Baykal'dan Tarihi Adım

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

20jrcg.jpg

Baykal'dan tarihi adım

Deniz Baykal kendi belediye başkanını şikayet etti

CHP Genel Başkanı Baykal, daha önce yapılmayanı yaptı.

CHP suç duyurusunda bulundu

CHP, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz'ın rüşvet açıklamaları ile ilgili suç duyurusunda bulundu.

CHP, Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz’ın belediyedeki rüşvet çarkını anlattığı ses kasetindeki
beyan ve isnatlar konusunda Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

CHP Genel Saymanı Mustafa Özyürek konuya ilişkin yaptığı açıklamada, olayı araştırmakla görevlendirilen üç kişilik
komisyonun Belediye Başkanı Eryılmaz ve Belediye Meclis üyelerinin de ifadelerini alarak raporunu hazırladığını belirtti.

Raporda aydınlatılması gereken önemli iddialar ve usulsüzlükler olduğunun saptandığını kaydeden Özyürek, “Merkez Yönetim Kurulumuzca Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmasına ve ayrıca ilgililer hakkında disiplin işlemlerinin başlatılmasına karar verilmiştir” dedi.

Kaynak

Bu tavırdan dolayı CHP'yi tebrik ederim..Hiç sanmam ama diğer partilerede örnek olması dileğiyle....

bu yürekli insanlara has bir özelliktir, yüreksizler bilmezzz.........

helal olsun,ne denilebilirki başka..böyle konularda üstünü örtmeye çalışan partiler utansın..

Helal olsun Baykal'a. Kırk yılda doğru bişi yaptı, onu da kendi adamına yaptı. Zuahahaha:D

baykal kendi adamına yapma yüreklliği gösterdi halkın hoşuna gitti

tayyip te bu yürekliliği gösterebilir mi acaba

Helal olsun Baykal'a. Kırk yılda doğru bişi yaptı, onu da kendi adamına yaptı. Zuahahaha:D

bir tecavüzcüleri savunanlara bakıyorum, bir de böyle şerefli insanlara aradaki büyük fark gözümü kamaştırıyor :D

baykal kendi adamına yapma yüreklliği gösterdi halkın hoşuna gitti

tayyip te bu yürekliliği gösterebilir mi acaba

dokunulmazlık gerekli diyor tayyip neden acaba?? :biggrin

Hayır, benim avatarda coşkun var da, ben de bana diyon sandım tecavüzcü diye, kusura bakma:D

helal gercekden guzel bir davranış senden olsa bile yolsuzu haksızı savunmucan

helal olsun

Biraz olsun akp ve diğer partilere yol gösteren bi davranış olur umarım. Bravo chp ye.

bu yürekli insanlara has bir özelliktir, yüreksizler bilmezzz.........

yüreği ancan medya ya sızanları şikayet edenleri söylemeye yetiyo..:D

şimdi yüreğinin büyüklüğü için bi mikroskop mu alsak ne :durdurun:durdurun

milleti iyice saf yerine koymaya başladılar açın artık gözünüzü önce çarşaf açılımı şimdide dürüst parti ayakları yerseniz..bakalım sırada ne var..

Paçavraya dönüşmüş bir bezi kaldırıp çöpe atmak bir marifet değildir

Yamyamların Belediye ki rüşvet çarkını kendi ağzından itiraf etmiş birisi ni bunca zaman atmaması hataydı

aslında seçim olmasa bunu zor yapardı ya

Geri