Baykal istifa etti

agzindan cikani kulagin duyuyor mu ? %70 namaz kiliyor mus ? eminmisin ? ulkede 75 milyon insan var bunlarin en az 45 milyonu yahudi ermeni ve diger milletlerden yani diger dinlerin mensuplari... nasil %70 oluyor bu ? video cekildiginde akp yoktu diosun... peki nerden biliyorsun videonun cekildigi tarihi ? sen mi yaptin yoksa o video yu ? kendini cok komik duruma dusuruyorsun... okadar buyuk sallamissin ki.. kendin nasil buna inandin hayret dogrusu....

45 milyon ermeni yahudi ha. sen ermenistan veya israilden mi yazıyosun?? öyle şartlanmışınızki namaz kılanları artık düşman görmeye başlamışsınız yazık

45 milyon ermeni yahudi ha. sen ermenistan veya israilden mi yazıyosun?? öyle şartlanmışınızki namaz kılanları artık düşman görmeye başlamışsınız yazık

sadece senin nekadar komik bir yorum yaptigini kanitladim okadar:goz: nufus planlamasi diye birsey var deilmi... turkiyede nekadar yabanci yasiyor bunlar hep kayit aldinda :goz: yani sana daha ne diyeyim... hala sacmaliyorsun

sadece senin nekadar komik bir yorum yaptigini kanitladim okadar:goz: nufus planlamasi diye birsey var deilmi... turkiyede nekadar yabanci yasiyor bunlar hep kayit aldinda :goz: yani sana daha ne diyeyim... hala sacmaliyorsun

kayıt altındaysa kanıtlamanı istiyorum bu işkembeden sallama istatistigini...

ayrıca video'nun akp oyunu olması ımkansız, 8 yıl once cekılmıs.

istifa etmesi değil ama istifa ederken ki konuşması videodakinin deniz baykal oldugunu gosteriyor.

yıllar once bıle olmus olsa, ortadaki igrenç çarpık ilişki midemi bulandırdı dogrusu.

siyasetmi o da ne...

kayıt altındaysa kanıtlamanı istiyorum bu işkembeden sallama istatistigini...

ayrıca video'nun akp oyunu olması ımkansız, 8 yıl once cekılmıs.

istifa etmesi değil ama istifa ederken ki konuşması videodakinin deniz baykal oldugunu gosteriyor.

yıllar once bıle olmus olsa, ortadaki igrenç çarpık ilişki midemi bulandırdı dogrusu.

siyasetmi o da ne...

ben video akp oyunudur diye birsey demedim ?? ikincisi bu ulkede %70 namaz kiliyor ne demek ? ben ole oldugunu dusunmuyorum... hic te ole birsey gormedim...

Türkiye'de Bir Milyon Gizli Ermeni Var | Aktif Haber

Türkiye'de kaç 'Sabetay'cı yaşıyor? / iyibilgi

Türkiye`de 1,5 Milyon Gizli Yahudi Olduğu Söyleniyor

türkiye'de 15 ila 20 milyon civarı kürt var - ekşi sözlük

turkiyede her milletten her kesimden insan mevcut... yani bunda bana kizacagin bir durum soz konusu olamaz ki ? ayrica bende muslimanim... ama bu turkiyenin bir gercegi... turkiyede sen kalkip %70 namaz kiliyor dersen yalan olur... hemde koca bir yalan...siz herhalde ulkedeki gocmenlerin yada diger mezheplerden olan kisilerinde namaz kildigini dusunuyorsunuz.. ve saydiniz buyuk ihtimalle ordan biliyorsunuz %70 in namaz kildigini ?

ben video akp oyunudur diye birsey demedim ?? ikincisi bu ulkede %70 namaz kiliyor ne demek ? ben ole oldugunu dusunmuyorum... hic te ole birsey gormedim...

Türkiye'de Bir Milyon Gizli Ermeni Var | Aktif Haber

Türkiye'de kaç 'Sabetay'cı yaşıyor? / iyibilgi

Türkiye`de 1,5 Milyon Gizli Yahudi Olduğu Söyleniyor

türkiye'de 15 ila 20 milyon civarı kürt var - ekşi sözlük

turkiyede her milletten her kesimden insan mevcut... yani bunda bana kizacagin bir durum soz konusu olamaz ki ? ayrica bende muslimanim... ama bu turkiyenin bir gercegi... turkiyede sen kalkip %70 namaz kiliyor dersen yalan olur... hemde koca bir yalan...siz herhalde ulkedeki gocmenlerin yada diger mezheplerden olan kisilerinde namaz kildigini dusunuyorsunuz.. ve saydiniz buyuk ihtimalle ordan biliyorsunuz %70 in namaz kildigini ?

sordugum sorununun cewabı yok hıcbırınde ben namaz filan bişey demiyorum.

sen en az 45 milyon dersen bende senden bunun kanıtını isterim ki böyle birşey imkansız zaten, kanıtlayamazsın.

neyse uzatmaya gerek yok.

hayırLı olsun vatana mıllete :D yeni bir chp doğuyor...

