Bayram HarçLığınız Ne Kadar oLDu ?

KoRoGLu*

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
http://i37.tinypic.com/jiizqe.jpg[IMG/]

[SIZE="3"][COLOR="Red"]Evet Arkadaşlar Bayramlarımızda Çocukları Sevindirmek Adettir...

Ben 14 Yaşındayım Çocuk Sayılmam Ama Şimdilik Daha 15 YTL Topladım....[/COLOR][/SIZE]

Ben 19 yaşındayım galiba bana düşmüyor:(

Kimse bana para vermiyor!:(

O değil bide benden küçük çocuklar elime bakmaya başladı wallaha öptürmem diyorum öyle kurtarıyorum!:durdurun

15-16 yaşından sonra bayram harçlığı almaya deil vermeye başlıyorusunuz bunu kendimden tecrübe ederek söylüyorum =)=)

ben 21 yasındayım 70 lıra topladım...acaba harclık için fazla mı buyugum:D

aılemın 18 yasımı doldurdugumdan berı suregelen bahanelerı ''eşek kadar oldun ne bayram parası elımızı op karaltı yapma'' :):)

fazla zorlamıyorum artık :)

abim bana 150 ytl gönderdi bayram harçlığı. bayram sonrası diğer abimde 50 ytl falan yollar. ben bu bayramı 200 ytl 'ye kapatırım :D:D tabi bu arada yaşım 18 :p

ehueuh 18 yasından itibaren değişiyo işler :D almayı bırakıp vermeye baslıyorsunuz :D hele bide iş hayatına atıldıysanız işiniz zor harçlık vermeye baslarsınız :D

Ben 24 yaşındayım toplamayı bıraktığımdan beri bayramlarda ailemin yanına gitmiyorum...Yeğenler istiyor ben zararlı çıkıyorum...

sabah sabah 200 ytl zarar ettim iki yegenim ve yengeme bayram harçlıgı verdim gitti benim paracıklar
ben ne yapacam onu düşünüyorum şimdi

yaşım 30 iki iş yeri sahibiyim.bana veren daha çıkmadı.ama ben gelene geçene veriyom...
acaba cami önüne mi gitsem :D zararı kapatmak lazım...

yaşım 30 iki iş yeri sahibiyim.bana veren daha çıkmadı.ama ben gelene geçene veriyom...
acaba cami önüne mi gitsem :D zararı kapatmak lazım...
:D:D
Allah arttırsın abi
olsa da biz de versek :durdurun
seneye ben de vercem inş. (haçlık) :D

valla 16 yaşına girdim yeni bakalım bu bayram nolucak ama şu an elimde olan 0 :(

Yaş 22 :D Bırak para Vermeyi Teklif Eden Olmadı :D

Benim Cebimden Cıkmassa İyi :D

Geri