Komutanım PKK diye bir örgüt var hiç duydunuz mu?

R.T.E

Banned
Reaction score
0
Genelkurmay Başkanlığı, Hava Kuvvetleri Komutanı Babaoğlu’na sahip çıkmak için bir açıklama yapmak zorunda kaldı.
Genelkurmay’ın İletişim Dairesi Başkanlığı aracılığıyla yaptığı açıklamaya göre Orgeneral Babaoğlu “Saldırıdan haberi olmadığı için golf oynamayı sürdürmüş”
Hani özürü kabahatinden büyük denir ya.
İşte onun daniskası.
Sabah saat dokuzda tüm Türkiye saldırıyı ve şehitleri duymuş.
Televizyonlar yayınları kesip bölgeye bağlanmışlar.
Ben Afrika’da konudan haberdarım.
Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Antalya’da olaydan habersiz.
Eğer Genelkurmay’ın açıklaması doğruysa, ya da Orgeneral Babaoğlu kendini böyle savunduysa, o zaman Hava Kuvvetleri Komutanı’nın kendiliğinden istifası falan beklenmemeli, hemen Genelkurmay Başkanı tarafından istifası istenmeli.
Evet istifası istenmeli çünkü eğer bir kuvvet komutanı hayattan, Türkiye’nin güvenlik meselelerinden bu kadar kopuksa, o görevi sürdüremez.
Sürdürmemelidir.
Televizyonlarda, radyolarda bangır bangır yayınlanan bir saldırıdan haberi olmayan bir kuvvet komutanı, Türkiye’yi Alah muhafaza ani bir saldırıya karşı nasıl teyakkuzda tutabilir.
Düşünsenize, İstanbul bir hava saldırısına maruz kalıyor.
Tek bir Türk jeti karşı koymuyor.
İstanbul yerle bir.
Ertesi gün Hava Kuvvetleri Komutanı açıklama yapıyor, “Haberim yoktu”
Olabilir mi böyle bir şey.
Olamaz.
Zaten olduğu da yok.
Haberi var ama belli ki, umursamamış.
Fakat yapılan açıklama çok feci.
Çünkü komutanın bunu umursamaması kendi “Ayıbıdır”
Ama haberinin olmaması kurumsal bir zaafiyettir.
Böyle bir zaafiyet yoktur.
Bir komutanının vurdumduymazlığını kamufle etmek için Türkiye’nin en önemli kurumlarından birinin kendi içinde iletişim zaafiyeti olduğunu açıklaması ise kuruma her şeyden çok zarar vermiştir.
NOT: Buradan bir soru sordum. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı askeri üslerde kaç golf sahası yapılmaktadır? Bu golf sahalarının yapımı için kaç lira harcanması planlanmaktadır? Bunların yıllık bakım giderleri ne olacaktır dedim. Benden duyan gazeteler de aynı soruyu sordular. Henüz bir yanıt alamadık. Bekliyoruz.

Fatih Altaylı
http://www.haberturk.com/yazioku.asp?id=8878

ne hava kuvvetleri komutanıymış be . klon üye değilse bu konuyu açan arkadaş adamın ilk konusu bu :D

adam hava kuvvetleri komutanı ilemi uyanıyor ne .ilginç

paşa izindeymiş ve haberi olduğu gün akşamıda görevinin basına dönmüş .

9 tane golf sahası yapıldı iddiasını demek altaylı ortaya atmış . bende diyom yobaz basını nerden duydu bunu .ama anladığım kadarıyla daha 9 tane golf sahası yapılmışmı oda belli değil .

e o zaman neden paşayı ve onun bağlı olduğu kurum yani ordu karalanmaya çalışılıyor . daha hiç bisey belli değil hersey iddia düzeyinde neden ordu düşmanlığı yapılıyor anlamıyorum . demekki bunlar baskalarına hizmet ediyor o yüzden bu tür şeylere girişiyor orduyu karalıyor .

