Baykal istifa etti

Baykal debelenmiş ! söbelenmiş, Ulema öyle diyor!!!

kayıt altındaysa kanıtlamanı istiyorum bu işkembeden sallama istatistigini...

ayrıca video'nun akp oyunu olması ımkansız, 8 yıl once cekılmıs.

istifa etmesi değil ama istifa ederken ki konuşması videodakinin deniz baykal oldugunu gosteriyor.

yıllar once bıle olmus olsa, ortadaki igrenç çarpık ilişki midemi bulandırdı dogrusu.

siyasetmi o da ne...

namazı biz de kılıyoruz..istediğiniz yere çekmekte ustasınız..işinize geldiği gibi konuşun siz!5 vakit namaz kıldığını iddia eden ve bunu siyasi araç olarak kullanan AKP lilerden bahsediyorum!bu video AKP ürünüdür..7 yıl önce çekilmiş yalanlarını geçiniz..tamamen kendilerini kurtarma amaçlıdır..neden 3 değil 5 değil 10 -15 değil de 7..?lafları bi yerinizle değil aklınızla yorumlayın!ezik politikasını yapmayın

namazı biz de kılıyoruz..istediğiniz yere çekmekte ustasınız..işinize geldiği gibi konuşun siz!5 vakit namaz kıldığını iddia eden ve bunu siyasi araç olarak kullanan AKP lilerden bahsediyorum!bu video AKP ürünüdür..7 yıl önce çekilmiş yalanlarını geçiniz..tamamen kendilerini kurtarma amaçlıdır..neden 3 değil 5 değil 10 -15 değil de 7..?lafları bi yerinizle değil aklınızla yorumlayın!ezik politikasını yapmayın

arkadasım sana hiçbirsey demiyorum bu konu ileilgli yorumyapama niyetim yoktu ama yinede yazın diyorsunuz yanlıs bilgileriniz ile daha 2 gün önce zülfü livaneli yazısını verdim adam chp üyesi adam diyor bunları ben demiyorum ac konuyu oku sonra konus

açıklamada birşey dikatimi çekti benmi yanılıyorum bilmiyorum ama hiçbir cümlede kaset yalandır dememiş komplodur demiş yani ben bu boku yedim bunu duyuranlar utansın demek istemiş bana göre

neyse ne günahı boynuna hepimiz için hayırlı olsun

fetullah hocanın baykalı araması da garibime gitti hiç tahmin etmiyodum

"en az 45 milyonu yahudi ermeni ve diger milletlerden yani diger dinlerin mensuplari..."

iyi okursan ne demek istedigimi anlarsin. ne demisim diger milletlerden yani diger dinlerin mensuplari... yani demek istedigim %70 i namaz kiliyor bariz bir yalan... yani ben baska birsey dememisim...

Türkiyenin resmi rakamlara göre %95 i müslümandır daha neyin derdindesin doğru okudum yazdığını , bizim ülkemizde ermeni ve yahudiden başka hangi gayrimüslim millet varki bir çoğunluk sayayım..
Bir yanlış attın ortaya bari arkasında durarak bir yanlış daha yapma...

bugün özlemi içinde olduğumuz osmanlı da padişahlarda dini bütün namaz kılan kişilermiş, ama haremlerindeki kadın sayısını şimdiki tarihçiler bile sayamıyor. kısaca bu tür olayları getirip dine yapıştırmakta yersiz. illede yapıştıracak yer arayanlar, ergenekona veya mayına basıp şehit düşen terör olayında olduğu gibi anayasa referandumuna yapıştırabilirsiniz.

Harem sanıldığı gibi bir oynaş yeri değil genç kızların eğitim gördüğü bir nevi okuldur , bu kızlar şehzadelerle , rütbeli askerlerle , enderundan mezun önemli insanlarla evlendirilirdi...
Haremdeki tek erkek kısır edilmiş haremağasıydı...
Araştırmanı tavsiye ederim...
Çünkü baya bi insan hakkında gıybet etmiş oluyorsun...

Türkiye de uzun süredir ilginç bir süreç yaşıyor.

Bunca yıllık Cumhuriyet döneminde dinlemeler kasetler sunulmadı.

Kim çekiyor bu görüntüleri kim dinlemeleri yapıyor ?

Neden bunlar böyle dönemeçlerde servis ettiriliyor ?

