Baykal'dan Tarihi Adım

Halkımızın kafasından "hırsız bizdense iyidir" düşüncesini bir nebzede olsa silmeye yönelik gerçekten
güzel bir adım atmış sayın deniz baykal tebrik etmek isterim umarım diğer tüm partilere örnek olur.

K€LKiTLi;3865039' Alıntı:
Paçavraya dönüşmüş bir bezi kaldırıp çöpe atmak bir marifet değildir

Yamyamların Belediye ki rüşvet çarkını kendi ağzından itiraf etmiş birisi ni bunca zaman atmaması hataydı

aslında seçim olmasa bunu zor yapardı ya

:clap:clap:clap

seçime şurda iki ay kalmışken Yamuamlığı be rüşvetciliği kendi ağzından tescillenmiş birisine aylar sobra göstermelik soruşturma açmak hiç inandırıcı değil

olayı kelkitli Paçavraya dönüşmüş bir bezi kaldırıp çöpe atmak bir marifet değildir sözü ile güzel bir şekilde özetlemiş zaten

çok güzel bir tavır.

darısı baska partilerin basına

kendini eleştirebilmek kendi içinde bu gibi olaylara bulasanları cezasız bırakmamak lazım.

gerçi bazı partilerde bunu yapmaya calıssa hangisini vercekler ki mahkemeye? binlerce dava acmaları lazım kendi adamlarına.bilen biliyor o partiyi =)

çok güzel bir tavır.

kendini eleştirebilmek kendi içinde bu gibi olaylara bulasanları cezasız bırakmamak lazım.

gerçi bazı partilerde bunu yapmaya calıssa hangisini vercekler ki mahkemeye? binlerce dava acmaları lazım kendi adamlarına.bilen biliyor o partiyi =)

ortalıkta bakan ve parti yöneticsi kalmaz be.

gemicikler, mısır ticaretleri,arsa simsarlığı falanda filanda.

boşver yapmasınlar. biz o kadar adama hapisanede bakacak kadar zengin bi devlet değiliz

Alinti:
K€LKiTLi´isimli üyeden Alinti Mesaji göster
Paçavraya dönüşmüş bir bezi kaldırıp çöpe atmak bir marifet değildir

Yamyamların Belediye ki rüşvet çarkını kendi ağzından itiraf etmiş birisi ni bunca zaman atmaması hataydı

aslında seçim olmasa bunu zor yapardı ya

ZEE
seçime şurda iki ay kalmışken Yamuamlığı be rüşvetciliği kendi ağzından tescillenmiş birisine aylar sobra göstermelik soruşturma açmak hiç inandırıcı değil

olayı kelkitli Paçavraya dönüşmüş bir bezi kaldırıp çöpe atmak bir marifet değildir sözü ile güzel bir şekilde özetlemiş zaten

sizin belediye başkanlarınız bakanlarınız parti yöneticilerinizin artık çöpe atılacak hali bile kalmadı siz hala kullanıyosunuz. ya sizde sorun var ya onlarda

Baykalın yaptığına kahramanlık diyen arkadaşlar;
Hani nerede Gaziantepi Antep yapan Antepsiporu şaha kaldıran belediye başkanı Celal Doğan?
Hani nerede Şişliyi %70lerle silip süpüren Mustafa Sarıgül?
Daha çok sayarımda vakit yetmez...
Yukarıdaki iki örnekte olduğu gibi Çankaya belediye başkanıda CHP li belediye meclis üyelerine rüşvet vermekten iş yapamadığını söyledi ve tüm CHP adamın üzerine çullandılar...
Ben deniz baykalın ve CHP li kurmayların dürüst ve temiz belediyeciliği yapanı takdir ettiğine nedense hiç şahit olmadım, CHP li olupta adam gibi belediye yöneticiliği yapan birkaç kişiyide her nedense kongrelerde darp edip mahkemelerde süründürmekten başka birşey yapmadılar.
Çankaya belediye başkanının üzerine akbabalar gibi çullanacaklarına adamın derdini dinleyip, rüşvet pazarlığı yapan belediye meclis üyelerinin CHP den üyeliklerini derhal silip yasal işlem başlatsalardı, ve çankaya belediye başkanınında sonuna kadar arkasındayız deselerdi, birçok kişinin sempatisini kazanırlardı.
Ama kronik bir CHP zihniyeti bu değişmez.
Belediye başkanı Muzaffer ERYILMAZ, Seçim öncesi CHP li meclis üyelerinin yediği haltları açıklayınca kendi ipinide çekmiş oldu.
Siz şimdi deniz baykalın yaptığına kahramanlıkmı diyorsunuz.
Komik olmayın Allah aşkına....

