Baykal naapmış? -Bülent Uluçer

harbikiz

New member
Reaction score
0

12 Mayıs 2010
Gerçek ya da değil, o görüntüler 3 kişiyi ilgilendirir. Baykal, Nesrin Baytok ve onların ailelerini.
Ne yapmış Baykal, gizli gizli?
Hiç bir resmi sıfatı yokken Beyaz Saray’a davet edilip, küresel teröristlerin emrine asker verme pazarlığı yaparken mi yakalanmış?
Mahkemeye gitmemek için hastaneden gizli gizli hastadır raporu mu almış?
İmralı’daki maşaya “Sayın”, şehitlere “Kelle” mi demiş?
Bir Anayasa metni hazırlayıp önce kendi kamuoyuna açıklama yapmak varken, paldır küldür AB-D’den onay almaya mı koşturmuş?
Sadece iç kamuoyunu uyutmaya yönelik bir afyon olan AB adlı rezilane macera için, Kıbrıs’ı satan protokollere mi imza atmış?
Sanki çok fakirmiş gibi, Ramsey’e telefon açıp, “Bizim kıza da bi 250 bin lazım” mı demiş?
Hakkını arayan insanlara, hayvan azarlar gibi mi davranmış?
Arap şeyhlerine, sanki babasının malıymış gibi, İstanbul’u mu pazarlamış?
Almanya’nın sanık olarak gördüğü Zahit Akman’ı gözümüzün içine baka baka kendi korumasına mı almış, yargılanmasın diye göğsünü siper mi etmiş?
İntihal yaptığı için YÖK tarafından profluğu iptal edilen Ömer Çelik’i, aferin der gibi müsteşar mı yapmış, yetmemiş, onun sizin vereceğiniz profluğa ihtiyacı yok mu demiş?
vs.
vs.
vs.
Çok merak ediyorum, oldu veya olmadı, bu memlekete Baykal ve Baytok’un özel hayatı mı daha çok zarar veriyor?
Yoksa, küresel teröristlerin maşası olan memleketin başındaki bu iktidarın yaptıkları mı?
Kimin istifa etmesi gerekiyor?

kaynak

460_2.jpg

hehehe yorum yazmıyorum kaset dinliyorum

karikatür süper herşeyi anlatıyor.

Gerçekten süper yazmış bizim halkımız çoğunluğu bunu anlayamaz adam hala kaset dinliyorum diyor 3 milyon kişi kredi kartı borç batağında esnaf vergi öedemekten yüksek fatura ödemekten perişan herşeyimiz ithal bizim tek derdimiz baykalın ilişkisi olmuş herkez yasak ilişkiler yaşamıştır abd başkanı clinton serkreteriyle basıldı ne oldu tasvip etmiyorum ama daha önemli sorunlarımızın olduğu kesin..!!

çok zoruna gitmiş olmalı... seni o partiden milletvekili yapmak lazım:)

Baykal ne yapmış söyleyeyim

Herhangibi bir kişi değil kendi grubundan bir vekille yatmış ( olayı kendi ağzıyla yalanlamıyor)

komplo imiş hemde kendi vekilinle (bunu nasıl açıklayacaksın ) kamer genç gibi başkasıyla çiçekleri sularsın anlarımda

baykal Türk tarihine Bir Bayan vekilin nasıl parlementoya giriş yaptığını göstermiş oldu
Bu kara lekeyi nasıl temizleriz onun peşinde

tamam olay ortaya çıkmasa iyi olurdu burda herkes hemfikir ama
ortada bi ahlaksızlık var bunu ört bas edebilmek için olmadık senaryo üretmek neyin nesi
acaba onu anlamak zor

gündemi degiştirmek için

parti anketlerini bile tavan yaptırdınız

keşke anketlerde doğruyu söylese
aynen sizin gibi :) şaşmayacağım

şehit cenazesi meselesi

ülkede ne zaman önemli olaylar oluyorsa şehit haberleri gündeme bomba gibi düşüyor
bundaki paralellik neyin göstergesi sebebi ortada ( bana kalırsa PKK da bir nevi ABD nin nasıl usamesi varsa türkiyeninde bi Usamesi gibi görünüyor )

çok şeyin pkk dan yapıldığını düşünmüyorum

yakında referandum var

bakalım ne bombalar düşecek

bu yapılanların hesabının sorulabilmesi için
artık baykal ın gitmesi

yerine daha genç dinamik ve düzeyli birinin gelmesi şart..
bu ülke geleceği için

bence bu bir fırsat ve chp bunu iyi kullanmalı

Savas yerine sevgi ve ask yasasin. Komik olani bunlar gercekten genlerinden baska olanlara yaklasmiyorlar. Neyse bu iliskiden dogan cocuk basimiza dert olmasinda biz Baykal ile idare ederiz.

yazar bir çok konuyu dile getirmemiş daha........

