Baytok da istifa edebilir

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
W

WoLF

Guest
Deniz Baykal, istifa etmesine neden olan kasedi, görüntülerde yer aldığı iddia edilen Nesrin Baytok'un eşi tarafından verildiği iddiasını yalanladı. Baykal'ın ardından Baytok'un da istifa etmesi bekleniyor.

İSTANBUL - Deniz Baykal’ın CHP Genel Başkanlığı’ndan istifa etmesine neden olan kasedin, görüntülerde yer aldığı iddia edilen CHP Milletvekili Nesrin Baytok'un eşi Can Baytok tarafından servis edildiği iddia edildi.

Deniz Baykal, bu iddialarla ilgili olarak Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı.

Baykal, günde 2-3 kez görüştüğünü söylediği Can Baytok'un da görüntüleri araştırdığını söyledi.

Baykal, “Çok mesnetsiz iddiaları gündeme getiriyorlar. Bunlar doğru değil, hiç ilgisi yok” dedi.

Bu arada, iddiaların odağındaki isim olan Nesrin Baytok'un da istifa edebileceği belirtildi.

KaynaK

istifa

Battok'un istifası mümkün degil.Aslında her ikisininde milletvekilligi düşürülmeli.bu kadar ahlaksızlık olmaz.Toplumun aile yapısına zarar veren bu melunları taşlamak lazım.

simdi yok istifa etmeliler vs deniliyorda... kasetin cakma oldugu zaten bariz bir sekilde belli... uzmanlarda ayni goruste... ama suan icin sorusturma bitmis deil.... sorusturma bittiginde... baykalin ve baytokun ole birsey yapmadiklari ortaya ciktiginda... bu iftira atanlar hakaret edenler... kendilerinden ve bu iftiralarindan utanip ozur dileyecekler mi ? yuzleri kizaracak mi ? asla ve asla kizarmayacak.. cunku amac kirli siyaset yapmak.. iftira atmak hakaret etmek... ve boyle insanlar oldugu surece bu ulke tek bir adim bile ilerlemez...

kasetin çakma falaln olduğu yok. boşuna kendinizi kandırmayın. Baykal gibi birisi gerçek olmayan bir kaset yüzünden istifa etmez. Zaten bu güne kadar ka çok ne bir biçimde " benim bu kadınla ilişkim olmadı" demedi sadece komplo dedi. Komplo ucu açık bir kelime

Ayrıca beraber olduğu kadında da bu yalan dememdi. Tüm bu gerçekler ortadayken kaset sahte demek kendi kendinizi kandırmaktan başka bir işe yaramaz

ben uzmanlarin goruslerini soyledim... neyin ne oldugunu sorusturma bittiginde gorucez... ve o sorusturma bittiginde baykal ve o bayan aklandiginda... bu iftirayi atanlar bu hakaret dolu konusmalari yapanlar ne yapcak.. ozur dileyecekler mi ? gecmiste tayyip erdogan icinde ayni soylemler oldu.... suan akp li vekiller icinde yapiliyor... ve akp li vekilin kasetinin nete dusmesi yakindir.. ve belki o kaset bulent arinc'a aittir... ve ole bir sey soz konusu oldugunda hemen yumusayan zihniyet.. basini ahlaksizlikla suclayan zihniyet... is muhalefet partisi oldumu nasilda saldiriyor... hakaretler ediyor iftiralar atiyor... uzman goruslerini hice sayiyorlar... insanlar gercek yuzlerini her daim gosteriyor.... ve bu tur insanlar oldugu surece bu ulke oldugu yerde sayar ve her daim kaos olur bu ulkede...

Uğur Dündar ın eliden kaset sallaması çok iğrenç bir görüntüydü. Uğur Dündar a da çok yakıştı doğrusu.

Bak Uğur Dündar bir gün birileri de senin kasetini sallarsa şayet sakın ahlak erdem naraları atarak bir yerlerini yırtma. etme bulma dünyası

is akp li biri olunca yorum bu... chp olunca yorum belli... valla daha ne diyeyim ben sizin zihniyetinize...

eğer kaset gerçek ise ki gerçekmi bilmiyorum.baykalın bu kaset olayını çirkin ve ahlak dışı olarak tanımlanabilir ona bişi demiyorum ama bence bu haberi ortaya çıkaranlar her kimse o

görüntüleri çeken(ler),onların yaptığıda en az baykal a denilenler kadar çirkin ve ahlak dışıdır.

bir kere kimse kimsenin özel hayatını böyle kamera ile çekip dünyaya gösteremez.

haber,kaset görüntüleri niye habervaktim sitesinde verildi,neden başka gazetelerde verilmedi ?buda bi çelişki.

komplo olduğu belli ama görüntüler montajmı değilmi bilemem.

baykal yalanlamadı ve üstüne birde istifa etti fakat uzmanlarda montaj olduğunu söylediler.

bütün bu çelişkilere rağmen ortada komplo var ve sonuç olarak türkiyede de siyasetin geldiği nokta bu.

evli bir adamla ilişkiye girmiş olması çirkin ve yanlış, bu başka. ama milletvekilliği sorgulanacaksa, o zaman aynı sorgulamanın benzer geçmişlere sahip herkese yapılması gerekir adil olmak adına.