akp olsa üstünü örtmeye çalısırdı ama chp öle yapmadı
bende tebrik ediorum baykalı

güzel haber eline sağlık..sonuçta örtülmesi inkar edilmesi mümkün olmayan birşeyin yani istismar edilen bir belediye hizmetinin yanlışını istismara gitmesse baykal iyi bir şey yapmış olur.. demek istediğim şuki; var olan bir pisliği saklamanın mümkünü yok bari dürüst lider imajını koyarak pislikleri temizliyor kulpuna yapışarak oya tahvil derdi yoktur umarım..her ne olursa olsun yinede takdir edilmeli diğer liderlerede örnek olmalı..

Newwawe serbest kürsüde aynı konuda farklı kaynaktan bende açmışım benimkini kapatabilirsin
teşekkürler

Baykal yada Sav hangisi daha kahraman bilemem...benim özlediğim öyle bir hukuk sistemi olacak ki savcı böyle bir iddia duyduğu anda işin üstüne gidecek takacak fişi bitirecek işi :D:D Baykal'ın Tayyip'in vb.insafına kaldıkça çok kahraman ararız...

gerçi kahraman bulmakta sıkıntı çekmeyiz... hukuki bir şey oldumu bu üç ayda ben duymadım...

Tayyipte su cesareti gösterse ya göstermelikten bile olsa Melih Gökcek hakkinda sorusturma baslatsa. Ama nerde nerde o yürek. Bana sakin Melih Gökcekin neyi var demeyin adamin neyi yok ki.

Baykalın zaten aday göstermeyeceği Çankaya belediye başkanı nı üstelik de YAMYAMcılığı tescillenmiş birisine soruşrurma açmasını sanki çok büyük bir olaymış gibi gösterenler oluyor

hatta bazıları AKP neden aynısını yapmıyor demeye getirdiler

Bern onlara Napolyon un cevabını hatırlatmak istiyorum:

NAPOLYON'UN CEVABI
Napolyon katıldığı savaşı kazanmış ve düşman ordusunun komutanını esir almıştır. Ancak komutan olmasından dolayı ona esir değil misafir muamelesi yapmış ve onu akşam yemeğinde kendi masasına kabul etmiştir. Düşman ordusunun komutanı olan adamda yenilgiden kaynaklanan hazımsızlık söz konusudur. Hiç durmadan konuşmakta ve yenilgiye kılıf aramaktadır. Bunun karşısında Napolyon'un tavrı gayet sakindir. Napolyon'un bu tavrıyla iyice cifeden çıkan adam "Biz şerefimiz için savaştık siz para için savaştınız!" deyince Napolyon'un cevabı gayet etkileyicidir "elbette... Çünkü herkes kendisinde olmayan şey için savaşır!"

Ben da bu sözü baz alarak diyorum ki BİZDE YAMYAM YOK Kİ ATALIM

bu sizin haber bold yerlere dikkat ...

"CHP, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın rüşvet açıklamaları ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

CHP, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz’ın belediyedeki rüşvet çarkını anlattığı ses kasetindeki beyan ve isnatlar konusunda Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu."

buda konusyla ilgili başka bi haber:

".... CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın, belediyeden eihale alan firmalara koydukları 'şartları' ve imara açılacak arasalar için oylamaya katılan CHP'li Mclis Üyeleri'ne ne kadar rüşvet verdiklerini anlattığı ses kaydı ortaya çıktı.

CHP'Lİ MUZAFFER ERYILMAZ'DAN RÜŞVET DERSİ

Ankara'nın en önemli ilçelerinden biri olan Çankaya Belediyesi'nde işlerin nasıl yürütüldüğünü anlatan kişi, Çankaya'nın CHP'li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz...

RÜŞVETİN İNCELİKLERİ

Başkan Eryılmaz'ın anlattığına göre rüşvet olarak sadece para istenmiyor.

CHP'Lİ MECLİS ÜYELERİ "BUGÜN NE GÖTÜRÜRÜM" DERDİNDE

Muzaffer Eryılmaz bir yandan rüşvetin inceliklerini anlatırken, bir yandan da rüşvet istedikleri için CHP'li Belediye Meclis Üyelerinden şikayet ediyor.

