Bayram HarçLığınız Ne Kadar oLDu ?

70 Ytl Oldu Yarın Köye Gidince Öttürecem :sigara:

ben toplamıyorum zorla veriyolar :durdurun yaa sizinkilerin yanında biraz garip kaçacak ama 550 meeelyon oldu şu saate kadar devamını şiddetle bekliyorum :D (bu arada yaş 22 ama öğrencinin yaşı olmaz öğrenci garibandır:durdurun

ben toplamıyorum zorla veriyolar :durdurun yaa sizinkilerin yanında biraz garip kaçacak ama 550 meeelyon oldu şu saate kadar devamını şiddetle bekliyorum :D (bu arada yaş 22 ama öğrencinin yaşı olmaz öğrenci garibandır:durdurun

:saskin

Sen tutturduğun maçların vereceği parayı da saydın galiba :durdurun

İşler ilerlemiş baya senin :clap

kimse vermiyo artık ya.sadece babam verdi 20 lira Allah bereket versin.yas 18.bi keresinde 14-15 yaslarındayken sevaptır diye yaslı birinin bayramını kutlayıp elini öptüm.adam para için öptüm diye kızdı. 750 bin lira verdi.:D:D:D:Dbu arada bayram namazına gidemedim.sinüzit baş gösterdi.

yavaşşşş.siz aşiretsiniz heralde.kac kişinin elini öptün sen ya.

ßişi Derdim Ama Yeri Diil ;)

harçlığımla döverim sizi:durdurun Allah bizede ilerde bol bol harçlık vermeyi nasip etsin

rizelilerde aşiret yok ama mütahit(bölemi yazılıyo:S) akrabalar bol oluyo genelde

yas 16 miktar: 120 ytl:durdurun

Bayram harçlığı almayalı yıllar oldu ama eskiden ufak bayram servetleri yaptığımı söylebilirim.

yaş 14

ilk günden 80 lira....

çocukken bayram harçlıklarını annemin meşhur lafları sonunda vedaşlamaktan başka çare kalmazdı...

verin bakaım, o parayla size kazak alacam... :) :) :)

Ellerinden öperim anacım ama hiçbir bayram sonunuda kazak görmedik oda ayrı bir husus :) :) :)

çocukken bayram harçlıklarını annemin meşhur lafları sonunda vedaşlamaktan başka çare kalmazdı...

verin bakaım, o parayla size kazak alacam... :) :) :)

Ellerinden öperim anacım ama hiçbir bayram sonunuda kazak görmedik oda ayrı bir husus :) :) :)

Bendede Aynı Meevzu Söz Konusu

yaş 23 oldu ama öğrenci olduğumuzdan görüyolar yine bizi :D:D pederden 150 aldım saolsun :D:D
ama yarısı yiğenlere gitti :S

Geri