Bayram Namazında Karşılaşılan Terslikler...

KoRoGLu*

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Evet
*******Arkadaşlar
********************Bayram
*****************************Namazında
******************************************Karşılaştığınız
***********************************************************Terslikleri
**********************************************************************Bu
*************************************************************************Konuda
**********************************************************************************Değerlendirelim..

Ben Bayramda Selam Veriyoruz ya Önce Sağa Sonra Sola ...Sağımdaki Adam Sola Verdi Bende Sağa Verince Yüz Yüze Geldik.. Adam Utandı....

O değilde ßen genelde kapı dibinde kılarım namazı ßugünde adamın ßiri geldi tam 2 safın arasına önüme oturdu..ßeni sıkıştırdı..ama oLsun herkes Sevap Işlemeye geliyo nası oLsa Sıkış pıkışta oLsa ßiz ißadetimizi yerine getirdik..

kac yıldır bayram namazına giderim hala kılmayı doğru beceremem hem yanılırım :D allah kabul eder inş. :D

asıl önemli olan oraya gitmek niyetlenmek allah kabul etsin

hoca tarif etmesine rağmen, bi çok kişi tekbir yerine rukuya gitti eğildi ama uyanık olanlar pek çaktırmadı.

aLLaha şükür probLemsiz kıLdm geLdim...

çıkışta yağmur bastırdı doğal afet diyelim..unutulması karıştırılması normal senede iki defa olduğu gibi diğerlerinden farklı..Allah kabul etsin

Çok şükür hayatımda en rahat bayram namazını kıldım erkenden kuruldum camiye en öndeydim :)rahat rahat kıldım Allah kabul etsin Arkadaşlar...

z@ten bi b@yr@m n@m@zı bide cen@ze n@m@zı ikiside hep k@rıştırılır

Bir TersLik OLan Senin Bu Soruyu Sorman

İbadet Etmeye Gittik Ne Tersliği

hatasız kıldık geldik valla:D

Benim Diil Ama Kuzenimim Başına Geldi.Secdeye Gittikten Sonra Otururken Adam Benim Kuzenin Kafasına Oturdu:D:D:D

Benim Diil Ama Kuzenimim Başına Geldi.Secdeye Gittikten Sonra Otururken Adam Benim Kuzenin Kafasına Oturdu:D:D:D

çok güldüm yaa :) kuzenin durum nedir ? çok merak ettim.

bende her zaman olduğu gibi yine namaza son 5 dk kala gittim ve kapının ağzındaydım,namazdan ilk çıkan oldum :) çok şükür bi terslik olmadı :)

namaz baslamadan once ımam namazın kılınısını anlattı fakat ıkıncı rekatta 3 kere Allah-u Ekber dedıkten sonra bızım sıradan kımse rüku'ya egılmedı bı ben egıldım.

aynı sey ılk rekatta da oldu..bayram namazının senede ıkı defa kılındıgı cok bellı oldu..
keske bu hatalarda olmasa ıyı olurdu.

Geri