"ALLAH'IM ŞAŞTI.. İŞ MİŞ BAKAMIYORUM"

Çankaya'nın CHP'li Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, işi gücü bırakıp CHP'li belediye meclis üyelerini ikna etmeye koyuluyor.

kaynak: http://www.memurlar.net/haber/120671/

görüldüğü üzere sayım Muzaffer Eryılmaz Chp camiasının ne kadar yamyam ve rüşvetçi olduğunu anlatıyor... aynı sarıgüle yaptığı gibi baykalda onun ayağını kaydırma derdinde evet masumane halka karşı işlenmiş bir suç olsa bende alkışlıcaktım ama asıl suç duyurusunu CHP nin yamyam olduğuna dair kendi belediye başkanı ilan etmiş:durdurun

Bu konuyla hackhellde arılan başlık başka hiç bir kaynakta yok yani chpde iyi bişi gördü zannedip hayal gören gaza gelen arkadaşın doğaçlaması:durdurun:durdurun

ve ardından gelen yorumlarda olayı okumadan bilmeden "helal olsun büyük adam!!" fln filan dienler , akp düşmanları ve chp yandaşları aslında ne kadar aciz durumda olduklarını gözler önüne sergilediler:clap

sizden ricam gelin artık kaybeden ve kaybetmeten vazgeçmicek bir insanı savunmaktan vazgeçin artık ... Ataürk baykala emanet etmedi chp yiki ilkererinde yürüyor olsun şimdi... koca bi bankacığı yiyip duruyolar hemde atamızın bankasını... bu kadar kaybeden bir parti şimdiye kadar silinirdi yoksa... chp ve yandaşları vede taraftarları kaybetmeye mahkumsunuz bu seferde olmadı.... malesef..:durdurun

yav rüşvet olmuş savcılığa gitmiş chp buna bu kadar laf ettiniz ya gitmeseydi ne derdiniz çok merak ediyorum yanlışa da doğruya da laf etmek boş konuşmaktır.baykal doğru bir şey yapmış bak haberde ne diyor kurul oluşturuldu raporlar toplandı ifadeler alındı sonunda olayın halka haksızca yapılan bir şey olduğu anlaşıldı ve gereken işlemler başladıldı.

peki her yerinden pislik akanlar hala neden bu cesareti ve dürüstlüğü gösteremiyorlar acaba?

yav rüşvet olmuş savcılığa gitmiş chp buna bu kadar laf ettiniz ya gitmeseydi ne derdiniz çok merak ediyorum yanlışa da doğruya da laf etmek boş konuşmaktır.baykal doğru bir şey yapmış bak haberde ne diyor kurul oluşturuldu raporlar toplandı ifadeler alındı sonunda olayın halka haksızca yapılan bir şey olduğu anlaşıldı ve gereken işlemler başladıldı.

peki her yerinden pislik akanlar hala neden bu cesareti ve dürüstlüğü gösteremiyorlar acaba?

Anlamadın yada anlamak istemiyorsunuz yada saflıga vuruyorsunuz sec begen al adamın yaptıkları ayan beyan ortadaydı en sonunda secim gelince koları sıvadı bunca zaman ne olduda anlayamdılar CHP acizmiyydi ama bir şey söyliyeyeyim gene sandıkda ezileceksiniz:D
Baykal Bir elimize ayı diger elimizede güneşi verse gende onu ve yandaşlarını ve hatta bulundugu partiye bizden yana pirim yok (Not: en son cevap alıntırdır benzetmedir mekkeli müşriklere peygamberimizin cevabından alıntıdır sakın müşriklik kısmını üsütnüze alınmayın:D)

Bu tavırdan dolayı CHP'yi tebrik ederim..Hiç sanmam ama diğer partilerede örnek olması dileğiyle....

bu yürekli insanlara has bir özelliktir, yüreksizler bilmezzz.........

helal olsun,ne denilebilirki başka..böyle konularda üstünü örtmeye çalışan partiler utansın..

Helal olsun Baykal'a. Kırk yılda doğru bişi yaptı, onu da kendi adamına yaptı. Zuahahaha:D

baykal kendi adamına yapma yüreklliği gösterdi halkın hoşuna gitti

tayyip te bu yürekliliği gösterebilir mi acaba

yandaş medya :D ve şerefli CHP :clap

çok güzel bir tavır.

Şu baykalın aklına hayranım...Seçime ne güzel hazırlık yapıyor..ama beni yine inandırmadı oyumu yine sana varmiyeceğim baykal hocaefendi :))

Geri