Baykal Neden Sevilmiyor?

chp'li aradaşlarım şunu anlasınlar bence. atatürk gibi yüce bir insanın kurduğu parti, yönetiminde başka birisi olsaydı çok daha fazla oy alırdı. chp'nin içinden yetişmiş bir çok insan bile onu dışlıyor artık. sevilmemesinin sebebini onu sevenler düşünmeli bence

Bencede baykal olmasa daha fazla oy alırlardı

"Terörist başı ile aynı safta parlamentoya girdin, 19. dönemde beraber girdin. Kol kola omuz omuza girdin. O partinin genel sekreteriydin. Ama beraber olduğun o kişilerden bir tanesi şu anda PKK Kongre-Gel başkanı. Milletimiz bunların hepsini aklında tutamıyor. Dün ne idi, ne oldu bilemiyor. Bunları da milletimizin bilmesi lazım. Şu andaki bu PKK terör örgütüne ana muhalefet liderinin neden yakın olduğunu 19. dönem şehadeti ile ortaya koyuyor." (erdoğan baykal için söyledi)

Kaynak:Milliyet

böyle bir partinin niyetini anlamadan genel sekreter olmuş onunçün

tebirk ediyorum arkadşm bilgi ve yorumun için ve aynen katılıyorum

niye sevim buyk bir oy potansiyeli olan partiyi bu hale getirdği içinmi...
Sorun baykalı sevme meselesi değil,
Malesef baykalın yerine koyacak bir adam yok Chpde
Eğer baykal chpden giderse, yerine kürtçü biri geçer bunuda adım gibi biliyorum.
Çünkü Chpnin içindede Akpde olduğu gibi kürtçü grup vardır.
Mhp yi tam çözemedim zaten. yani halimiz beter aslında.
Oy vericek partimizde adamımızda yok ne yazıkki.

Sorun baykalı sevme meselesi değil,
Malesef baykalın yerine koyacak bir adam yok Chpde
Eğer baykal chpden giderse, yerine kürtçü biri geçer bunuda adım gibi biliyorum.
Çünkü Chpnin içindede Akpde olduğu gibi kürtçü grup vardır.
Mhp yi tam çözemedim zaten. yani halimiz beter aslında.
Oy vericek partimizde adamımızda yok ne yazıkki.

ee akp ilk donem niye okadar oy aldı sanıyorsun halk kurtuluş olarak gordu de ondan ve aynı fikirdeyim şuan oy verilcek bir parti goremiyorum kimse oy versen pişman olcak durumdasın...

Kimseye Oy Vermeyelim O Zaman...

Madem Demokrasiden Dem Vuruyorlar...

Oy Vermeme Hakkımız Da Olmalı...

Kullanılan Oy Oranı % 50'nin Altına Düşünce Belki Birşey Ifade Eder Siyasetçilerimiz Için...

hiçbir şeyle uzlaşma yapmıyo hepsine muhalefet lup karşı çıkıyo uzlaşalım diye bişe yon ondan

Geri