Baykal ,F.Gülen'in konuşmalarını izliyor

İlk adımda alamayabilir. Onu tanımıyor olabilirler. Şimdiye kadar hiçbir suçu olmayan bir adama ajan demen yanlış. Ajan olsa imamlıkta ne işi var. Mahkemelerde niye sürünsün o kadar. Amerika ajanlarına iyi bakar. 1001 suç işler bir kez mahkemeye düşmez. Bu adamın vatanına ihanetle ilgili bir tane kesin olarak kanıtlanmış suçu çıksın ben de hiçbir şey bilmiyorum.

İlk adımda alamayabilir. Onu tanımıyor olabilirler. Şimdiye kadar hiçbir suçu olmayan bir adama ajan demen yanlış. Ajan olsa imamlıkta ne işi var. Mahkemelerde niye sürünsün o kadar. Amerika ajanlarına iyi bakar. 1001 suç işler bir kez mahkemeye düşmez. Bu adamın vatanına ihanetle ilgili bir tane kesin olarak kanıtlanmış suçu çıksın ben de hiçbir şey bilmiyorum.

AMERİKA AJANLARINA İYİ BAKAR TABİKİİ

ajanlarına iyi bakmasa çiftliklerde beslermiydi?

bozacının şahidi şıracıdır fetullahın şahidi ise cia ajanlarıdır, fetullah amerikan çifliklerinde cia ajanlarının kefilliğinde, cia ajanlarının şahitliğiyle kalabilmektedir.

inanmıyorsan fetullaha amerikada kalması için kimler kefil olmuş bir araştır bakalım en az 20 tane ajan 10 papaz fetullaha kefil olmuştur.

[VIDEO]qM3fWyPiHdU[/VIDEO]

[VIDEO]pTRdI4XNV-w[/VIDEO]

Sence bu insanların şahitlik etmemesi mi daha iyi etmesi mi? O insanlar bile bu kişiye şahitlik ediyor. Belki iyi niyetli belki kötü niyetli. Kötü niyetli ise de ben F.Gülen'in onların oyununa gelmeyeceğine eminim. Sen yabancı ülkelerdeki Türk Okullarını bilir misin? Eğitimini yere göğe sığdıramayıp eğitimini Türkiye'de uygulamaya başladığınız ülkelerde en başarılı okullar bu okullar. Anne-babalar çocuklarını bu okullara gönderiyorlar. Amerika'da, İngiltere'de, Kenya'da... Bir Amerikan ajanı bunları yapar mı? Amerika'da bir Türk Okulu'na giden bir Amerikalı çocuğun Türklerle ilgili görüşü sence nasıldır? Bu okullarla alakalı herhangi bir bilgin var mı? Olsa böyle konuşmazdın. Bu okulların hedefini, amacını aklına iyice bir yerleştir. Bir de öyle düşün. Bu okullara da mı çamur atacaksın? Sen hiç Türkçe Olimpiyatları'nı izledin mi? O sıradaki duygularını bana açıklar mısın? Türkçe'yi ve Türkleri dünya hakimi yapacak o okullar. Kılıçla, topla kaleler fethederek olmayacak bu. Sevgiyle gönülleri fethederek olacak. Bu ülkede Türkçe Olimpiyatları düzenlenirken biz Türkçe'yi unutuyoruz. Kullanıcı adlarını inceleyin şu sitede. Syst3m Türkçe kelime mi kalmadı? İşte bu hareket aslını unutmuş bir halkı tekrar şahlandıracak. Soyut, kimsenin anlayamayacağı kavramlarla herkesin aklını karıştırmaya gerek yok. Bu kavramların somut bir yanı da yok. Bazılarının bir işe yaradığı da. Bu kavramları süper kahraman yapmaya da gerek yok.

Sence bu insanların şahitlik etmemesi mi daha iyi etmesi mi? O insanlar bile bu kişiye şahitlik ediyor. Belki iyi niyetli belki kötü niyetli. Kötü niyetli ise de ben F.Gülen'in onların oyununa gelmeyeceğine eminim. Sen yabancı ülkelerdeki Türk Okullarını bilir misin? Eğitimini yere göğe sığdıramayıp eğitimini Türkiye'de uygulamaya başladığınız ülkelerde en başarılı okullar bu okullar. Anne-babalar çocuklarını bu okullara gönderiyorlar. Amerika'da, İngiltere'de, Kenya'da... Bir Amerikan ajanı bunları yapar mı? Amerika'da bir Türk Okulu'na giden bir Amerikalı çocuğun Türklerle ilgili görüşü sence nasıldır? Bu okullarla alakalı herhangi bir bilgin var mı? Olsa böyle konuşmazdın. Bu okulların hedefini, amacını aklına iyice bir yerleştir. Bir de öyle düşün. Bu okullara da mı çamur atacaksın? Sen hiç Türkçe Olimpiyatları'nı izledin mi? O sıradaki duygularını bana açıklar mısın? Türkçe'yi ve Türkleri dünya hakimi yapacak o okullar. Kılıçla, topla kaleler fethederek olmayacak bu. Sevgiyle gönülleri fethederek olacak. Bu ülkede Türkçe Olimpiyatları düzenlenirken biz Türkçe'yi unutuyoruz. Kullanıcı adlarını inceleyin şu sitede. Syst3m Türkçe kelime mi kalmadı? İşte bu hareket aslını unutmuş bir halkı tekrar şahlandıracak. Soyut, kimsenin anlayamayacağı kavramlarla herkesin aklını karıştırmaya gerek yok. Bu kavramların somut bir yanı da yok. Bazılarının bir işe yaradığı da. Bu kavramları süper kahraman yapmaya da gerek yok.

