Baykal'ın Odasından GOL SESLERİ

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
2a7bgw7.jpg

Baykal'ın odasından GOL SESLERİ

Kılıçdaroğlu belge çıkardıkça GOLLL GOLLL sesleri yükseldi.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile ekran karşısında tartışan Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun tartışmada üstünlük sağladığını belirtti.

BAYKAL 'KAZANAN BİZ OLDUK' DEDİ
Kılıçdaroğlu-Fırat tartışmasını TBMM'deki makamından takip eden Baykal, 1 saat 35 dakika süren tartışmanın hemen ardından Kılıçdaroğlu ve kurmayları ile birlikte tartışmayı değerlendirdi. Edinilen bilgiye göre Baykal, tartışmada son derece başarılı olduğunu ve iddialarını belgelerle ispat ettiğini belirttiği Kılıçdaroğlu'nu tebrik etti. Baykal, Kılıçdaroğlu-Fırat düellosunda üstünlük sağlayan tarafın Kılıçdaroğlu olduğunu da vurguladı. Baykal, ayrıca sakin tavrı ve üslubu dolayısıyla da Kılıçdaroğlu'na beğenilerini iletti.

BELGELER ÇIKTIKÇA GOL GOL SESLERİ
Öte yandan tartışmayı CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil ve Genel Sayman Mustafa Özyürek ile izleyen Baykal'ın makam odasından, Kılıçdaroğlu'nun belgeleri gösterdiği anlarda 'Gol' seslerinin yükseldiği duyuldu.

İHA

Kaynak

Tabikide Rant Saflıyan Gene Baykal oldu....

İste buna Siyaset denir...Akp'nin siyaset'den anlamadıgı ortada...

Yılların Tecrubesi...baykal...

her ne kadar iki tarafta da yol almasakta harbiden dün kılıçdaroğlu miri baya bi şamar oğlanına döndürdü :D

Dünki tarihi oturumda yaşanılanları belgeleri ile birlikte herkes gördü ben bir ara dengir mir mehmet fırat salonu
terkedip kaçacak zannetim ama olmadı bunun yerine saçmalamayı tercih etti kendisi : (

Sahi! Maç kaç kaç bitti? Son bıraktığımda, Kılınçdaroğlu: 3 Mir Dengesiz : 0 idi.

bende seçimlerden yiyeceğin darbelerden sonra GOOOOOOOOOL diye bağıracağım

herzamanki gibi :)

işte sizin dürüstleri savunuculuğunuz. la oglum sizi dolandırıyor bu adamlar :D

evet bizi dolandırıyor.ve dolandırdığınıda kendi ağzıyla itiraf etmiş. Demişki Çankaya belediye başkanınız " CHP lilere rüşvet vermekten iş yapamıyorum"

ayrıca bana oğlum diyecek samimiyet nerden geliyor

terbiyemizi son kez gözdn geçirmekte fayda var

evet bizi dolandırıyor.ve dolandırdığınıda kendi ağzıyla itiraf etmiş. Demişki Çankaya belediye başkanınız " CHP lilere rüşvet vermekten iş yapamıyorum"

ayrıca bana oğlum diyecek samimiyet nerden geliyor

terbiyemizi son kez gözdn geçirmekte fayda var

ben onu bunu bilmem sözleriniz onlar ne yaparsa yapsın kayıtsız destekleyecem diyor.

zaten tutulacak sağlam bir yerleri kalmadı çürüdüler. ıyy kokusu buraya kadar geldi battıkları çukurun.

afedersiniz bir daha olmaz sayın sevgili üye :D

CHP kendi pşsliklerini örtmek için karşısndakinide aynı yöntemle itham etmeye çalışıyor

hani dövüşte ilk yumruğu vurursam kazanırım hesabı

ancak ne yaparsanız yapın bu millet size zırnık koklatmaz

Kılıçdaroğlu mike tyson gibi tek yumruk yeter :D ilk yumruk haliyle son yumruk :D nakavt

evet millet akp nin belirlediği saadet çukurlarını dolduracak. sakın aman başka yer olmasın. siz yemeyin Tayyip yesin. :D

Hayali ihracat yapan bir şirket belgeleri ile bu şirkette çalışan eroin kaçakçısı bir şöför belgeleri
ile = iktidarda olan bir partinin genel başkan yardımcısı Türkiyenin gerçeği şaka gibi demek isterdim ama gerçek :(

Hayali ihracat yapan bir şirket belgeleri ile bu şirkette çalışan eroin kaçakçısı bir şöför belgeleri
ile = iktidarda olan bir partinin genel başkan yardımcısı Türkiyenin gerçeği şaka gibi demek isterdim ama gerçek :(

oldu görüsrsem söylerim

Akp nin ikinci adamı çuvallamıştır ondan şüphem yok.
Ama bu işte karlı çıkan CHP olabilirmi...Daha doğru bir
söylemle Baykal karlı çıkabilirmi...Artık kendisi yerini gençlere
devretmesi gibi bir düşünce var bende.Yosa CHP muhalefetten
öteye gidemez.

Ben halk desteği olarak iki tarafında karlı veye zararlı çıktığını düşünmüyorum ama Fırat biraz kıvırtıyo gibi geldi bana o uyuşturucu şofor olayınıda yutmadım ayrıca... şoforu halen niye çalıştırıonki madem sonra gumruk rengini felan değiştirmiş :S

Bu sıra maç öyle bir hızlandıki art arda gelen yolsuzluklardan sonra ben artık golleri saymayı bıraktım : )

Pekii milletçe yedimiz gollerin hesabını bilen varmı.
Siyasiler arada kendi kalelerine gol atmış,ne yazar.

vay be o kadar büyümüş mü bizim mir mehmet.. vasvatacı mehmette kılıçdaroğlunun karşısına çıkmış... + fark ettiyseniz böyle öyle telaşlı telaşlı bişeyler ispat peşinde ama kılıçdaroğlunun bi olayına 2000 senesinin olayını çıkarmış dava açılmış kapanmış danıştay tarafından... ama bu oturumlada gördük ki... kılıçdaroğlu: 3 mir mehmet:0

Dengir Mir bir ara ''lan nerden geldim ben buraya'' der gibiydi.

Heleki o hayali ihracata verdiği yanlıs belge cok komikti.CHP li vekil 2000 yılındaki hayali ihracattan bahsediyor,Fırat 2007 de hayali ihracat yapmadık diyor

Adamlar o kadar hayali ihracat yapmıski tarihini bile karıstırıyorlar artık..
Cidden rezalet bir durum...:vur

Geri