Tekin Turktime’a Konuştu: Baykal, Erdoğan’dan Daha Dindar… Parayı Bulan Avradının Başını Açtı!
Turktime’ı ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanı Gürsel Tekin, Talat Atilla’ya çok özel açıklamalarda bulundu. İşte CHP’nin yerel seçimlerdeki politikalarından bu günkü siyasi tabloya çok özel açıklamalar…
Yerel seçimlerden önce CHP Gürsel Tekin imzalı açılımlarla özellikle İstanbul’da her zamankinden farklı bir heyecan yarattı. Çarşaflı kadınların partiye katılımı, Kuran Kursu açılımı, CHP’nin unuttuğu varoşlara yapılan birebir markaj… Gerçi seçimlerde yine AKP birinci parti oldu, İstanbul’u yine AKP aldı ancak Gürsel tekin ismi hafızalara kazındı. Peki Tekin şimdi ne yapıyor? Açılımlar kapandı mı? Seçim öncesi yakalanan hava şimdi ne durumda? Tekin bundan sonrası için ne düşünüyor? Planları neler? Hepsini ve daha fazlasını Turktime’ı ziyaret eden Gürsel Tekin Turktime Yönetim Kurulu Başkanı Talat Atilla’ya açıkladı…
KISA KISA…
TURKTIME: Deniz Baykal?
GÜRSEL TEKİN: Türkiye’nin en değerli siyasetçisi bana göre.
TURKTIME: Devlet Bahçeli?
GÜRSEL TEKİN: Önemli bir siyaset adamı.
TURKTIME: Erkan Mumcu?
GÜRSEL TEKİN: Ne Yorum yapayım ki!
TURKTIME: Muhsin Yazıcıoğlu?
GÜRSEL TEKİN: Rahmetli oldu.
TURKTIME: Melih Gökçek?
GÜRSEL TEKİN: Türkiye belediyeciliğini batıran adam.
TURKTIME: AKP?
GÜRSEL TEKİN: AKP demek talan demek.
TURKTIME: CHP?
GÜRSEL TEKİN: Türkiye’nin önemli bir kurumu.
TURKTIME: Türban?
GÜRSEL TEKİN: Türk toplumunun önemli bir yaşam içimi. Keşke siyasi simgeye dönüştürülmeseydi.
TURKTIME: Emin Çölaşan?
GÜRSEL TEKİN: Yazar
TURKTIME: Aydın Doğan?
GÜRSEL TEKİN: Patron.
TURKTIME: Ertuğrul Özkök?
GÜRSEL TEKİN: Önemli bir genel yayın müdürü.
TURKTIME: Fehmi Koru?
GÜRSEL TEKİN: Gazeteci diyemiyorum, yazar.
TURKTIME: Engin Ardıç?
GÜRSEL TEKİN: Engin beyle kavgam var nedenini bilmiyorum ama o da bir yazar?
TURKTIME: Ahmet Hakan?
GÜRSEL TEKİN: İyi bir yazar!
TURKTIME: Özgür medya?
GÜRSEL TEKİN: Yok!
TURKTIME: Sansür?
GÜRSEL TEKİN: Çok.
TURKTIME: Ergenekon?
GÜRSEL TEKİN: Tam bir kara mizah!
TURKTIME: İnternet medyası?
GÜRSEL TEKİN: Çok önemsiyorum… Özellikle son dönemde yazılı basından daha etkili olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte de internet medyası çok önem kazanacak. Ben ayrıca gercekgündem de yazıyorum.
Devamı ...