adam önüne video koyuyor sen hala saçmalamaya devam mahmekeminin almadığı adama niye ajanlar kefil olur burayı anlayamıyorsun o yurtlarda atatürk sevgisi yerine fethullah sevgisi veriliyor okullar tamamen tarafsız olmak zorundadır eğitimdir çünkü bu
bir ülkenin çocuklarına en başta bunları öğretirsen bu çocuk senin maşan olur sana tapar
olimpiyatlara gelince adamlar sizin liderinize amerika sevgisi öğretmiş kendi kucağında tutuyor 2-3 kişi türkçe öğretmek herkesin gözünü boyamak zor olmasa gerek

Sen bu olimpiyatlara ve okullara da laf ettin ya ben artık seninle tartışmam bile. Dine ettiğin hakeretleri bile es geçtim. Annen baban anlatmamış. Suç belki de onların. Ama bunu mantığı olan bir insan anlardı. Ben buradan sonra tartışmayacağım. İçinizden laf bulamadı diyebilirsiniz ama söylenecek laf daha çok. Öbür tarafa saklıyorum.

Sen bu olimpiyatlara ve okullara da laf ettin ya ben artık seninle tartışmam bile. Dine ettiğin hakeretleri bile es geçtim. Annen baban anlatmamış. Suç belki de onların. Ama bunu mantığı olan bir insan anlardı. Ben buradan sonra tartışmayacağım. İçinizden laf bulamadı diyebilirsiniz ama söylenecek laf daha çok. Öbür tarafa saklıyorum.

Dine Hakeret etmeye bnm çapım yetmez ama öteki tarafı bilmeyede snn çapın yetmez ;) bn asla dinime laf etmedim ettirmemde benim sorunum dini kullanmaya çalışanlarla olimpiyatlar güzelde benim anlattığım olay farklı sende bunu anlamıyorsun.... ister konuş ister konuşma

tv sini izlemek yetmez hatta onu bu dünyadaki hiçbi tv temizleyemez ::)

Gizli fetullahcı olmasın bu baykal

yada Fetullah Gülen in CHP deki ajanı :)

Baykalın sık sık TV de Fetullah Güleni izlemesi sakın F tipi örgütlerin işi olmasın :)

Bu baykal çok uyanık birisi varya ne anasının gözü

yaş yetmiş ya anladı bir ayağı çukurda

zararın neresinden dönersem kardır ayağına Fethullah Güleni dinleyip sevap kazanacak aklı sıra

:)

izlesin izlesin hiç olmazsa doğru bilgi nasıl olur onu görür de aklı başına gelir.artık bütün siyasilerin halka çıkma zamanı. devir eski devir değil millet uyanık.umarım siyasetçiler de bu uyanıklıktan nasibini alır da milletin isteğine göre bir siyasi çizgiye yükselirler.
İnşaallah

Baykal imana gelecek

Sabah namazında Ertuğrulla(Özkök) en ön safta göreceğiz inşaAllah onu

İzLemeyLe Bişey OLunsaydı, Kedi Kasap OLurdu. Allah Hidayet Versin.

Bu yaştan sonra dinledikleri kafasına girer mi dersiniz

:)

K€LKiTLi;4411211' Alıntı:
acaba hocanın söylediklerini anlayabiliyor mu merak ediyorum

izlede ibret al bu yaştan sonrada olsa doğru yolu bulursun inş.

tv sini izlemek yetmez hatta onu bu dünyadaki hiçbi tv temizleyemez ::)

Gizli fetullahcı olmasın bu baykal

yada Fetullah Gülen in CHP deki ajanı :)

komik yorumlar

zaten mantıklı cevap beklenemezdi

adam dünyada yaşıyan en büyük T.C düşmanının kim olduğunu iyi biliyor ve ne mal olduğunu iyice anlasın diye yakından takip ediyor tehlikeyi görüyor

hiç deilse bazı avanak beyinsizler gibi tv başında salya sümük takılmıyor

zeka varmı sende zeka

kimi kastettiğimi bile anlayamıyorsun

illa tek tek isimmi yazmam lazım

bide yorum yapmaya kalkıyorsun

yazık yazık

hadi kardeş bak dalgana

benim zekam gayet yerinde ama senin kini bilemem olup olmamasıda umrumda değil açıkcası

neden zoruna gitti.

başkalarına hakret ederken neden kendi zakanızı düşünmüyorsunuzda kendinize yapılınca hemen bağırmaya başlıyorsunuz

benim zekam gayet yerinde ama senin kini bilemem olup olmamasıda umrumda değil açıkcası

neden zoruna gitti.

başkalarına hakret ederken neden kendi zakanızı düşünmüyorsunuzda kendinize yapılınca hemen bağırmaya başlıyorsunuz

bak ben forumdan kimseye hakaret etmedim

ama sen kelimelerimi üstüne alıp cevabında bana hakeret ettini söylüyorsun

zoruma giden bişey yok

ben senin kelimelerini hakaret olarak algılamadım

yanlızca senden kuşku duydum daha iyi anlaman için düzeltme yaptım

neyse daha fazla uzatmayalım

Geri