Baykal’ın dünyadaki tek rakibi kim?

bahsettiğin insan milyonlarca insanın meclise getirdiği bir lider... kötü söz sahibine aittir...
yorumlarda seviyeyi düşürmeyelim...

Bi kere Baykala oy verenlerin yüzde 80 i Cumhuriyet halk partisi ve atatürk ün kurmuş olduğu için bu partiye oy veriyor.Geriye kalan %20 neden veriyor onu bende anlamış değilim.
Kötü birsöz kullanmadım.İyi bir insan şevkatle bakar.Güler yüzlü bu adam gülerken bile somurtuyor.Amacı türkiyeye hizmet değil.Türkiyeye hezimet.Bunu bilerek mi yapıyor bilmem ama yaptıkları bunu kanıtlıyor.

bi kere baykala oy verenlerin yüzde 80 i cumhuriyet halk partisi ve atatürk ün kurmuş olduğu için bu partiye oy veriyor.geriye kalan %20 neden veriyor onu bende anlamış değilim.
Kötü birsöz kullanmadım.iyi bir insan şevkatle bakar.güler yüzlü bu adam gülerken bile somurtuyor.amacı türkiyeye hizmet değil.türkiyeye hezimet.bunu bilerek mi yapıyor bilmem ama yaptıkları bunu kanıtlıyor.

baykal yetmedi şimdi de ona oy verenlerimi aşağılıyorsun...
Pess!!!!!

Bi kere Baykala oy verenlerin yüzde 80 i Cumhuriyet halk partisi ve atatürk ün kurmuş olduğu için bu partiye oy veriyor.Geriye kalan %20 neden veriyor onu bende anlamış değilim.
Kötü birsöz kullanmadım.İyi bir insan şevkatle bakar.Güler yüzlü bu adam gülerken bile somurtuyor.Amacı türkiyeye hizmet değil.Türkiyeye hezimet.Bunu bilerek mi yapıyor bilmem ama yaptıkları bunu kanıtlıyor.

Kesinlikle Katılıyorum. Neden Chp'ye oy verdiği sorulduğunda :" Atatürk'ün kurduğu parti de ondan diyen insan sayısı çok fazla."

Sonra da Ak Parti ye oy verdiğinde insan cahil oluyor.

Başarısızların da başarılı olacağının dünyada tek kanıtı Baykal dır.Yani türünün ilk ve son örneğidir.

Kolay değildir 4 genel 4 de yerel seçim kaybedip buna rağmen 20 yıl o partinin başın da olmak.Bu muzzam başarınının!!!!!! dünyada başka örneği yok

"nasıl yönetilmeye layıksanız öyle yönetilirsiniz." :rolleyes:

bundan şunu anlıyoruz chp öyle yöneticilere layık...:blush: sadece baykal değil ekibi de dahil...:rolleyes:

Yüzünde yine meymeretsiz bkışlar var ama:D

Ne yapalım oda Allah'ın yarattığı fiziki yapısını Allah belirler ama duruşunu yani senin deyişinle kırıştırması bize ait.Chp'li kardelerimize bişi demiyorum.Herkes Ak Partili olacak diye birşey yok.Bir kerede güzel tarafından bakmak istedim.Yoksa kimseye lafımız yok.
Bizde Baykal'ı böyle kabul edeceğiz çaresi yok.Olsa tamam derimde.Neyse gerisi gıybete girer...Allah doğrunun yanında olsun...

Ne yapalım oda Allah'ın yarattığı fiziki yapısını Allah belirler ama duruşunu yani senin deyişinle kırıştırması bize ait.Chp'li kardelerimize bişi demiyorum.Herkes Ak Partili olacak diye birşey yok.Bir kerede güzel tarafından bakmak istedim.Yoksa kimseye lafımız yok.
Bizde Baykal'ı böyle kabul edeceğiz çaresi yok.Olsa tamam derimde.Neyse gerisi gıybete girer...Allah doğrunun yanında olsun...

farklı düşüncelerde de olsak , yorum üslubunu takdir ediyorum kardeşim... saolasın....
bazı kendini bilmez ve başkalarının düşüncelerine tahammülü olmayan üyeler gibi formu kirletmiyorsun ..
allah senden de razı olsun..

adam iktidar olmak istemiyor ki hocam zaten çünkü iktidara gelirse taşın altına elini sokacak.muhalefette rahat ancak iddia ve iftira makamı olarak bu işi yürütebilir zaten

baykılın en büyük rakibi nurlu topoşun sarımsı gülüdür....

bu çok seviyesiz yakışık almaz bir tartışma...alet olmamak lazım...her zamanki gibi karalama çamur atma aşağılama politikası...buraya rte hakkında yazmaya kalkılsa sayfalar yetmez ama o da yakışık almaz diye düşünüyorum...ayıp...

Aman aLLahım baL kabakLarı espiriLer yapmış..

Ne olacaKTI

Bu ülkede sadece akp liler yok

Muhalefet olur ikdidar olur o ayrı bu ülkeye Chp de lazım Mhp de

Merak etmeyin akp hep tek başına at koşturamayacak. Bu sondu bir daha meydanı bu kadar boş bulamayacak

son seçimlerden öncede aynısı söylendi paşam :durdurun
bence bi noktadan sonra susmasını bilmeli :)

Bence su anda en iyi tercih akp bakin en iyi tercih diyorum cunku biz kendi ideolojimizi savunanlar ortaligi baykala birakmisiz sozde kemalistiz ama icimizden bi adamda demiyorki lan ben bi kendime soriyim ben neciyim ortalama asgari ucret olacaktir eminim ya susturulduk ya sustuk yada biz dogmadan cokdan susmuslardi .. dedigim gibi akp iktidari su anda ulkeyi sirtlayacak tek parti biz istesekde bole istemesekde adamlar politika biliyo catur cutur siyaset yapiolar bizimse bi baykalimiz var sagolsun. chp nin iktidar olabilmesi icin ciddi kadro degisikligine gitmesi lazimdir. aleviler olmasa barajida gecemez bu parti.yazik.. Saygilar

he ya, adam sadece ucuyor , fırsat verseler tayyibin üzerine ucacak.
milletin iradesine hiç saygısı yok.

vallahi baykalı sevmem ama hiç olmazsa hırsız değil malum şahıs gibi otobüs şöförlüğünden din sömürüsü yaparak oğluna gemi alacak duruma geldiğinide sanmıyorum yani beceriksiz bir adam baykal ama hiç olmazsa öbür tarafa şerefiyle gidecek şerefsizce değil

Geri