Servis edenler neden hep vakit taraf gibi basın kuruluşları ?

Sadece bunlar nasıl ulaşıyor bu dinlemelere bu görüntülere ?

Forumda bi gizli tanık ifadesi ile forum üyesi bir arkadaş yorum yapmıştı ve çok gülmüştüm.
'' Gizli tanık MK bu sırada orada ne *ok yiyormuş ? ' demişti.

Görüntüler 8 senelik ise 8 senedir görüntüyü çekenler ellerinde tutanlar bunca zamandır ne halt ediyorlarmış acaba ?

BUNLAR NEDEN ? NEDENİNİ KENDİNİZE HİÇ SORDUNUZ MU?

akp li olarak en cok üzülecegim haberlerden biri keşke istifa etmeseydi :(:(:(:( :D

Deniz Baykal'ın , kamuoyunda yok olan ahlak imajını düzeltmek ve gündemi değiştirmek için attığı istifa adımının aslında geri dönmek için bir manevra olduğu bir günde ortaya çıktı. Hükümeti suçlaması da bu yüzden.

Baykalın CHP den ayrılığı 2 haftalık. Şu gerçek bir daha net olarak anlaşılmıştır ki CHP ve diğer sol görünümlü partiler liderlerin çiftliğidir liderlerde bu çiftliğin ağalarıdır. Dolayısı ile bayka lın iki hafta sonra tekrar CHP nin başın da merak etmeyin

Türkiye cumhuriyeti kuruldu lurulalı böyle bir ahlaksızlık kepazelik görmedi, utanmaz adam bir çıkmış televizyonlarda boy gösteriyor istifa ettin olyın gerçek olduğunu kabul ediyorsun demekki birde ne yüzle tv lere çıkıyosun çocuklarından torunlarından utan bu ne kepazelik ya......

yanlış biliyorsun. türkiye cumhuriyeti daha büyük (senin deyiminle) "ahlaksızlık ve kepazelikler" de gördü.

misal evli olan bir başbakanın bir kadınla ilişkisini açık açık yaşaması ve hatta kadından çocuğu olması ve o kadını başka bir kadınla aldatması senin deyiminle "daha büyük ahlaksızlık ve kepazelik" değil mi?

burdaki başbakan adnan menderestir.

ama burdaki ve bu tür olaylardaki asıl ahlaksızlık ve kepazelik bu tür siyasi kişiliklerin mahrem ilişkilerini (meşruiyeti kişiye kalmıştır) siyasi hesaplar için ortaya serenlerin yaptıkalrı ve bu kişilere alkış tutanların tutum ve davranışlarıdır
.

yav adam sevmiş yapmış iş bitmiş olayın kapanması lazımm

haydi muhalefet yandaşları hep beraber
" inadına baykal inadına kal " diyelim sokaklara dökülelim
arasıra Türkiye laiktir laik kalacak diyelim akp ye taş atalım

böyle muhalefet liderini nerden buluruz sonra ...

''Video çekiminde 2 ayrı kadın figürü var"​

CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, CHP Genel Başkanlığından istifa eden Deniz Baykal'a ait olduğu ileri sürülen görüntülerde iki ayrı kadın figürünün kullanıldığını söyledi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan bilişim uzmanı milletvekili Seyhan, görüntüleri defalarca incelediğini, teknik olarak ayrıştırmasını yaptığını ifade ederek, şunları söyledi:

CHP grubu Baykal'a sahip çıktı - Mynet Haber

Aile meclisi karar verdi - Mynet Haber

Deniz Baykal, Görevinden İstifa Etti videosunu izle - Haber - Mynet - Video

''Bu görüntülerin farklı ortamlarda farklı kameralarla çekildiği belli. Bu görüntülerin tamamı belli bir frekanstan yayın yapan mikro kamera ile yapılmıştır. İki ayrı yere yerleştirilen kamera vardır. Bu frekansı alan büyük bir ihtimalle araca yerleştirilmiş bir de alıcının olduğu, bu alıcının da videoya hızlandırarak kaydedildiği görülüyor. Daha sonra bu, yüzde 15 oranında karartılmış, yüzde 21 oranında eskitme uygulanmış. Görüntüyü detaylı olarak incelediğimizde 43 parçadan oluştuğunu görüyoruz. Aynı video çekimi içerisinde kullanılan bayan figürünün iki ayrı figür olduğu görünüyor.

