Baykal iktidar olsun intihar etmezsem namerdim

adam işi biliyor chp ne kadar kendi yırtarsa yıtsın tek başına ıktıdar olamzz .... belki kolasyon hükümetinde yer alır

Chp nin iktidar olamayacağını bildiği için bol keseden sallıyor. Ama en azından kendi partisini eleştirebilecek kadar dürüstmüş. Politik olupta ekranlardan yada gazetelerden böyle cahil çocuklar gibi intahar lafı etmenin de çok yanlış olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşların bazıları bu sözü benim söylediğimi sanmışlar onlara haberi daha ii okumalarını öneriyorum.

Abartmışlar bence :D Neden intihar ediyorsun ki hangisi gelse hepsi aynı derecede sorun çıkaracak nasılsa. Gerçi bir politikası olmayan bol keseden sallayanh bir parti yerine en azından ülke için yapacak bir şeyleri olanların gelmesi daha uygun. Ve bu da Baykal ve partisi değildir.

Yazık be kardeşim kıyma kendine.Bende sevmem belki o partiyi ama çoğunluğa uymak demokrasinin gereğidir.

Yaşamaz ölümü göze almayan
Zafer, göz yummadan koşar da gider.
Bayrağa kanının alı çalmayan
Gözyaşı boşana boşana gider!

baykal ne zaman gider o zaman chp iktidar

Tipik Chp'nin ucuz şovları işte.. :)

her ne kdar baykalı bende ıstemesemde secılırsede ıntıhar etmem:):)

Her Ke Kadar Baykali Sevmesemde Basbakan Secilse De Banane..hangisi Millete Deger Vermis Ki Bu Versin..digerlerini De Ben Secmemistim Bunuda Ben Secmeyecegim..keske Partilere Duyulan Sevgi Kadar Insanlarin Icinde Allah Ve Insan Sevgisi De Olsaydi..buna Erdogan Da Bahceli De Agar Da Hepsi De Dahil..

Geri