Bazı ülkelerdeki çok ilginç seks kanunları

2-Avustralya’nın güneydoğusundaki Tazmanya Adası’nda ve Gippsland bölgesinde yeni evli çiftler gerdeğe evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde, bütün konukların gözleri önünde giriyor.

Ufff Cok kötü bişi

4 numaraya bak sıkılıyormuş o görevden:D:D

harbiden ilginç kanunlar warmış..ama en iii si 6 numara çok sağlam meslkemiş de acaba sigortada varmıdır.. :D:D:

bu yasalar türkiyede olsa

1-)Hepimizin kafası kopar
2-)Anneler yerine bzm abaza babalar izler
3-)Kimse temizlikçi olmaz
4-)Bakire arasaq önce babası başımıza bela olr

teşekkürler yeni alışıyorum

:clap:clap:clapteşekkürler yeni alışıyorum

bızıde alırlarmı ıse acaba

bakalee ya hepsi birbirinden mantıksızz en mantıksızıda bu
6-Büyük Okyanus’taki Guam Adası’nda erkekler için değişik bir meslek var. Bu mesleği yapan erkekler, şehir şehir gezerek bakire kızlarla para karşılığı ilişkiye girip bekaretlerini bozuyor. Çünkü Guam’daki bir yasaya göre, bakirelerin evlenmesi kesinlikle yasak.

usta 1 numarada saçmalamışlar niye para veriyim, o işi para karşılığı yapanlar olduğu sürece niye alıyım karıyı. basarım parayı her sefer farklı biri... kıroyum emme parada bende... (umarım hatırlamışsınızdır eski bi replik, çokda eski değilde öyle işte)

2-Avustralya’nın güneydoğusundaki Tazmanya Adası’nda ve Gippsland bölgesinde yeni evli çiftler gerdeğe evlilik töreninin ortasında yere serdikleri bir hasır üzerinde, bütün konukların gözleri önünde giriyor

reiting rekorları kırıyodur.. canlı yayın da tv ler weriyomu bari :):):):):)

3-Güneydoğu Asya’daki Müslüman ülke Endonezya’da mastürbasyon yaptıkları tespit edilen kişiler, başları kesilerek cezaya çarptırılıyor.

:) bunu biliyodum çok çakal olmak gerek yakalanmamak gerek :)

Uşaklar ben Guam adasına gidiyom varmı gelen....

Geri