baylar bayanlar bi el atın

hakanates

New member
Reaction score
0
sistemimde ad muncher vardı hata verdi your uninstaller ile sildim üstüne tuneup utilities çalıştırdım bide registry nechanic çalıştırdım iyice sildim yani
ben ad muncher'i tekrardan kurmak istiyorum fakat program beni hatırlıyo
name//komputer swiat kesinlikle çalışmıyor bu programın yeniden çalışmasını sağlıyacak bir babayiğit varmı
portable değilde esas kurulum olursa daha iyi olur
olmuşken tam olsun

Baslat calistira>regedit.exe yazip yönetici olarak baslat
cikan pencerenin icine fareyi getirip strg+f tusuna bas acilan kücük pencereye------daha önce kurdugun programin kurulu dizindeki program adini yaz mesela atiyorum kaspersky diyorum bunu acilan kücük pencereye yazip okliyorum, daha sonra eger cikan sonuclar programla birebir örtüsüyorsa ! Sil,farenin sagiyla klasörü Tabiki yandaki acilan aciklamaVE DEGER KAYIT GIRDI penceresinde okudukdan sonra !!! )kayit defterinde daha hizli aramayi eger ayni kelimeile ilgili bir yeni arama yapacaksan bu sefer f3 tusuna basip sonuclarin hizli gelmesini saglar ve sonuclar bitene kadar islemi yapip kayit defterindeki tüm girdileri degerlerile birlikde yönetici yetkilerine sahip olarak kullanilan bilgisyarda tamamen silmis ve yeni indirilecek programin böylelikle defterdeki kayitlari arayip bulamamasiyla kurulum temiz olacakdir, kolay gelsin, hayirli forumlar,

Geri