9 tane golf sahasın yapıldımı yoksa plana alınıp yapılacakmı bilemem ama ordunun bu tarafını savunmaya kalkanlar gidip bir hava üssü gezmişmi acaba..ben söyliim,golf sahasından daha fazlası var..orduevinden bahsetmiyorum haa hava üssünün içinden bahsediyorum,,sosyal tesisler,askerin garsonluk ettiği hizmet yerleri,üs komutanlarının düğün eğlence gibi işleri için lüx yerlerde hava üssü müctemilatında yer almakta..ayrıca hava kuvvatleri komutanını savunmak için genelkurmayıon mazeret beyanı dahada komik..neyse adam seçilerek gelmiş oraya,kılıç kuşandığı yer düşman safı değilki kendi milletinin değerleri..

Kulakları duymayan nineler bile duydu. O nasıl duymamış anlamadım...

Duymak işine gelmemiştir
Adam tatildeymiş antalya'da Kim takar 17 vatan evladı Onun rahat rahat golf oynaabilmesi için canını vermiş
Golf daha önemli bi kere asaleti yeter sporun

İşin acı tarafıda Genelkurmay öyle bir basın açıklaması yayınladıki havakuvvetleri komutanının saldırıdan haberi akşam saatlerinde olmuş

Yermisin sabahamı bırakırsın misali..

yiyemiyenler gargara yapar olur biter onunda bi çözümü var

şaka bi yana konuya dönecek olursak
adam izindeymiş . istese dönmez bile . haberinin olduğu akşamda zaten görevinin basına dönmüş .

yani buna rağmen deniz fenerini aydın doğana saldırarak geçiştiren bir kısım medya şimdide terör bu hale nasıl geldi sorusuna takılcağına bu paşaya takılıyor . bu durumda bu bahsi gecen medyanın ne kadar sözde şerefli haber yaptığının göstergesidir .

alt_banner.jpg

BASIN AÇIKLAMASI

TARIH : 08 Ekim 2008

SAAT : 17:30

NO : BA - 48 / 08

Son günlerde Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Aydoğan BABAOĞLU ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında haberler yer almaktadır.

Hava Kuvvetleri Komutanımızın Antalya’da bulunduğu sırada, 4 Ekim 2008 Cumartesi günü akşam saatlerine kadar olan sürede, Bayraktepe bölgesinde meydana gelen çatışma sonucunda verilen şehitler hakkında bir bilgisi olmamıştır.

Gerçeğin böyle olmasına rağmen konunun teyit edilmeden Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratma amaçlı olarak kullanılması üzücü ve düşündürücüdür.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_1_Basin_Aciklamalari/2008/BA_48.html

alt_banner.jpg

BASIN AÇIKLAMASI

TARIH : 08 Ekim 2008

SAAT : 17:30

NO : BA - 48 / 08

Son günlerde Hava Kuvvetleri Komutanı Hava Orgeneral Aydoğan BABAOĞLU ile ilgili olarak bazı basın yayın organlarında haberler yer almaktadır.

Hava Kuvvetleri Komutanımızın Antalya’da bulunduğu sırada, 4 Ekim 2008 Cumartesi günü akşam saatlerine kadar olan sürede, Bayraktepe bölgesinde meydana gelen çatışma sonucunda verilen şehitler hakkında bir bilgisi olmamıştır.

Gerçeğin böyle olmasına rağmen konunun teyit edilmeden Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratma amaçlı olarak kullanılması üzücü ve düşündürücüdür.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_Faaliyetleri/10_1_Basin_Aciklamalari/2008/BA_48.html

Bu açıklama aslında "özrü kabahatinden büyük" sözünün kanıtıdır.

ne demek haberi yok.Cuma günü öğlen saatlerinde 300 kişi ile saldıran PKK lılarla 9 saat çatışma sürecek , bu çatışmada 17 şehit 20 den fazla yaralı olduğunu cumartesi günü sabah saatlerinde tüm Türkiyenin haberi olacak , 1saat sonrada tüm dünyanın haberi olacak ama bizim Hava Kuvvetleri Komutanımızın taaa cumartesi akşamı haberi olacak

