Baydemir hem tehdit etti hem küfür etti

Haindiler, zayıftılar, maşaydılar.

Yabancı flimleri seyrederken bazı değerlerin ön plana çıkarıldığını görüyorum.

Örneğin:
Kişi, devlete ödeyeceği vergiden gizlice kaçırıyor. İnceleme sonucunda durum anlaşılınca o kişi anasından doğduğuna pişman oluyor.

Veya kahramanımız ülkesine saldıran her türlü unsura karşı çok sert ve öldürücü bir davranış sergiliyor.

Özetle, bir devletin temel varoluş değerlerine içerden veya dışardan alenen saldıranlara, bunun vatana ihanet olduğu, ölümle cezalandırılacağı açıkça bildirilip, bildirildikten sonrada aynı açıklıkla yani gizlice değil, milletin göreceği, bileceği şekilde uygulanması gerekir.

İradesini yitirmiş yöneticilerin yönettiği bu ülkede eli kolu bağlanmış Aslan, beş para etmeyecek sokak kedisine tırmalatılıyor. Beş para etmeyecek köpek havlamalarını dinlemeye zorlanıyor.

EYYY TÜRK MİLLETİ!!! SEN BU KADAR ACİZ OLMAYI HAK ETMİYORSUN.

diyecek tek şey,

gelin biz bir olalım.

aramızdaki çürükleri ayıklayalım.

tek olalım, diri olalım.

sonra dışarıyla uğraşalım.

bizim aramızdaki çatışmamız, bunların işine geliyor.

lütfen bir birimize sarılalım. Kenetlenelim.

bakın laf atan olacak mı.

Tüm arkadaşlara tüm dostalra selam ve saygılar.Ben güney doğunun bir ilinde doğma büyüme yaşıyorum.sizlerden ricam ismini ağzıma alamak istemediğim, beledeiye başkanlığı yaptığını sanan ve onun yandaşları olan şahısları hesaba almayın.Bunları basın ve bazı medya kuruluşları öyle abartıyorki, o kişiler kendilerini kafdağında sanıyor.Bunlar istiklal marşının dizesindeki gibi.Tek dişi kalmış canavar,dizesindeki canavardır.Yeri ve zamanı gelince bu canavarın dişide sökülür başıda ezilir.Fakat bunları hesaba aldığmız sürece bu uzar gider.bunları hesaba almayın ve dinlemeyin. Çünkü bu Türk, kürt sorunu değil.Bu üç beştane çapulcunu çıkar sorunudur menfat sorunudur,yoksa fakir fıkara kürtmüş türkmüş alta ezilmiş,onlar için hiç önemli değil.
Şimdilik bukadar.Tüm türkiyeye saygı selam ve sevgiler.

ben hayatım boyunca sizi gibi köpekleri bu kadar rahat konuşturan,kendisine küfür ettiren ......hükümet görmedim.arayı doldurmadım o araya yazılacak o kadar çok şey varki buraya sığmaz.onlar meşe ağacını bi tarafınıza batırır biz bi laf söylersek suç olur.

yav en başta tutuklanması gereken insan bu.bunun kadar devlete söven adam yok.Eğer siirt belediye başkanı tutuklanıyorsa,bu domuz suratlının hayli hayi tutuklanması lazım.

Ben bunları söyleyen ve kendini açılımcı zanneden geri zekalılara diyorumki

- Siz değilmiydiniz halepçe katliamında elinden emziği alınmış çocuk gibi ağlayan ve bizi kabul edin diye ciğercinin önündeki kediler gibi yalvaran ?

- Şimdide utanmadan bize hassiktirin diyen zihniyet. Bi gün oraya geliriz, o a....dumun kapısından içeri sizi nasıl aldıysak öle geri süreriz , sorada a..... nese töbe töbe...

Tüm arkadaşlara tüm dostalra selam ve saygılar.Ben güney doğunun bir ilinde doğma büyüme yaşıyorum.sizlerden ricam ismini ağzıma alamak istemediğim, beledeiye başkanlığı yaptığını sanan ve onun yandaşları olan şahısları hesaba almayın.Bunları basın ve bazı medya kuruluşları öyle abartıyorki, o kişiler kendilerini kafdağında sanıyor.Bunlar istiklal marşının dizesindeki gibi.Tek dişi kalmış canavar,dizesindeki canavardır.Yeri ve zamanı gelince bu canavarın dişide sökülür başıda ezilir.Fakat bunları hesaba aldığmız sürece bu uzar gider.bunları hesaba almayın ve dinlemeyin. Çünkü bu Türk, kürt sorunu değil.Bu üç beştane çapulcunu çıkar sorunudur menfat sorunudur,yoksa fakir fıkara kürtmüş türkmüş alta ezilmiş,onlar için hiç önemli değil.
Şimdilik bukadar.Tüm türkiyeye saygı selam ve sevgiler.

:thumbup1::clap

Geri