Baytok ne yapacak?

Deniz Baykal'ın ardından kamera görüntülerinde yer aldığı iddia edilen Nesrin Baytok'un kararı merak ediliyor.

Deniz Baykal’ın CHP Genel Başkanlığı’ndan istifa etmesine neden olan kasedin, görüntülerde yer aldığı iddia edilen CHP Milletvekili Nesrin Baytok'un eşi Can Baytok tarafından servis edildiği iddia edildi.

Deniz Baykal, bu iddialarla ilgili olarak Milliyet gazetesinin sorularını yanıtladı. Baykal, günde 2-3 kez görüştüğünü söylediği Can Baytok'un da görüntüleri araştırdığını söyledi. Baykal, “Çok mesnetsiz iddiaları gündeme getiriyorlar. Bunlar doğru değil, hiç ilgisi yok” dedi.

Bu arada, Baykal'ın istifasının ardından Nesrin Baytok'un nasıl bir karar alacağı merak ediliyor.

Kulislere yansıyan bilgilere göre Baytok'un CHP'den veya milletvekilliğinden istifası beklenmiyor.

CHP Genel Merkezi'nde Nesrin Baytok'la ilgili hiçbir konuşma yapılmazken, Baytok sessizliğini koruyor.

Baytok ne yapacak? - Mynet Haber

Baykal'ın yanındaki kişi olduğu iddia edilen Nesrin Baytok istifa edecek mi? Onun yanıtı kısa ve net oldu: “Buraya gelmek için 20 yıl çalıştım, istifa etmem”

Çok çalıştığın bellli oldu.

suan haberleri izliyorum baykal istifa ederken ki konusmasinda... benim evime ve o kadinin evine gizli kamera yerlestirilmis... o iki video kesilip bicilip montajlanarak servis edilmis dedi.... yani acikca bole bir olayin olmadigini belirtti... siz nasil iftira atabiliyorsunuz... yok kendini savunmadi inkar etmedi diye ?? yazik cok yazik sen ve senin gibilere

suan haberleri izliyorum baykal istifa ederken ki konusmasinda... benim evime ve o kadinin evine gizli kamera yerlestirilmis... o iki video kesilip bicilip montajlanarak servis edilmis dedi.... yani acikca bole bir olayin olmadigini belirtti... siz nasil iftira atabiliyorsunuz... yok kendini savunmadi inkar etmedi diye ?? yazik cok yazik sen ve senin gibilere

kardeşim ben görüntüleri seğrettim hiçte montaja benzemiyor bırakın kendi kendinizi avutmayı belliki chp milletvekili olmak için baykalın yatagından geçmek gerekiyor sanırım bu diğer chp milletvekillerinide zor durumda bırakıyor bence :durdurun:durdurun:durdurun

kardeşim ben görüntüleri seğrettim hiçte montaja benzemiyor bırakın kendi kendinizi avutmayı belliki chp milletvekili olmak için baykalın yatagından geçmek gerekiyor sanırım bu diğer chp milletvekillerinide zor durumda bırakıyor bence :durdurun:durdurun:durdurun

bende izledim hatta inceledik... tamamiyle montaj bir video... sen montaj olmayan bir video goruntusunde goruntunun 4 kat hizlandigini gordun mu hic ? ozellikle baykal ve baytokun yanyana olan goruntuleri bariz bir sekilde normalinin 4 kat hizlisi.... ikincisi goruntu ustunden ayri bir goruntu geciyor... dikkatli baktiginda bile belli... esya yerleri degisiyor... zaman zaman renk kaybi oluyor... tabii yaa... goruntuler gercek oldugu icin cekim bombk...

Gizli evin şifreleri çözülüyor​

Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifasına varan özel görüntülerin ne zaman kaydedildiği konusunda titiz bir çalışma başlatıldı.

