Komutanım PKK diye bir örgüt var hiç duydunuz mu?

Türkiyede dirayetli bir başbakan olsaydı bu adamı ömür boyu golf oynama gönderirdi ama neyse

Golf topunu deliğe bir soksun belki ozaman PKK diye bir örgütün varlığını hatırlar

Ya arkaşın biri hala paşa izinde olmasına rağmen gelmiş dio.
Daha da sinir oluyorum.
Gelmiyecek miydi?
Gelmek zorundaydı zaten ne tutup sanki zorunda değilmiş de kendi isteği üzerine geldi gibi konusuyorsun.
Senin dükkanın yanıyo sende tatildesin. Tatile devam eder misin?

Golf oynamasına sözümüz yok ama olaydan sonra kendi ve genel kurmay ın yaptığı açıklamalar
bu kadar mı ucuz şehitlik dedirtiyo insana.

Boşver adamım böle insanlarla tartışmaya gelmez,vatanı bunlar satar işte...

AKP' li bir vekilin Kilis' te yaptığı sünnet merasimi, Aktütün karakolu' nun baskını gününe geldiğinden burada Paşa' yı inatla savunan bütün arkadaşların o vekile, düğünü iptal ettirmediği için veryansın ettiğini hatırlar gibiyim. Yapmayın arkadaşlar, muhakkak insanlarda kusurlar vardır. Asıl sorun kusurların boyutudur. Sünnet merasimini anında şakkk diye kesmeyen vekil kadar, olayın haberini alır almaz golf oynamayı bırakıp (işgüzarlık olsun diye dahi) görev mahalline anında (bakın anında diyorum çünkü meselelere karşı ne kadar süratle tepki gösterdiğiniz de bi yerde kişilikle bağdaşır) gitmeyen kişi de Türk toplumu önünde hata etmiştir. Olabilir, emir komuta ile ya da cep telefonu ile işleri yürütebilirsiniz. Fakat bedenen de kıpırdanmalar bu gibi olaylar karşısında çok önemlidir. Şehit ailesine cepten mesaj mı atana helal olsun, yoksa toprağa verilirken babasının anasının koluna girip onlarla o anda orada bulunana mı helal olsun. Askerlik meslek ya da geçim kapısı değildir, olmamalıdır da.

Bakın, tarihten bir sahne;
Kanuni Sultan Süleyman bir sefer dönüşünde karşısına çıkan bir kadının şikayetiyle duraksar. ‘Evime hırsız girdi padişahım" der kadın, padişah, "peki sen neredeydin" diye sorar.
Kadın "uyuyordum efendim" deyince padişah, "insan evine hırsız girer de hala uyur mu, niçin uyanmadın" diye sorar.
Kadın ‘siz uyanıksınız diye padişahım" diye cevap verir.
Padişah susar ve "kadın haklı" diyerek zararının ödenmesini ve hırsızın yakalanmasını emreder.
İşte böyle. Uyuyanlar, uyumaması gerekenler sayesinde rahat rahat uyurlar. Padişah (mecazi olarak) uyursa, meydan işte böyle hırsızlara kalır.
He bu arada sünnet düğününü yarıda kesmeyen vekilin yanlış yaptığını ben de önceki yazılarımda belirtmiştim. Keşke burada paşaya toz kondurmayanlar, azıcık da olsa "hata yapmış" diyebilselerdi. N'apalım, sağlık olsun, vatan sağolsun.

ne hava kuvvetleri komutanıymış be . klon üye değilse bu konuyu açan arkadaş adamın ilk konusu bu :D

adam hava kuvvetleri komutanı ilemi uyanıyor ne .ilginç

paşa izindeymiş ve haberi olduğu gün akşamıda görevinin basına dönmüş .

9 tane golf sahası yapıldı iddiasını demek altaylı ortaya atmış . bende diyom yobaz basını nerden duydu bunu .ama anladığım kadarıyla daha 9 tane golf sahası yapılmışmı oda belli değil .

e o zaman neden paşayı ve onun bağlı olduğu kurum yani ordu karalanmaya çalışılıyor . daha hiç bisey belli değil hersey iddia düzeyinde neden ordu düşmanlığı yapılıyor anlamıyorum . demekki bunlar baskalarına hizmet ediyor o yüzden bu tür şeylere girişiyor orduyu karalıyor .
aferin! bravo! türk ınsanı, cok deger verdıgı ordusuna dusman oldu. ne mutlu turkıye dusmanlarına. RTE nin izinde ABD nin yolunu açmaya devam edelim sonumuz yakın. haydi RTE ciler durmak yok orduya savcıya hakime laf atmaya devam.

Valla Bu Bölüm çok zevkli...Artık bende buradayım...zamanım oldukça...
Size söyliyeceğim şey şu...Yorum Yaparken Aynı Gemide Olduğumuzu Unutmayın...
Batarsak Hepimiz Batarız...Orduya Sürekli Fırsat Buldukça Saldıran Gençlik Unutmayın ki Şeyhiniz AMERİKA da ...Düşünün bir...Neden Orada...Ülke Batarsa Kurtulayım Diyemi....

yok böyle birşey ...Osmanlıda mecbur kaldığı için yeniçeri ocağını top atışına tutmuştu ve hattasında mehteranıda kapatmış günümüze ulaşan ne bir mehter müziği sözü kalmamıştır tek bilinen yeniçeri taşı diye bir kayanınmı taşınmı ne olduğu ilber ortaylı tarihçi...

demekki ordu sınırları çizgileri aştığında geçmişte böyle şeyler olmuş ha biz top atışına tutalım yok edelim bando takımınıda dağıtalım demiyoruz dünyanın 3büyük ordusu isek öyle diyoruz teknik donanımla bütçeninde 3 te 2 sini aldıkları için bu iş biter diyoruz ama durum öyle değil tabi burada martaval okuyan arkadaşların nerede askerlik yaptıkları yada hiç yakınlarından şehit olan varmı bilen yok zaten nişantaşı levent teşvikiyeden şehit cenazesi kalkmıyormuş ordan hiç askere giden yokmu acaba ?

asker demokrasiye balans ayarı yapacak siyasete karışacak türbana karışacak yök başkanına karışacak ama vatanın evladı şehit olduğunda halk karışmayacak varmı öyle yağma...

rahmetli özal olsaydı bu durum böyle olmazdı bakınız türkiye cumhuriyeti tarihine özal döneminde ilk defa bir genelkurmay başkanı istifa etmiştir onunda sebebini bilmeyenlere söyleyeyim kuzey ıraka giriyorsun ordaki kürt vatandaşlarımızın akrabalarına kimyasal silah atılıyor biz bunu bahane edip gireceğiz musul kerkük süleymaniyemizide alacağız ve genelkurmay 3 ay müddet isteyince savaş olsadamı 3 ay müddet isteyecektin ver istifanı diyor...

ha burdaki at gözlükleri takan kişilere diyorum ki hindistanda inek türkiyede subay olacaksın söylemleri artık gitmiyor demogoji yapmayalım boyası çıkmış tüfekle dandik sırt çantaları ile c timlerinin uzman erbaşların 7saat 20 dakka boyunca gecenin karanlığında nerelerde yürüdüğünü de biliriz neyse ...

Geri