Bayram Namazın da Cami'de Cinayet

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

4j83tv.jpg

Bayram namazında cinayet

Sakarya'da aralarında husumet bulunan kişiyi bayram namazı kılmak için geldiği camide bacağından tabancayla yaralayan zanlı, kendisini yakalamak için peşinden koşan yaralının yeğenini de öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Kumbaşı köyündeki Semerciler Camisi'ne bayram namazını kılmak için gelen Seyfullah Bakan (43) aralarında husumet bulunduğu öğrenilen S.M (40) tarafından sağ bacağından tabancayla vurularak yaralandı. Daha sonra camiden kaçan S.M. kendisini yakalamak için peşinden koşan Bakan'ın yeğeni Ali Bakan'ı (32) tabancayla öldürdü.
Kumbaşı Muhtarı Abdurrahim Bakan, zanlının, oğlunu camide bacağından vurduğunu ve torununu da öldürdüğünü kaydetti.

Bayram namazı kılmak için camiye geldiklerini ifade eden Bakan, ''Oğlum, vuran kişiyle konuşmuyordu. Aralarında ne olduğunu bilmiyorum. Oğlumun durumu iyi, ama kızımın oğlu öldü. Namazda ön sıradaydım. Silah sesini duydum, arkamı döndüğümde oğlum vurulmuştu. Çok üzgünüz'' diye konuştu.

Yetkililer, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldığını ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

Kaynak

ßayram Namazınımı ßuLdun ße insan DIŞI VaRLIK..

TEŞEKKürler
Newwave

Linc Linc Linc

Cenab-ı Allah akıl fikir versin bu insana bayram gibi bir günde üstelikte cami de
namaz sırasında bir kişi yi yaralayıp diğerine de öldürüyor yazık ne oldu şimdi ne geçti eline
katil olup bir ömür boyu vicdan azabı ile yaşamaktan , cezaevlerinde çürümekten başka ? : (

allah akıl fikir versin ne diyim...

raconda kalmamış edepte. içerde keserler bir tarafını.iyi kaç.

böylesini hapiste beslemiceksin arkadas.idam...

Allah bunları islaf etsın ne dıyelım ya...

Geri