh de de var bunlar insanı forumdan soğutuyo.tedbirli olunması şart.

serinkanlılık......

chemy' Alıntı:
değerli mod.lar! forumlardaki bazı arkadaşlar insanların değer yargılarıyla,inançlarıyla cemaat lideri, tarikatı ve daha birçok mesele ile ilgili kışkırtıcı konu açarak reyting toplamaya çalışıyor. açıkçası bu çok rahatsız edici bir durum. burada bizler birbirimizle birşeyler paylaşmak ve eğlenmek isterken bazılarının propagandalarıyla karşılaşıyoruz ve haliyle karşılık verme ihtiyacı duymaktayız. sizden ricam bu tip konular açıldığında o arkadaş uyarılsın ve konu kapatılsın.

ayrıca bazı arkadaşların avatarları da ideolojik. bu meselenin yasak olduğunu sanıyorum . teşekkür ederim.
herşeyi dert etme.... burası türkiye .... bu insanlarla yanı sokağı, çarşı, pazarı, otobüsü... kısaca bir çok şeyi paylaşıyorsun.... oralarda bir sorun oluyor mu?... emin ol burda da olmaz!... yeter ki sen anlayış ve sabır sahibi ol!... iyi forumlar...

bu konu ile ilgili sadece şöle bi açıklama yapıcam:

sen prim yapmaya çalışıorsun o kadar

pardon!...

SıpA' Alıntı:
bu konu ile ilgili sadece şöle bi açıklama yapıcam:

sen prim yapmaya çalışıorsun o kadar
SıpA.... beni bağışla ama!.... bu ifadenin muhatabı yada hedefi ben miyim?...

perteklim' Alıntı:
SıpA.... beni bağışla ama!.... bu ifadenin muhatabı yada hedefi ben miyim?...

hyr ben konuyu açan arkadaşa dedim nie üstüne alındınki:) nese nese olur böle şeyler bugün zaten yoruldum bişeyleri anlatmaya çalışmaktan :)

olabilir böle şeyler hadi ii forumlar:sigara:

herkes herseyi paylasabilmeli bence; millet karı kız bacagı resimleri paylasıyor yok paylasım mış.... dahası kedi köpek kesenlerin testere manyaklarını paylasıyorlar igrenc! igrenc! ama ben bişey dedim mi onlara bu zamana dek? hayır neden cünkü paylasım yeri burası begenmeyen bakmaz ilgilenmez zaten ,benim gibi....
peki ideoloji diyince millet neden korkuyo bu kadar? medeniyet ten yoksunmusunuz ki en paylasılması gereken konuya gelince böyle diyorsunuz yaa..yoksa konusma tartısma münazara yeteneginiz mi gelişmedi halen yeterince ortaçag ortamı istiyorsunuz.. hayır bence herkes konusabilmeli ne istiyorsa onu paylasabilmeli yoksa ben diger tüm paylasım konuları hakkında sansürcü zihniyetin hortlayacagından korkuyorum!

herkesin şikayeti önerisi önemle dikkate alınır bazı mod arkadaşlar konu açan arkadaşlara istemediklerini yazıosa kendi adıma özürlerimi iletiyorum konun haklı düşüncende özgürsün yönetim dikkate alacaktır bundan şüphen olmasın

Her insanın farklı hayat görüşü vardır ve bunu da burada açılan konularda kavgaya ve küfüre dönüştürmeden ifade edebilme özgürlügü vardır.Demokratik bir ülkede bir arada yaşayabiliyorsak aynı forum da da barınabiliriz yeterki kamplaşma cemaatleşme olmasın.Sana dogru gelen bana egri gelebilir.

KOnuyu Çok fazla uzatmayalım bence konu anlaşıldı bence kapanmalı smod arkadaşlarımdan konunun kapanmasını istiyorum inanç ve değer yargılarınızla kimse oynamadı arkadaşlar islam ve insan bölümü çok güzel gidio inançlarınızı orda gösterebilirsiniz. İlginiz İçin Teşk ler

yoruma açık kımselerı burda tartışmaya açmayın o zaman ...sütten çıkmiş ak kaşık mı herkes ...

Geri