Birileri Çıkmış Baykalın Yaptıklarına Rağmen Hala Onu Savunuyor,
Bu Saatten Sonra Bazılarını Teneşir Bile Paklamaz.
Forever AKP Bye Bye CHP.

Siyasete aklımın erdiği günden beri baş nefret kutbu bildiğim bir zihniyet ve onun başkanının, uzun yıllar emek verip bu günlere getirdiği siyasi yaşamını bu şekilde noktalaması içimi burktu.

Deniz Baykala acıdım... Herhalde en kötü şey düşmanının kendine acımasıdır. Buna rağmen üzüldüm keşke o hataya düşmeseydi. Keşke ailesine eşine evine sadık kalsaydıda ayağını kaydırmaya çalışan şer güçlere böylesine iğrenç bir malzeme vermeseydi.

İçinde komünistlerin ve kürtçülerin cirit attığı bir partiyi ilk kurulduğu gündeki çizgisine getirmişti Baykal. Demokrasiyi kale almayan bir siyaset gütsede, darbecilerin avukatlığına soyunsada, bölücülere prim verdiği dönemlerden çok daha iyi bir noktaya getirmişti CHP yi.

Kaseti servis edenlerin memleketin hayrına bir yapılanma olmadığı aşikardır. Deniz Baykalın görevi bitmiştir. Vakti gelmiş ve kaset servis edilmiştir. Servis edilmeden öncede şantaj için kullanılmış olması muhtemel. Şahsi kanaatim böyle bir tezgahı hükümetin tasarlamadığıdır. CHP içerisinde koltuk histerisine bürünmüş partilileri de aşan bir icraat bu. CHP ye yeni bir rol tevdi etmek isteyen dış güçlerin işi olduğunu tahmin ediyorum.

" İstifa et " emrini köşelerinden veren israil bozması amiral gemisinin satılmış tayfalarına dikkat.

Velhasıl ülke üzerinde geniş çaplı bir oyun oynanıyor. Dün Muhsin Yazıcıoğlu, bugün Deniz Baykal... Sırada kim var Bahçelimi?

Bunların yüzsüzlüğünü başka bir yerde görmek
mümkün değil herhalde...yaptıklarından utanarak adam
yalanlamadan istifa etti ama onun şu son günlerde
gösterdiği erdemi siz gösteremiyorsunuz..

Baykal'ı sevmezdim..ama gitmesinden hoşnutsuzluğumdan
değil, siyasetin daha temiz bir yer olacağından
mutlu oldum..kaldı ki...

yüzsüz yüzsüz geri dönerse hiç şaşırmam.

agzindan cikani kulagin duyuyor mu ? %70 namaz kiliyor mus ? eminmisin ? ulkede 75 milyon insan var bunlarin en az 45 milyonu yahudi ermeni ve diger milletlerden yani diger dinlerin mensuplari... nasil %70 oluyor bu ? video cekildiginde akp yoktu diosun... peki nerden biliyorsun videonun cekildigi tarihi ? sen mi yaptin yoksa o video yu ? kendini cok komik duruma dusuruyorsun... okadar buyuk sallamissin ki.. kendin nasil buna inandin hayret dogrusu....

45 milyon yahudi ermeni mi?

ya ne saçma tezler bunlar , 25 milyon da alevi var diyordu biri etti 70 milyon ..
15 milyonda kürt...
85 milyon e biz Türkmen sünniler nerde yasıyoruz o zaman...

Saçmalamayın , gerçekten Türkiye de namaz kılan çoktur , 5 vakit kılamasa da çoğu cumaya özen gösterir...
Aleviler pek kılmaz bi de az bi kısım...

Baykal zamanında bi yanlıs yapmıs , yalnız bu AKP nin işi değil çünkü AKP ye bir yarar sağlamaz Baykal ın gidişi...
Bence kasedi kim piyasaya sunduysa elinde daha bombaları var bu yüzden Baykal istifa etmek zorunda kaldı giderken de suçu AKP ye attı , Baykalı zamanında o koltuğa oturtanlar şimdi yerine başkasını hazırlıyorlar...
Allahım sen ülkemi milletimi koru...

bugün özlemi içinde olduğumuz osmanlı da padişahlarda dini bütün namaz kılan kişilermiş, ama haremlerindeki kadın sayısını şimdiki tarihçiler bile sayamıyor. kısaca bu tür olayları getirip dine yapıştırmakta yersiz. illede yapıştıracak yer arayanlar, ergenekona veya mayına basıp şehit düşen terör olayında olduğu gibi anayasa referandumuna yapıştırabilirsiniz.

45 milyon yahudi ermeni mi?

ya ne saçma tezler bunlar , 25 milyon da alevi var diyordu biri etti 70 milyon ..
15 milyonda kürt...
85 milyon e biz Türkmen sünniler nerde yasıyoruz o zaman...

Saçmalamayın , gerçekten Türkiye de namaz kılan çoktur , 5 vakit kılamasa da çoğu cumaya özen gösterir...
Aleviler pek kılmaz bi de az bi kısım...

