Baykal BU FOTOĞRAFA ne diyecek(CHP binasında AKP kömürü! )

arkadaş bir yahudiyi camiden çıkarken görseniz akp de chp de istediği noktaya çeker olayı.

akp lilerin mantıksız işleri de düzenbazlıkta ne kadar usta kalas ( <-- ) olduklarını ortaya koyuyor. o kömürleri chp lilerin kabul etmeyeceğini bir MHP li olarak ben bile biliyorum.
bu haberde neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz. nasıl düzenbaz olduğunuzu mu yoksa kömür dağıtım orgaznizasyonunu bile elinize yüzüne bulaştırıdığınızı mı ???

eskiden pavyondan oy isterlerdi
şimdi CHP den oy istiteyecek hale gelmişler

Bana bu haber hiç inandırıcı gelmedi. İki tane adama demişlerki alın şu çuvalları CHP parti binasına doğru yürüyün, bizde sizin fotograflarını çekeceğiz, şu kadar da para size. Buna benzer bir olay gerçekleşmiş olabilir bu karelerin ardında.

Aksini düşünmek dahi istemiyorum. Aksi takdirde akepenin fakirlere kömür yardımı bile yapmayı beceremeyen bir parti olduğunu düşünmek zorunda kalacağım. Beceriksiz bir parti olduğu kesin de, bu kadar da değildir herhalde.

Serdengeçti;3908283' Alıntı:
Helal olsun AKP ye

ayrım yapmadan ihtiyacı olan her garibana dağıtıyor. :)

yandaşlarına dağıtıyor diyenler utansızn

ne diyelim :)

:clap:clap:clap

valla yorumunu kıskandım ben bile bukadar mükemmel bir yorum yapamazdım :)

helal olsun sana

eskiden pavyondan oy isterlerdi
şimdi CHP den oy istiteyecek hale gelmişler

Siizin anlayamadığınız konu burası işte biz oy için değil kim olursa olsun ayrım yapmadan herkese dağıtıyoruz

Bu Gnelevde olabilir bu CHP de olabilir

ayrıca bizim oya ihtiyacımız yok sizin var

Demek ki kömürün sağı solu belli olmuyor

Bence kömürleri alan CHP li arkadaşlar kesin Erdoğan a dua etmişlerdir

"T.Erdoğan da olmasa soğuktan donacağız" diye

etmişler midir dersiniz ?

Chpnin hitap edeceği yer belli çankaya nişantaşı bebek birde bodrum.

ben chpnin oyları bu kadar basit mi dedim..

nasıl bu kadar acınıcak hale sokuyolar kendilerini anlamak mümkün dğil..

Ben sana laf anlatilamiyacagini bildigim icin ugrasmiyorum baskasi olsa ugrasirim ama bu forumda artik kisisine göre cevap ve yorum yapiyorum. Kendimi yormama gerek yok nasil olsa anlamiyacaksin. Hatta sen buna sacma bir yorum yazacaksin ama ben kendimi yormamak icin cevap bile yazmiyacam.

Tıkandım demiyonda kıvırıyon .Avatarında aynı kendin gibi adam nasıl buldunuz birbirinizi dunkoflar:biggrin:biggrin:biggrin

Baskasina hakaret edecek yetenegin bile yok. Dummkopf diye yazilir cogul olacagi zaman Dummköpfe olur. Almanca yazman bana ve Kemal Kilicdarogluna hakaret etigin gercegini degistirmez. Ha bu arada mesajinda 3 kere kimin kivirdigini göstermisin smileylerinle.

BAKIYORUMDA KÖMÜRLE CHP'DEN BİLE OY ALMAYA ÇALIŞANLAR VAR:goz:

Milletin parasını o kadar han vurup savuruyorlarki nereye gittiğinin hatti hesabı yok katınıda bu resimler!

AKP'li belediye CHP ilçe merkezine kömür verecek? Hem de Samsun'da? Hani belge sahteciliğinizi gördüm, sahtekarlığınızı gördüm de. Bu kadarını bende beklemiyordum.

Geçmişte karakollarda kabadayıların cebine esrar koyup ne arıyo lan bu burda diye bi güzel döverlermiş. O hesap olmasın. Hayır bende Samsun'dayım da. Eğer muhaliflerine kömür veriyorlarsa... Bana da versinler? Ama ben oy vermem bilmiş olsunlar.

Baykal tabiki Allah Erdoğan dan razı olsun diyecek :)

günLerrdir tartışıLıyordu bu Konu ak Parti KömürLe oy topLuyor diye =)
Akp en azından İŞi adabına göre yapıyor.CHP'ye ne demeLi.AdamLar kömürü dağıtmaktan biLe aciz sağ soLa saLLıyorLar kömürLeri işi oLan geLsin aLsın diye.
Akp gibi ewlere dağıtım yapmıyor.
Kimin oy için cebeLLeşştiği Bariz beLLi arkadaşLar
Koskoca Cumhuriyet HaLk Partisi ÇarsafLıLara rozet taktı.Akp eleştirdi kömür konusunda kendi kazdığı kuyuya kendi düştü vs.
Bilmiyorum artık haLa gaLipte chp savunanLar varsa bişi demiyorum !

Geri