Tespitlerine aynen katılıyorum. Bizzat Sn. Tayyip Erdoğan MHP' nin bu yükselişinden duyduğu sıkıntılar nedeniyle, MHP' ui kafatasçı ve faşist olarak niteledi. Amacı MHP' yi uçta ve % 10' luk dilime hitab edebilecek bir potoya sıkıştırmakdı. Bu amacında kısmen başarılı oldu. Devlet Bahçeli ile MHP doğru yolda ilerliyor. Ama bence Sn. Bahçeli, MHP' ye yürek olabilecek bir lider değil. Ne bir karizması var ne de insanları ateşleyebilen bir tarafı. Çok efendi saygıdeğer bir insan, lakin bizim millet çirkef adamları daha çok seviyor.
öyle deme ...
sırf bahcelinin kişiliğinden dolayı ona destek vermeye baslayan insanlar var bu ülkede ..
yobaz medya sırf akp yi destekliyor .aydın doğan medyasıda eskiden tamamen destekliyordu .amerikasından tut barzanisine herkes akp nin başa gelmesini istiyor .bu kadar destek kime verilse oda gelir başa ..
mhp nin kimden ne desteği var söylermisiniz .tamamen herseyiyle milli bir parti .mhp nin basa gelmesini hiç bir yabancı ve içimizdeki şer odakları istememektedir .bu yüzden bırakın desteği her türlü önü kesilmeye çalışılıyor .bu durum herkesin malumudur ..
millet çirkefi seviyor diye mhp çirkeflik yapacak bir parti değil .millet ne zaman sıkışırsa mhp yi destekliyor .aklını basına alacağı günlerde gelecek .bahçelinin ben adam gibi adam olusunu seviyorum .ülkücüleri kavgadan uzak tutmasıyla seviyorum .önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayısından dolayı seviyorum .
bütün engellere rağmen ülkücü hareket engellenemez diyor ve başarıyı yakalayacağımız günleri de sabırla bekliyorum .ha bu bahceliyle olur baskasıyla olur bilemem .onuda mhp kongresi belirler .allahın izniyle mhp nin önü açıktır ve yükselmeye devam edicektir bundan böyle
son cümleni ele alacak olursak yani diyorsunki; hem kiliseye hem camiye mumu yakar demeye geliyor mhp nin hali... işte ondan dolayıdırki ne 80 lerin ağırlığı var mhp de ne yeni dönemin yeni konjenktürüne uygun bir politika.. hiçbirine ayak uyduramamış ,mevzisi belli olmayan amacı gayesi kime hizmet belli olmayan ,sadece rahşanın önünde kimlik ve kişilk zaafiyetine uğramış bahçelinin şahsında sönük bir parti gibi durmakta mhp... onun için değil tek başına iktidar, muhalefetin 3.cü ayağı olarak kalmaya mahkum bundan böyle...ayrıca politika adamlık meselsi değildir.. iktidar meselesidir,,güç ve idare meselesidir. piyasada sokakta çok adam var ama kaç tanesi iktidar sahibi bilen varmı.. adam diye dolaşıpta iktidar gösterememiş nice koçyiğitler vardır arenalarda.. adamlığı olan baykalın iktidarını göremeyen chp ve sol kendine iktidar yüzü göstereck bir lideri ne zaman hangi kurultayda çıkartacak merak eden sol görüşlünüz yokmu arkadaşlar...
hem kiliseye hem camiye mumu yakarda ne demek ??
bu olsa olsa akp de olur ...
mhp liler bu ülkenin sistemiyle barışık cumhuriyete ve atatürke düşmanlık beslemeyen insanlardır .aynı şekilde dinlede bir problemi yoktur .bunu anlatmaya çalışıyorum ben ama senin gibi bir art niyetli insana anlatıyorum sorun bu
bahçeli sizin savunduğunuz insanlar gibi çirkeflik yaparak ona buna saldırarak oy toplamaz .önünü ilikleme meselesine gelince zannetme ki korkudan edeptendir .tabi siz böyle bir lider bu zamana kadar görmediğiniz için tanımadığınız için size bu tavrı farklı gelebiliyor ..herkesin lideri kendine .benim liderim efendi olur başkalarının ki çirkef .beğenmiyorsan oy vermezsin bu kadar .kimse sana beğen diye yalvarmıyor loopused . sende git busha önünü ilikleyenlere ver oyunu o zaman