Baykal zamanında bi yanlıs yapmıs , yalnız bu AKP nin işi değil çünkü AKP ye bir yarar sağlamaz Baykal ın gidişi...
Bence kasedi kim piyasaya sunduysa elinde daha bombaları var bu yüzden Baykal istifa etmek zorunda kaldı giderken de suçu AKP ye attı , Baykalı zamanında o koltuğa oturtanlar şimdi yerine başkasını hazırlıyorlar...
Allahım sen ülkemi milletimi koru...

"en az 45 milyonu yahudi ermeni ve diger milletlerden yani diger dinlerin mensuplari..."

iyi okursan ne demek istedigimi anlarsin. ne demisim diger milletlerden yani diger dinlerin mensuplari... yani demek istedigim %70 i namaz kiliyor bariz bir yalan... yani ben baska birsey dememisim...

"en az 45 milyonu yahudi ermeni ve diger milletlerden yani diger dinlerin mensuplari..."

iyi okursan ne demek istedigimi anlarsin. ne demisim diger milletlerden yani diger dinlerin mensuplari... yani demek istedigim %70 i namaz kiliyor bariz bir yalan... yani ben baska birsey dememisim...

yazmaya değmez diyorum.. ama belki bişeyler öğrenirsin. yüzde 70 den de fazladır namaz kılan. ha namaz kılan derken en azından cuma ya da bayram namazına kaç kişi gidiyor. etrafına sor da bi yüzdele bakalım. tabi ermenistan yada israiden değilsen..ha birde 20 milyon kürt demişsin ki onlarda başka dinin mensuplarımı ki sanki ..
ama asıl konu bu kaset olayından namaz kılanları sorumlu tutman önce hatanı düzelt ..sonra kim müslüman kim değil istatistikler sayımlar mausunun ucunda zaten..araştırır öğrenirsin..

numaradan istifa etmiştir...inanmıyorum onun bu istifasına..

akp ye yazık oldu baykal gibi birini bulmak çok zor ?

Bu iş AKP' nin işi olamaz. Türk siyaset adamlarının, kişilerin özel durumlarına ve aile yapılarına halel getirecek en ufak bir lekelemeden, ateşten kaçtıkları gibi kaçındıklarına inanıyorum. Çok büyük bir örnek verebilirim bu hususta, bu güne kadar bir çoğunuzun da duymadığını sanıyorum. Merhum Adnan Menderes'in de zamanında gizli bir aşk macerası olmuştur. Google' dan "Adnan Menderes`in gizli aşkı: Mukaddes" diye aratın görürsünüz. İktidar ve muhalefet bunu bilmelerine rağmen bu mevcut durum hiçbir zaman Adnan Menderes' e karşı bir koz olarak kullanılmamıştır. Ne çamur malzemesi olmuştur, ne de komplolar hazırlanmıştır. Halbuki hepiniz görüyorsunuz ki batı kültüründe özellikle siyasi mecrada bu durumlar çok iyi reklam malzemesine dönüştürülürler. Hele ki seçim zamanlarının bulunmaz fırsatlarındandır. Ama Türkiye ve Türk insanı müstesnadır. Böylesi çirkef işlere kalkışmazlar. Boğaz boğaza geliriz, yeri gelir yumruklarımız konuşur ama bu kadar aşağı inmeyiz, bu kadar belden aşağı vurmayız. Menderes olayında ortaya çıkan, geçmişte yaşanmış bu manada bir siyasi terbiyenin halen devam ettiğine inanıyorum. Hele hele zamanında elinde imkan varken CHP' nin bile kullanmayı düşünmediği bir tarzı Ak Parti' nin hiç bir şekilde uygulamaya almayacağını düşünüyorum. Bizde insan ve aile kutsaldır. Yüce dinimiz izin verilmeden evlere girmeyi ve dahi camdan içeri bakmayı bile yasaklamıştır. Olayı hazırlayanlar, şer eller yine iş başında. Allah bu millete ve devlete göz dikenlere nefes aldırmasın. Tuzaklarını başlarına geçirsin inşallah. Buradan daha güzel yaşanacak bir ülke daha yok çünkü !!!

çok şükür kurtulduk diyemiyorum. çünkü bunun tayfası olur olmaz imza toplarlar ne olur dön diye yaygarayı koparır döner. ama hakkımı helal etmiyorum.uçkurunu olur olmaz yerde düşünen insan ülkemin sorunlarını iyi tahlil edemedigi gibi verdikleri cevaplarla ülkemin insanını germiş, boş şeylerle meşgul etmiştir. dürüst olan dokunulmazlık zırhının arkasına saklamadan milletvekilliginden istifa etmeli. savcılarında bu konudaki ahlaksızlığı dikkate alarak zina davası açmalıdır. yazıklar olsun sana baykal efendi.

İstifasını siz ciddiye mi alıyorsunuz onun? Yağcıları imza toplamaya başladılar bile o da diyecek şimdi sizi kıramıyorum hadi hatırınız için son defa genel başkanınınz olayım diyecektir göreceksiniz bakın.

Geri