görüyorum ki forum daki devekuşları hala kafalarını kum dan cıkarmıyo..her şeyi geçin muslumanız demi elhamdürüllah..peki iftira atmak bu kadar kolay mı? bu kadar kolay mı bi insanın günahını almak..ha size soruyom devekuşları..baykal kalır yada gider o beni ilgilendirmez ama bi insan hakkında yorum yazarken araştırın izleyin..bi şerefszi in amatörce hazırladıgı bir video..izleyin hataları komıklıkleri görün ondan sonra yorum yapın..ayrıca sizin baykal a dil uzatabılmeniz için kendi parti lıderinizin yaptıklarına bi bakın..TENCERE DİBİN KARA.. E SENİN Kİ BENDEN KARA

2002-2010 yılları arasında ülkeyi baykal ve taifesi yönetmiş olsaydı halimiz ne olurdu düşünemiyorum bile
neyse ki allah korumuş.

halk ikiye bölünmüş bir taraf Baykal'ı savunuyor diğer taraf Erdoğan'ı. tam da iş yapmaya niyeti olmayan, yapamadıklarını bir şekilde örtbas etmeye çalışan iktidarın istediği bir durum. yaklaşık on yılımız böyle geçti ve insanlarımızın daha hayati meseleleri tartışmaya hiç niyeti yok gibi. böyle devam ederse bundan sonrakilerin de çalışmasına pek gerek kalmayacak. ilginç olan şu ki "halkın tercihi bu yönde olduğu için" iş yapacak-dürüst bir adam da siyasete pek yanaşamıyor.

beygirgözlüğü takanlar...... çıkart onu da insan gibi bak

zatı muhterem inkar edemedi ama burda beygir gözlüğü takanlar peçete tutanlar

hala komplo hala yapıştırma tatavalarıyla kendilerini oyalıyorlar

ilk önce beygir gözlüğünü çıkartıp önünü görsün sonra baykalın peçetesi ile komplolarıyla ilgilensin

Ne "özel hayatı" bu ...evliysen karını bi düşün bakalım CHP'den milletvekili yapar mısın, zırtavoz..

Vay be, gerçek ya da değil görüntüler 3 kişiyi ilgilendirirmiş.

Bu kadar utanmazlık olur mu yahu.

Müslüm gündüz niye hepinizi ilgilendiriyordu?

maşallah şimdi beylerimiz birden bire bizi ilgilendirmez 3 kişiyi ilgilendir der oldular.

O zaman aklınız nerdeydi?

Müslüm gündüzün uçkurunun hesabını hükümetten sorarken, 28 şubat soytarılığı olurken nerdeydiniz?

niye sesiniz çıkmıyordu?

bırakın sesiniz çıkmasını bi de 28 şubat soytarılığına destek veriyordunuz.

3 kişiyi ilgilendirirmiş.

lafa bak.

Bu ülkeyi yönetmeye talip bir insandan bahsediliyor.

Devlet yönetecek kişi genel başkanlık makamını kullanarak cinsel menfaat sağlıyor.

Bize ilgilendirmez mi?

Yarın devlet yöneticisi olduğu zaman da cinsel menfaat için devlet imkanlarını kullanırsa gene mi ilgilendirmez diyeceksiniz?

Uçkuru uğruna ihaleler verirse gene mi bizi ilgilendirmez diyeceksiniz?

Bugün eşini aldatan yarın milleti aldatmaz mı?

Tamam yolsuzluklara, hortumlara hep beraber karşı çıkalım ama ahlaksızlığa da karşı çıkalım.

Yolsuzlurda, hortumculuk da ahlaksızlıktır, gayri meşru ilişki de ahlaksızlıktır.

Ve ahlaksızlığın her türlüsüne karşı çıkılır.

Vay be, gerçek ya da değil görüntüler 3 kişiyi ilgilendirirmiş.

Bu kadar utanmazlık olur mu yahu.

Müslüm gündüz niye hepinizi ilgilendiriyordu?

maşallah şimdi beylerimiz birden bire bizi ilgilendirmez 3 kişiyi ilgilendir der oldular.

O zaman aklınız nerdeydi?

Müslüm gündüzün uçkurunun hesabını hükümetten sorarken, 28 şubat soytarılığı olurken nerdeydiniz?

niye sesiniz çıkmıyordu?

bırakın sesiniz çıkmasını bi de 28 şubat soytarılığına destek veriyordunuz.

3 kişiyi ilgilendirirmiş.

lafa bak.

Bu ülkeyi yönetmeye talip bir insandan bahsediliyor.

Devlet yönetecek kişi genel başkanlık makamını kullanarak cinsel menfaat sağlıyor.

Bize ilgilendirmez mi?

Yarın devlet yöneticisi olduğu zaman da cinsel menfaat için devlet imkanlarını kullanırsa gene mi ilgilendirmez diyeceksiniz?

Uçkuru uğruna ihaleler verirse gene mi bizi ilgilendirmez diyeceksiniz?

Bugün eşini aldatan yarın milleti aldatmaz mı?

Tamam yolsuzluklara, hortumlara hep beraber karşı çıkalım ama ahlaksızlığa da karşı çıkalım.

Yolsuzlurda, hortumculuk da ahlaksızlıktır, gayri meşru ilişki de ahlaksızlıktır.

Ve ahlaksızlığın her türlüsüne karşı çıkılır.

anlamazlar beygir gözlüğü takarsa burnunun ucunu bile göremezler

sahipleri ipi nere çekerse bunlar o tarafa

Geri