BaykaL Namaz KıLıyoг .. Buyгun ..

Anlamadıgım Tayyip İn Namaz Kıldıgını Goren Olmus Mu ben denız baykalı gordum tayıbı goren olmu$mu dındar partymı$ :D lamba party

komik değil
saçma sapan bir karikatür
"bizden olmayan dinsizdir kesin" diyenlerin çizdiği karikatürlerden birisi
hiçkimseyi namaz kılarken karikatürize etmek yakışık alacak bir durum değil.Kimsenin namazında gözümüz olmasın!
zaten bu tayfa bir karikatürlere el atmamıştı şimdi ona da başladılar

birde hala Baykal'ın karikatürünün olduğu başlıkta komünizmden bahsediyorlar
(bu da cehalleti sergileme konusunda varabilecek son noktadır :clap )

ibrahimdag' Alıntı:
Bu ülkede köstebeklik yapan biri varsa o müslümanlar değil... Kominizm gibi Allah'ı tanımayan bir yönetim şeklini benimseyen sapkın insanlar bu ülkeyi hep felakete götürenler... Ne kadar inkar edilsede...

Böyle bir karikatür için bu tür bir diyalog yaşamak istemezdim ama ,susmakta olmuyor

karikatür başlığında siyaset yapmaya çalışarak ortalığı germe istersen.

bu ülkede komunizmi bi yana bırak, sol ideoloji bile nezman başa geldi bana soyler misin ? ayrıca baykal ın komunizm le alakası nedir. yani kısacası bu saçma sapan mesajı buraya niye yolladın ?
komunizm Allah düşmanı da madem senin bu çok savunduğun ırakta müslümanları katleden kapitalist sistem mi Allah ın sistemi ???

ki daha komunizm bile yazmayı bilmiyorsun. önce bi aç oku, bilmeden okumadan etmeden asıp kesme, bi hatırlatma yapayım Kur'an ın da ilk emri "Oku" dur

bu ülkeyi batıran, başından beri din adı altında halkın saf ve temiz din duygusunu kirleteterek onları soyup soğana çevirenler olmuştur, halen de oyledir. .

ya konuyu siyaset başlığı haline getirip provokasyon yapmayı bırakırsın ya da cevabını alırsın. başlıkta daha fazla gerginlik çıkarmayı bırak en iyisi

anca karikatürde görürüz işte
eline sağlık

şirine' Alıntı:
anca karikatürde görürüz işte
eline sağlık

siy08.jpg

985881536.jpg

islam dinini azcık biliyosam iftira büyük günah :melek

öle degilmi yenge...neticede kimse kimsenin ibadeti hakkında bişey söleyemez...

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
komik değil
saçma sapan bir karikatür
"bizden olmayan dinsizdir kesin" diyenlerin çizdiği karikatürlerden birisi
hiçkimseyi namaz kılarken karikatürize etmek yakışık alacak bir durum değil.Kimsenin namazında gözümüz olmasın!
zaten bu tayfa bir karikatürlere el atmamıştı şimdi ona da başladılar

birde hala Baykal'ın karikatürünün olduğu başlıkta komünizmden bahsediyorlar
(bu da cehalleti sergileme konusunda varabilecek son noktadır :clap )

söylediklerinin çoguna katılıyorum...yalnız sözü geçen karikatürist "bizden olmayan dinsizdir kesin"düşüncesine sahip biri deil....

zaten söz konusu karikatürde baykal duasında kendisine...abdullah gül gibi her istenilene evet diyen piyon bir gül istiyo...eleştirilen baykalın namazı dini deil aslında abdullah gül...gerek konu başlıın yanlş olması gerek bazı arkadaşların karikatüre hiç bakmadan yorum yazması ortamı germiş...

karikatürde yola gelmiş sadece.....

siyasi karikatürler fazla qomiq değil...

karikatürler harika ama yorumlar kötü çoğu işi gene siyasete dökmüş karikatürde olsa baykalıda namaz kılarken gördük bırakın siyaseti keyfini çıkarın :D :D :D

Ya arkadaşım bu hiç hoş değil. Sanki sen ben başkası çok mu iyi yapıyor ibadetini çok mu mü'miniz de başkasını eleştiriyoruz. Ya da onun rakibi olaların imanından nasıl eminiz. Bence karikatür çok iddialı. Kimse kimse için bunu çizemez.

co güzel olmuş teşekkürler:victory

en azından sayın baykal tayyip erdoğan gibi namaz kılarken gösteriş yapmıyo siz nasıl müüslümansınız diyemicem gerçi bunu yüce rabbim bilir ama kimsenin namaz kılıp kılmadığı kimseye düşmez bunu allah yargılar cezasınıuda ödülünüde allah verir

Geri