BaykaL Yakasından Tutan Kadını Boynundan İtti

ßLu£

Banned
Reaction score
0
CHP liderinin Mersin ziyaretinde arbede yaşandı

o10cj7.jpg

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, 29 Mart Yerel Seçimleri sonrası 3. kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Macit Özcan'ı kutlamak için geldiği Mersin'de, kendisini yakasından tutup çeken ve ısrarla bırakmak istemeyen bir kadından zor kurtuldu.

Video İçin TıkLayınız

Adana ziyaretinin ardından Mersin'e karayolu ile gelen CHP lideri Deniz Baykal, Mersin Büyükşehir Belediye binasına da parti otobüsü ile geldi. Atatürk Caddesi girişinde otobüsten inen Baykal'ı, partilileri büyük bir coşku ile karşıladı. Belediye binası önünde toplanan kalabalık, genel başkanlarına ellerindeki CHP bayraklarıyla sevgi gösterisinde bulunurken, Baykal'ı yakından görmek isteyince izdihama yol açtılar.

İzdiham sırasında kalabalığın arasında güçlükle ilerleyen Deniz Baykal'ı ceketinden çekerek kolundan yakalayan bir kadın, derdini anlatmaya çalıştı. Ne istediği anlaşılamayan kadın, korumaların müdahalesine rağmen Baykal'ı ısrarla bırakmak istemezken, CHP lideri kadından, kendisini zorlukla kurtulabildi. Deniz Baykal, yaşanan izdihamın ardından güçlükle Büyükşehir Belediye binasına girebildi.

Kaynak

'Ananı Da Al Git' lafına her türlü şeyi söyleyen insanlar acaba bu çirkin davranış için bakalım ne diyecekler.

Erdoğan'ın Üzerinden Siyaset Yapıp Ananıda aL Sandığa GeL FeLan SaçmaLayan Bi Adamın Kendi Vatandaşına Yaptığına Bak.

VaLLah Bunadı BiLLah Bunadı.

baykal diliyle diyememiş ananıda al git diye,,kadın diye utanmıştır belki anasıda yok o sırada kadının yanında napsın,eliyle demek istemiştir belki...)))

bi bayana bole hareketler yapılmaz ayu musn maganda musn

İşte böyle olur başkasını bir kelimesini orda burda karalıyıpta yükselmek başkasını kötüleyip yükselmek istersen seninde gerçek yüzün çıkar ortaya baykuş seni....

Nerde BaykaLı SavunanLar Nerde Erdoğan Ananıda aL Git Dediği İçin 50 Sene Kafamızı ŞişirenLer =)

baykalın terbiyesini bozmasınlar böle ana-mana demez sıkar gırtlağı..kadında ne varda çekiştirip duruyo sevgili baykalımızın yakasını ama yaa:)

zamanında o da menderesin yakasına yapışmıştı.yapışma yakaya yapışırlar yakana.güzel bir demokrasi örnegi.

Ananı aLda git'' de demiyor
Direk KarşıLık veriyor.Utanmasa tekme tokat birbirine girecek =)
Başbakanımıza zamanında mağanda dediLer.
Bende deniz baykaLa Çingene diyorum :hhmanD

o da niye baykalı rahatsız ediyor baykal kim başbakan mı bakan mı hangisi ? ne medet umuyor da adamı rahatsız ediyor niye böyle düşnümoyrsunuz da hemen saldırıya geçiyorsunuz

o da niye baykalı rahatsız ediyor baykal kim başbakan mı bakan mı hangisi ? ne medet umuyor da adamı rahatsız ediyor niye böyle düşnümoyrsunuz da hemen saldırıya geçiyorsunuz

Parti Başkanı :goz:
Kadın Oy Verdiği Parti'den Medet Umamaz mı?
Şunu ŞöyLe Yapmayın BöyLe Yapın Diyemez mi?
Oyunu Verdiği Adama 2 Çift Laf Edemez Mi?

