Arkadaşım bizi kendinizle karıştırmayın
Biz burada Tayyip Erdoğanı eleştiriken sizin arkadaşlarınız bize hayret edip hatta bizi " Erdoğan ı bile satmakla "itham ediyorlardı.
Erdoğanın Apo itine sayın demesini tabiki savunmam ancak bunu söylerken bir anlık unutkanlık ve boş bulunma halinde söylediğini biz biliyoruz
Ayrıca tayyip erdoğan konuşma yeteneği çok iyi olan bir hatip ve bu özelliğinden dolayı kendisine aşırı bir güveni var ve bazen bu güvenden kaynaklanan ve boş bulunma anında ağzından çıkan laflardır.
kaldı ki tayyip erdoğanı bu konuda eleştirmek isteynlerin sadece ve sadece bozuk plak gibi buna takılıp kalmaları ve başka bir argüman bulamamları aslında başka bir söze gerek olmadığını gösteriyor
ayrıca Abdullah Öcalan şerefsizne yıllrca bu ülkede kötü bir niyet taşımadan üstelik herkesimden "APO" diye hitap edildi.
Bir Kişinin ismini bu şekilde söylemek o insanla olan samimiyeti ve ona duyulan sempati bazende sevginin dışa vurumudur
Şimdi siz kalkıp hiç bir kötü niyeti olmayan belkide işin bu yönünü dahi düşünmemiş insanlara "Siz APO demekle ona sevgi ve sempati duyuyorsunuz " diyebilir misin
Abdullah GÜL ün teröristlere yemek olayı ayrı bir komedi
o terörist dediğiniz ve benim gözümde de bir terörsit olan DTP li milletvekilleri
Beğensekte beğenmesekte insanların oyları ile seçilip Milletvekili olmuşlar.
Ve bunlar hergün ülkemizin en önemli binası TBMM ye girip çıkıyorlar.orada devlet meseleleri konuşuluyor. hatta gizli oturumlarda bizim bilmediğimiz gizli konuları biliyorlar
Bunlara Çankayada verien bir yemeğe davet etmeyi büyük mesele haline getireceksek eğer
A.N.Sezer in bunların eli silahlı katillerini düzmece raporlarla affedip tekrar dağa gönderrmesini ne yapmalızı bilemiyorum
Bu DTP lilerle geçen seçimlerde işbirliğ yapıp SHP çatısı altında yerel seçimşere katılan Murat karayalçın nı şimdi CHP ankarada n aday gösteriyor
Ben limdi buraya CHP ve solcu geçinenlerin DTP ve onların uzantılarıyla geçmişten bu güne kadar ki ilişkilerini yazsam inan ki sen bile okumaktan bıkarsın