Baykal: Yezidler bitmedi

icemen

New member
Reaction score
0
baykal-yezidler-bitmedi.jpg

İstanbul'da Caferi Der'in 'Evrensel Aşure Matem Merasimi'nde konuşan CHP lideri Deniz Baykal "Bizi ayırmak isteyenlerin tuzağına düşmeyeceğiz" diye konuştu
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İstanbul'da Caferi-Der'in 'Evrensel Aşure Matem Merasimi'nde "Ne yazık ki Muaviyeler, Yezidler bitmedi. Bizi ayırmak isteyenlerin tuzaklarına düşmeyeceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Halkalı'da düzenlenen Evrensel Aşure Matem Töreni'ne katıldı. Hz. Hüseyin ve 72 kişinin Kerbela'da şehit edilmesinin 1370.'nci yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende konuşan Baykal, "Bu acı, hepimizin ortak acısıdır" dedi.

"Mezhebi, cemaati ne olursa olsun dünyanın her yerindeki Müslümanlar bu duyguları saygıyla paylaşıyorlardır" diyen Baykal, "Bu facia, ne yazık ki noktalanmış, bitmiş, insanlığın hafızasından kopup gitmesine fırsat verilmiş bir facia olmanın ötesinde bir anlam yaşıyor. Ne yazık ki, ehlibeytin maruz kaldığı facianın o kadar dramatik olmasa da başka türlerini hala bu süreç içinde zaman zaman yer yer yaşamak durumunda kalıyoruz. Facialar ve zulüm devam ediyor. İnsanlık buna tepki gösterme ihtiyacını hissediyor. Ne yazik ki, Muaviyeler, Yezidler bitmedi. Bizi ayırmak isteyenlerin tuzaklarına düşmeyeceğiz. Herkes kendi inancıyla temel birlik ve bütünlük içinde yaşamayı başaracaktır" şeklinde konuştu.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• baykal-yezidler-bitmedi.jpg
    baykal-yezidler-bitmedi.jpg
    13.2 KB · Görüntüleme: 12,422
evet evet baykal evet trübünlere el de salla
dersim hakkında konuşan öymen i savun sonra da gel konuş tam senlik :mad

eğerki birlik olup alevi kadeşlerim parti kurarsa senin halini göreceğim.
bütün bunlardan sonra hala destek veren alevi dostlarım olursa da diyecek 1 şey bulamıyorum...

evet ahmaklığı her zaman ki gibi üst seviyede olan bykal sahabeden olan vahiy katibi olan hz. muaviye ye de laf attı ya artık pes dedim, kendisi daha neyin ne olduğunu bilmiyor gene atıyooooor tutuyooor ... Rastgele bykal

bu baykal her seyden prim saglamaya calısmayı ne zaman
bırakacak acaba, merak ediyorum.

kendisini tarif ediyor, kendisi ve partisinin inançlı insanlara neler çektirdiklerinin , yezid yolunda olduklarının farkına varamamıs mı hala

evet ahmaklığı her zaman ki gibi üst seviyede olan bykal sahabeden olan vahiy katibi olan hz. muaviye ye de laf attı ya artık pes dedim, kendisi daha neyin ne olduğunu bilmiyor gene atıyooooor tutuyooor ... Rastgele bykal

huyu kurusun :001_tt2:

bu baykal her seyden prim saglamaya calısmayı ne zaman
bırakacak acaba, merak ediyorum.

bırkamaz bırakmamalı da :hadiordan

kendisini tarif ediyor, kendisi ve partisinin inançlı insanlara neler çektirdiklerinin , yezid yolunda olduklarının farkına varamamıs mı hala

:rolleyes:

evet yezidler bitmez bakınız chp bakınız öymen bakınız kemal anadol vs vs

gelde anlat :p ali topuz u unutmuşsun :hadiordan olmadı bak şimdi gündemden uzak tuutuyorlarya aklına gelmedi sanırım ben yazayım :hadiordan

doğru yezidler hala aramızda başta da baykal olmak üzere :goz:

önce ondan sonra da onun gibilerden kurtlursak işte o zaman refaha ereriz ...

baykal maaşallah bilmediğinde yok abicim ya, atmasyon uydurmasyon...

buu baykal satılık adam terörün emrine çalışır

Geri