Gizli kaydın Baykal'ın güvenilir bir milletvekili arkadaşına ait Oran Sitesi'ndeki evde yapılmış olabileceğinden kuşkulanılıyor. SABAH'ın haberine göre söz konusu evi Baykal ve Nesrin Baytok ile birlikte sınırlı sayıda ismin bildiği ifade ediliyor. Baykal'ın, önceki gün yaptığı açıklamada, "Yıllardır bekletilen bir kaset yok. Taze, iki haftalık bir komplo var" demesinin ardından dikkatler olay görüntülere çevrildi. Komplo iddiasını ortaya çıkarmaya çalışan bilişim uzmanları Baykal'ın saç şekli, fiziki duruşu ve kasette geçen konuşmalar nedeniyl "güncel kayıt" yapıldığı sonucuna vardı.

Baykal'ın komplo iddiası ile hükümeti sorumlu tutması ve görüntülerin iki haftalık olduğu mesajı vermesi şu faktörlere dayandırılıyor:

SAÇ MODELİ YENİ:

Deniz Baykal saç modelini yaklaşık bir ay önce değiştirdi. Saç tıraşındaki değişikliğin nedenini soran gazetecilere, torununun önerisi ile değiştirdiği bilgisini verdi. Kasette Baykal, eskiden yana taradığı saç stili ile değil, Amerikanvari, yukarıya doğru kabartılmış, kısa kesilmiş saç şekli ile görünüyor.

BEL VE DİZ SORUNU:

Deniz Baykal'ın özellikle son aylarda bel ve diz problemi yaşadığı biliniyor. Diz kapağında ve eklem yerlerinde sorunlar başlayan Baykal'ın, bu sıkıntısını yakın çevresiyle paylaştığı da konuşuluyor. Görüntülerde Baykal'ın doğrulmakta ve yürümekte zorluk çektiği anlaşılıyor.

DERGİLERİN TARİHİ:

32 dakikalık gizli kayıtta, Baykal'ın güncel bazı konular üzerinde özel sohbet yaptığı, kendisine uzatılan dergilerdeki bazı makaleleri okumasının önerildiği belirtiliyor. Bu arada eski CHP liderinin, "Görüntüler 7-8 yıllık" yönündeki yorumlara tepki gösterdiği ve "AK Parti dönemi ile gizli kayıt arasındaki bağ koparılmak isteniyor" dediği ileri sürülüyor.

"GÜVENLİ EV" İDDİASI

Deniz Baykal'ın "mahrem görüntüleri" ile ilgili olarak kulislerde çarpıcı bir iddia konuşuluyor. Baykal'ın, Ankara Oran semtindeki bir sitede bulunan, "güvenilir" bir arkadaşına ait eve zaman zaman gittiği ve gizli kaydın burada gerçekleştirildiği ileri sürülüyor.

GİZLİ EV:

Edinilen bilgilere göre Baykal, parti genel merkezinde yapmak istemediği, bilgi ve belge paylaşımı içeren stratejik görüşmelerini bu güvenli evde yapmayı tercih ediyor.

KİM BİLİYOR?

Dubleks evi Baykal ve Ankara Milletvekili olan eski özel kalem müdürü Nesrin Baytok ile birlikte sınırlı sayıda ismin bildiği kaydediliyor.

NASIL GİRİLİYOR?

Baykal'ın yakın çevresinden bir milletvekilinin olduğu söylenen evin yüksek güvenlikli olduğu, dış kapının şifre ile açıldığı ifade ediliyor.

OTEL DEĞİL ÇÜNKÜ...

Görüntülerin otel veya misafirhane olmadığı, Nesrin Baytok'un yatağı düzelttiği sahnelerden belli oluyor. Bu görüntülerin evde oldukları izlenimini pekiştirdiğine dikkat çekiliyor.

KAMERA YERLERİ:

Bilişim uzmanları, bu güvenli evin girişinden itibaren salon ve yatak odasına kolayca tespit edilemeyecek kayıt sistemleri yerleştirildiğinden kuşkulanıyor.

PROFESYONEL İŞ KUŞKUSU:

Evin farklı noktalarına, yatağı görecek açıyla mikro kamera sistemi kurulduğu bilgisi karşısında Baykal'ın, "Bu amatör değil profesyonel bir iş" sonucuna vardığı, bu yüzden siyasi sorumlu aradığı söyleniyor.

Gizli evin şifreleri çözülüyor - Mynet Haber

neymis kaset 8 yillik deilmis... neymis kaset eskitme yontemi ile servis edilmis... neymis bariz bir sekilde montajmis... gercek diyen arkadaslara hitaben... video u izlediyseniz okuyun.. izlemediyseniz susun... iftira atmayin

Geri