Çiftçiye Ananıda aL Git Dedi Diye Heryeri Ateşe VerdiLer.
Başbakan Erdoğan İnsan DeğiL Mi?
SinirLerine Hakim oLamamış oLamaz mı?
Niye BöyLe Düşünmeyip SaLdırıya Geçtiniz :saskin

Ne olursa olsun sözlü tartışma yapılabilir ama üstüne yürüyüp yakasından tutmak falan böyle şeyler olamaz... Sonuçta kim olursa olsun tepki verecektir. Başbakan daha adam konuşurken "lan" , " hadi ananı al da git " dedi hatırlarsanız Baykal'ı eleştirenler bunları ne çabuk unuttu ??

Ne olursa olsun sözlü tartışma yapılabilir ama üstüne yürüyüp yakasından tutmak falan böyle şeyler olamaz... Sonuçta kim olursa olsun tepki verecektir. Başbakan daha adam konuşurken "lan" , " hadi ananı al da git " dedi hatırlarsanız Baykal'ı eleştirenler bunları ne çabuk unuttu ??
ceketinden çekerek kolundan yakalayan bir kadın, derdini anlatmaya çalıştı.

Kadın Derdini AnLatmaya ÇaLışıyor BaykaL'a Suikast Girişiminde FeLan BuLunmuyor.Tekvandocu BaykaL ise Kadını Boynundan İtiyor.
"HALK" Partisi Başkanının Yaptığı İşe Bak !!!
Lütfen Objektif oLun...

Ananı aL Git Lafı Üzerine OrtaLığı Ateşe VerenLer,Bi Ton Tantana YapanLara Allah'tan Rahmet YakınLarına Sabır DiLiyorum öLmüşLer HeraLde KimsecikLer Yok. =)

Bence Baykal gelecek müsabakalara hazırlanıyor...

~SiLenT ScЯeaM~;4220902' Alıntı:
Kadın Derdini AnLatmaya ÇaLışıyor BaykaL'a Suikast Girişiminde FeLan BuLunmuyor.Tekvandocu BaykaL ise Kadını Boynundan İtiyor.
"HALK" Partisi Başkanının Yaptığı İşe Bak !!!
Lütfen Objektif oLun...

Ananı aL Git Lafı Üzerine OrtaLığı Ateşe VerenLer,Bi Ton Tantana YapanLara Allah'tan Rahmet YakınLarına Sabır DiLiyorum öLmüşLer HeraLde KimsecikLer Yok. =)[/B]

ee anlamadığım baykal'ın bu hareketi olumsuz gelip tayyip 'in ettiği lafı kabullenir gibisin ?
tayyip yapar baykal yapamaz.
Ayrıca Baykal'a fiili müdahale var , sözlü müdahale olsa sadece "ananıda al git" dermiydi bilmiyorum ;)

ee anlamadığım baykal'ın bu hareketi olumsuz gelip tayyip 'in ettiği lafı kabullenir gibisin ?
Ayrıca Baykal'a fiili müdahale var , sözlü müdahale olsa sadece "ananıda al git" dermiydi bilmiyorum ;)

Diyorum ya Kadın Derdini AnLatmaya ÇaLışıyor ve KorumaLar Arasından BaykaLa Tutunuyor.
Bu Harekete Karşı BaykaL "Kadını" İtiyorsa SözLü MüdahaLede YapıcakLarını Düşün...

Erdoğan'a Seçim Rüşveti Dağıtıyo Deyip Kendide HaLka "Yardım" Yapan,Erdoğan'a Maganda Deyip Kadıncağızı Boynundan İten Adamı Savunma Bana :goz:

SavunuLacak Tek Bi Tarafı Var Sövmedi , Direk DaLdı :durdurun

Ananı aLda Git'e Sarı kart
Direk darp edene ''Kırmızı Kart'' çıkıyor

Geri