BaYaNLaRDa SüNNeT OLuR !

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Yorumsuz
:saskin

cu8eq.jpg

339j4no.jpg

358t4eg.jpg

2z74jzt.jpg

mkdrms.jpg

kcceig.jpg

2lmqrlu.jpg

1z6f3pu.jpg

bhhhsh.jpg

10fqjyx.jpg

168vtap.jpg

Sünnetçi Halinden Memnun

29lzbzm.jpg

Bonus Resimler

5ugs2x.jpg

30i9u9i.jpg

13zxzx0.jpg

Allah AKil Fikir Versin

Insan DegiL Bunlar

yazik ya bu ne, insanliktan cikmislar resmen

medeniyetten uzak kalmak böle bisey olsa gerek insanlıkdan 1 gram ödün almamıslar

Bence Çok Salakca Şeyler Bunlar Yaaa Anlmadım Olayı Ama Sanırım Zevk Alamicalar Onlar Daha Benim Anladıgım olay uı Yanlız Şöyle Bişeyde Var Şuna İnannın HAberde Yalan la Bilir farklı Bişeyde Yapıyor Ola bilirler Çünki Kadının elinde Sanırım Şırınga VAr Bahsetdiginiz Olayı o ŞekiL Çıplak Yaparsa Sakatlık Ola Bilir ve Önündede Bebe Şampuanınınan Benzeyen Bşe Var Görmeden Fazla Bişe Dyemem Görüşlerim Bunlar..

evet zevk olayı.türkiyede de var bu

ordan zevk alamazsa arkadan alır artık o da :D

Bence Çok Salakca Şeyler Bunlar Yaaa Anlmadım Olayı Ama Sanırım Zevk Alamicalar Onlar Daha Benim Anladıgım olay uı Yanlız Şöyle Bişeyde Var Şuna İnannın HAberde Yalan la Bilir farklı Bişeyde Yapıyor Ola bilirler Çünki Kadının elinde Sanırım Şırınga VAr Bahsetdiginiz Olayı o ŞekiL Çıplak Yaparsa Sakatlık Ola Bilir ve Önündede Bebe Şampuanınınan Benzeyen Bşe Var Görmeden Fazla Bişe Dyemem Görüşlerim Bunlar..

ben gormek isteyecegini sanmam :melek

bunun yapılma nedeni tamamiyle kadadınların zevk almamasını sağlamak ve sözde erkeğini aldatmaması veya evlenmeden önce ilişkiye girmemesidir. buna bağlı olarakta sözde namuslarını koruyup kadınları sadece doğurgan eşyalar olarak ve sadece erkeklerine zevk vermek için kullanılmasıdır. bu uygulama(!) (vahşet) özellikle afrikada ki olaylara gündeme gelmiş geçenlerde de ırak'ın kuzey kesiminde bir muhabirin bunu fotoğraflaması ( ki arkadaşımızın verdiği resimler onlardır) ile tekrara gündeme gelmiştir.

ki bence vahşet, medeniyetsizlik ve en ağır insanlık dışı şeylerden biridir.

İslamdan uzak insanlar ..
Eski mısır geleneğini sürdürüyorlar..
yazık

konu pek de uygun yere açılmamış bence komik yada ilginç görüntüler değil

Geri