Olayın gerçekleşme biçimi, oluşturma biçimi bireysel olarak görünmüyor. Kurumsal bir görüntü. Çekimin biçiminden kurumsal araçlar tarafından yapıldığını düşünüyorum. Bu sistem sadece oralarda var. Bu birinin yerleştirdiği hafızalı kamera değil. Zamana, günlere yayarak yapılan çekimlerin birleştirilmesidir. Bu bir araç teşkilatıdır. Eğer bu tür araçlar kişilerin elinde dolaşıyorsa bu da kurumsal suçtur. Ama (ülkeye bunlar şahısların elinde girmez) diyorsanız, buradaki işlemin kurumsal işlem olduğunu düşünebiliriz.''

''İki kadın mı var'' sorusuna Seyhan, ''Hayır. İki ayrı kadın figürü kullanılmış. Aynı kamerada boyutlar çok farklı'' yanıtını verdi.

''Kişilerin kim olduğunu söyleyebilir misiniz? Yani Deniz bey mi oradaki görüntü'' sorusunu ise Seyhan, şöyle yanıtladı:

''Bunu benim söylemem çok doğru olmaz. Çünkü, o kadar çok montaj var ki... Üzerinde çalışıyoruz. Tespit ettiğimizde bunu da paylaşacağız. Çalıştığımız görüntüler internet üzerinden alınmış görüntülerdir. Çekim aslını bulmak gibi iktidarın bir görevi vardır. O asıl bize ulaşırsa nerelerden birleştirme yapıldığını gösterebilme imkanına sahibiz. Büyütme, karartma, eskitme kullanılmış. Farklı zamanlarda çekildiği belli. Uzaktan frekansla alış yapan profesyonel bir cihazla yapıldığı belli, bir VHS kasete kaydedilerek. Oradan hızlandırılarak yeniden çoğaltıldığı belli. Oradaki şahıslar hiçbir zaman aynı ortamda bulunmamışlardır. Aynı sürelerin çekimi değildir bu.''

''Mekan aynı mekan mı'' sorusu üzerine ise Seyhan, ''Birinde şüphem var. Aslını görmek lazım'' dedi.

-''(GELİN) DESEK BÜTÜN TÜRKİYE GELİR''-

CHP Sözcüsü Mustafa Özyürek ise Baykal'ın dönmesi konusunda konusunda örgütün, delegenin ve partili olmayan vatandaşların isteklerinin bulunduğunu belirterek, ''Ancak kendi kararı. Dönerse çok mutlu oluruz. Her adımımızı atarken kendisi ile istişare ediyoruz'' diye konuştu.

Gençlerin, Baykal'ın evinin önünde çadır kurmak istediklerini, ancak Baykal'ın yapmamaları konusunda ricada bulunduğunu ifade eden Özyürek, ''(Gelin) desek bütün Türkiye evinin etrafına gelecek'' dedi.

http://haber.mynet.com/detay/politika/video-cekiminde-2-ayri-kadin-figuru-var/510758

bence kimle ne yaptığı hiç önemli değil

önemli olan chp den gitmiş olması artık chp bir sonraki seçimde iktidarın kesin adayıdır

şu andaki başkansız haliyle bile

Deniz baykal türk siyasi hayatına kara bir leke olarak girmiştir, siyasi hayatı bukadar onursuzca biten başka bir lider yoktur, chp öldü buyrun cenaze namazına....herhalde halkın içine çıkamazlar gibime geliyor ama utanma kelimesini unutmuş chp sözcüleri boy gösteriyor hala...

adam acikca soyledi benim evime ve o kadinin evine gizli kamera yerlestirmisler.. o goruntuleride kesip bicip birlestirip servis etmisler.. 8 yillik bir kaset deil 15 gunluk bir kaset konusu... montaj adi bir komplo diye.. ve uzman gorusleride bunu destekler nitelikte... iftira atacaginiza bekleyinde olay sonuclansin

insanların ahlak anlayışının belden aşağısıyla sınırlı olması çok tuhaf bir durum. bu, insanımızın ahlaktan pek bir şey anlamadığını ortaya koyuyor. milletvekillerin etek altı maceralarından önce mecliste çözülmesi gereken 700 tane dava var ve bunlar ahlaki bir sorun olarak gündemi işgal etmiyor. demek ki insanlar bunları ahlaki bir mesele olarak görmüyorlar!

Geri