'Baykal Bir Baltaya Sap Olamadı'

İdeolocya

Banned
Reaction score
0
Yeni parti hazırlığında olan Mustafa Sarıgül, ilk mitingini Kastamonu'nun Daday ilçesinde yaptı. Sarıgül Baykal'ı yerden yere vurdu...

Geçtiğimiz günlerde DSP’den istifa ederek yeni parti kuracağını açıklayan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilk mitingini rahmetli Bülent Ecevit’in memleketi olan Kastamonu’nun Daday İlçesi’nde yaptı.

Başbakan Erdoğan’dan çok CHP lideri Baykal’ı eleştiren Sarıgül, “Bir baltaya sap olamadı" dedi. Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi ismini verdiği siyaset anlayışının, Türkiye’de ezberleri bozacağını ve iktidar olacağını iddia etti.

40 yıldır yalan söylüyor

Mustafa Sarıgül, konuşmasında CHP lideri Deniz Baykal’ı adeta yerden yere vurdu. Gücünü vatandaştan aldığını ve hiçbir zaman koltuktan güç almadığını vurgulayan Sarıgül, “Muhalefet yatıyor" dedi. CHP’nin İş Bankası'ndan aldığı paralarla ve Atatürk’ü istismar ederek ayakta kaldığını söyleyen Sarıgül, Baykal’ın iktidar olmak gibi bir hedefi olmadığını ifade etti. Sarıgül, Baykal için; “40 yıldır yalan söylüyor. Bir baltaya sap olamadı" dedi.

Ezber bozacağım

“Buraya, sizin hayır duanızı almaya ve Türkiye’nin önünü açmaya geldim diyen Sarıgül, işsizlikten dert yandı. İşsizlik ve geçim sıkıntısının giderek arttığını belirten Sarıgül, “Bir evde mutsuzluk varsa o evde mutsuzluk, yangın vardır” dedi. İşsizliğin çaresinin Türkiye değişim hareketi olduğunu savunan Sarıgül, kötülemeye karalamaya değil, ezberleri bozmaya ve Türkiye’nin kötü giden sistemini değiştirmeye geldiklerini kaydetti. Sarıgül, Ankara- ’ya gittiklerinde sistemin adamı olmayacakları vurguladı.

http://www.aktifhaber.com/news_detail.php?id=232681

40 yıldır yalan söylüyor da niye alet
olup Gençlik kollarında ona destek verdin?
Al birini vur ötekisine..
Milleti kusturup bıktırana kadar ayrılmadı Baykal
bundan sonra mı ayrılacak. Demokrasi düşmanı
olduğunu kendi delege sisteminden zaten anlamanız gerekirdi.

Mitingi baştan sona izleme fırsatı buldum ancak dikkatimi çeken şey Sarıgül'ün "bismillah" "inşallah" "Allah'ın izniyle" gibi tanımlamalar kullanması.
Al birini vur ötekisine...
sag ve sol u birleştireceğini iddia ediyor ancak kendisi daha ne yaptığının farkında değil.
Chp'den yüz bulamayınca DSP'ye geçti seçildi, sonra orada da istediğini alamayacağını görünce, oradan da istifa etti.
Şimdi yepyeni bir oluşum.
İnşallah türk siyasi tarihine hayırlı olur bu yenilik...

dünyada 20 yıl parti başında olupta seçim kazanamayan tek parti generalidir baykal

baykalın bir baltaya sap olamadığı konusunda bende hem fikirim

Ben baykalın "Bir baltaya sap olama"dığı fikrinde değilim

son zamanlarda çetelerin mafyanın ergenekonun avukatı olduya

demekki bir baltaya sap olmuş :)

hiç olmazsa pkk avukatı değil senin tayfan gibi

Pkk lılarla seçim ittifakları yapıp onları meclise sokan senin partin

Baykalın mecliste beraber oturduğu eski sıra arkadaşını bilir misin

adı Zübeyr Aydar

şimdilerde PKK nın avrupa sorumlusu

hani Murat karayalçın vardıya

OSMAN BAYDEMİRİN KANKASI

beraber seçime girmişlerdi

şimdi CHP de

bu yüzden sen git kendi geçmişinizin pisliklerini temizlede başkalrına çamur at

hadi bakimmm

BaLtaya sap oLmasına grerk yok,
Zaten ''SAP'' gibi adam =)
Gördüğüm en iyi solcu Sarıgül,İnanıyorum ki Atatürk üzerinden,LaikLik üzerinden siyaset yapan CHP'yi bitirecek !

hiç olmazsa pkk avukatı değil senin tayfan gibi

Benim partim senin partini döver..bu ne laa çocuk gibi ideolojileri mi tartışıonuz yoksa ana baba kavgasına mı düştünüz.Bu ülke adına faydalı olmaya çalışın faydasızlar yeterince çok zaten.

Geri