Baykal BU FOTOĞRAFA ne diyecek(CHP binasında AKP kömürü! )

Şimdi bu il binasındakiler Ak Partiye mi oy verecek:D
Ya bu CHP bıraksın siyaseti, futbol kulübü falan açsın.. Bu kaçıncı
rezilliği..

Helal olsun AKP ye

ayrım yapmadan ihtiyacı olan her garibana dağıtıyor. :)

yandaşlarına dağıtıyor diyenler utansızn

ne diyelim :)

kardeşim senin bazı insanlardan çıkarın mı var?bazılarıyla sorunun mu var?emin ol o dağıtılan kömürler senin cebinden çıkıyor ve fakir ama başka partiden olanlara dağıtılmıyor..chp ne yapıyor kendi mi yakıyor o kömürleri?ben bunları çok iyi biliyorum ve gözlerimle yaşadım..inan o chpnin aldığı kömürler ihitacı olan diğer partililere dağıtılıyor..sadece akp lilere değil..bilmem artık sana ne verdi akp:durdurun

AKP de olmasa demekki bu gariban CHP liler soğuktan doğacak :)

buna rağmen hala nakörlük yapıyorlar ya
işte otuhaf

ne feytullah çetesi ula ta nereye bağladın olayı...ula deprem olsa AKP den bilceniz Feytullah Tan bilceniz haaa.

Kendinizi böyle mi tatmin ediyonuz...

Daicim önce sen adamın adını bi dogru söle sonra yorum yaparsın :durdurun

siyasilerin herşeye bi çözümü bi bahanesi vardır......

Bence kömürleri alan CHP li arkadaşlar kesin Erdoğan a dua etmişlerdir

"T.Erdoğan da olmasa soğuktan donacağız" diye

etmişler midir dersiniz ?

yok yaa onlarda o görgü, terbiye nerdeeee...
hem alırlar hemde akp kömürle oy topluyo derlerr.. bu kadar yüzsüzlerdirr :durdurun

ben bir samsunlu olarak sadece gülüyorum helal hak gazetesi yürü :D

arkadaş bir yahudiyi camiden çıkarken görseniz akp de chp de istediği noktaya çeker olayı.

akp lilerin mantıksız işleri de düzenbazlıkta ne kadar usta kalas ( <-- ) olduklarını ortaya koyuyor. o kömürleri chp lilerin kabul etmeyeceğini bir MHP li olarak ben bile biliyorum.
bu haberde neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz. nasıl düzenbaz olduğunuzu mu yoksa kömür dağıtım orgaznizasyonunu bile elinize yüzüne bulaştırıdığınızı mı ???

Süpersin. Sana katılıyorum.
Ama bişey ekleyeceğim. Onlar garibana yardım yaparken organize olarak çalışmıyorlar, garibana yardım dağıtırken herkesin gözü önünde yapıyorlar ve garibanı nasıl rencide ettiklerini düşünmüyorlar bile.

aynen kardeesım sonuna kadar haklısın her sey onlardan bılır bunlar cahıl kesım hor gorme

Siizin anlayamadığınız konu burası işte biz oy için değil kim olursa olsun ayrım yapmadan herkese dağıtıyoruz

Bu Gnelevde olabilir bu CHP de olabilir

ayrıca bizim oya ihtiyacımız yok sizin var

HADE LEEEENNNNNNNN
Her kömür, altın verdiğiniz evden ya da gıda yardımı vs. yaptığınız evden yemin ettirerek oy topluyorsunuz!!!!!!
Bişey sorcam Geneleve de ( kömür yardımı) olabilir demişsin ya....... Ordan ne istiyosunuz. Oya ihtiyacınız yokmuş yaaaaaa:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Geri