Baykal garajda basıldı!

g.haneli

Banned
Reaction score
0
CHP Parti Meclisi’nin olağanüstü toplantısına Ankara dışında olduğu gerekçesiyle katılmayan Deniz Baykal'ın, yalan söylediği ortaya çıktı

CHP Parti Meclisi’nin olağanüstü toplantısına Ankara dışında olduğu gerekçesiyle katılmayan Deniz Baykal'ın, genel merkezin garajında dört Parti Meclisi üyesine yakalanması eleştiri konusu oldu.

CHP Parti Meclisi Üyesi Adil Özkol, parti tarihinde böyle bir olayın ilk kez yaşandığını söylerken, Baykal’ın tutumun yanlış olduğunu savundu. Özkol, “İlk defa rastlanan bir davranış umarım son defa olur. Üzüntü verici. Partinin yetkili birimlerini toplamamanın yeni bir aşaması. Yeni bir ayak oyunu” diye konuştu.

Özkol, ANKA’ya yaptığı açıklamada, dünkü toplantı çağrısına Merkez Yönetim Kurulu’nun katılmamasını da eleştirdi. Özkol, tüzük gereği MYK üyelerinin Ankara’da olmaları gerektiğini savunurken, “MYK toplantıya katılmıyor. Toplu bir davranış. Genel Başkan’ın da haberi ve teşviki var, belli. Üzüntü verici tabi” dedi.

PM Üyesi İzzet Çetin ise, “Yazık, eğer gerçekten bir tesadüf değil de toplantının bitmesini garajda bekliyorsa CHP’ye de yazık, Genel Başkana da yazık. Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum” dedi.

1 ARALIK’A HAZIRLANIYORLAR

Öte yandan, CHP’li muhalifler iki kez başarısızlıkla sonuçlanan PM’yi olağanüstü toplama girişiminden vazgeçti. Muhalifler, 1 Aralık’ta olağan toplantısını yapacak olan PM’ye hazırlanıyor.

Muhalifler, üye yazımları, görevden almalar, parti organlarının çalıştırılmaması iddiaları PM’de tartışmaya açmaya çalışacak.

Haber: ANKA

daha kendi partisini yöentemeyen ler hangi yüzle ülke yeönetimine talip oluyorlar şaşırıyorum doğrusu

gerçi baykalın hiç bir zaman iktidara gelme bir amacı ve isteği olmadı ki

hahni kasım 2002 seçimlerinden sonra yaşar Nuri öztürk 'e " allah bizi korududa iyi ki iktidar yapmadı.Bu AK Partinin işi çok zor" dediği gibi

Doğru öyle safki adam gidecek başka yer bulamamışmı parti binasının garajına saklanmış =)
Güldürmeyin ya =) her haberede inanmayın

hadi ana muhalalef liderini garajda bastınız

PEKİ

Biz erdoğanı nerede basıcaz.

Doğru öyle safki adam gidecek başka yer bulamamışmı parti binasının garajına saklanmış =)
Güldürmeyin ya =) her haberede inanmayın

arkadaşım haberin kaynağını okumadın herhalde yada işine gelmedi

eğer kaynak olarak kanaltürk veya cumhuriyet gaztesi ni istiyorsan boşunana bakleme onlar zaten vermez:)

Sevgili dostum sen baykalın kücük minicik mini minnacık tatlı bir yalanını haber yapıyosun peki ya onun 180 derece dönüşlerinden CHP nin milliyetcilige kıvırmasından ve üstüne üstlük baykalın sosyalist platformlara katılmasından haberin varmı en büyük yalan sagcıyken solcu görünmek degilmidir siyaset aleminde?..

allahtan yine garajda yakalanmış ,mazallah ya araba bagajında basılsaydı durumu daha fenaydı:)

hala gülüyorum hala yarıldım yapmayın arkadaşlar sizin başbakanınızın cia tarafından yetiştirilmiş teröristin elini öperken diinin dibine otururken verdiği bozlar haber olmuoda bumu haber oluo

şey ııııı....bi ara sizin başbakanınız Barzani'ye boyu kadar kefildi =)
hadi konuşun bakalım =)
harbi yarıldım yazdıklarınıza ya =)

bu ne yAw bööLe?? yALAnın dA bu kAdArı oLur hey ALLAhım yAA....!

Geri