Neden? Çünkü antalyada Golf turnuvasındaymış

Ve bu paşamız kendisini savunmak için benim haberim yoktu bahanesine sığınacak.

desenize yarın havadan bir saldırıya maruz kaldığımzda tek şansımız Paşamızın olası bir golf turnuvasında olmamasına dua eetmek olcak

yani işimiz şansa kalmış anlaşılna

aferin! bravo! türk ınsanı, cok deger verdıgı ordusuna dusman oldu. ne mutlu turkıye dusmanlarına. RTE nin izinde ABD nin yolunu açmaya devam edelim sonumuz yakın. haydi RTE ciler durmak yok orduya savcıya hakime laf atmaya devam.

aferin! bravo! türk ınsanı, cok deger verdıgı ordusuna dusman oldu. ne mutlu turkıye dusmanlarına. RTE nin izinde ABD nin yolunu açmaya devam edelim sonumuz yakın. haydi RTE ciler durmak yok orduya savcıya hakime laf atmaya devam.

arkadaşım bırakın bu bayatlamış klişe sözleri

kimsenin Ordusuna düşman olduğu yok.

millet çok güvendiği ve üzerine toz kondurmadığı ordusunun ağır kayıplar verdiği

ve bu kayıplarında tamamen ihmalkarlık ve gafltten kaynaklandığını görüncede üzüntüüsünden kahroluyor

ve yapılan yalnışları sorguluyor

millet çok güvendiği ve üzerine toz kondurmadığı ordusunun ağır kayıplar verdiği

ve bu kayıplarında tamamen ihmalkarlık ve gafltten kaynaklandığını görüncede üzüntüüsünden kahroluyor

tamamen katılıyorum

ihmal dediğin şey sınırın ötesinde pkk lı köpeklerin yaşamasına izin vermek olabilirmi .

barzani talabani bir kürt kedisi bile vermem derken onlara tc nin tarihinde ilk defa kırmızı halı sererek şereflendirmek olabilirmi .

leyla zanalara dış işlerinde misafir edip yemek vermek olabilirmi . ihmal dediğiniz şey nedir .

sınırın ötesinde köpeklerin beklediğini bile bile ırağa en ucuz elektriği veriyor olmamızmı .

ihmal dediğiniz şey pkk ya desteği açıkca bilinen ırağa yaptırım uygulamayı bırak hala onlarla işbirliği yapıyor olmamız olamazmı

Sapla samanı birbirinde ayırt etmek gerekir. Hava Kuvvetleri komutanının 15 şehitten habersiz golf oynuyor olması tek kelimeyle handikaptır. Ama bu durumun Fatih Altaylı tarafından yok istifa etsin, yok istanbulu bombalasaydı da golf mü oynayacaktı, gibisinden çoçukça ibarelerle suistimal edilmesi de ordu düşmanlarının çıkarlarına hizmet etmektedir. Fatih Altaylı paçozunun bunu hangi amaçla yazdığını bilemem ama bu tür durumları kullanarak, böylesine bir zamanda Türk Silahlı Kuvvetlerimizi yıpratmak tek kelime ile şerefsizliktir.

ordu eleştiriyle yıpranmaz..askerine sahip çıkamayan rütbelisinin ağzından dökülen benmi gitseydim lafıyla yıpranır..işi bilmiyorsa bu komutan bırakıp gitsin..ülkemde tapucu ne kadar memursa paşada o kadar memurdur artık birileri öğrensin bunu..

arkadaşım ordunun elinde teskere yok mu ??? madem dışarda terörist war gidip vursunlar !!! gidip kendi rahatı keyfi için 'Benim haberim yoktu ' die şeyler uydurmasınlar. Bizim askere güvenimiz tamda üstlerine nedense bu aralar güvenilemiyo ...

Tapu memuru ile paşanın farkının ayrımına varamayanlara diyecek laf bulamıyorum. Orduyu eleştirmek, karalama maksadıyla yapılıyorsa şerefsizliktir, yapanda şerefsizdir. Bu ülkenin bağımsızlığı, bu bayrağın ilerebet dalgalanması için mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetlerimizi bazı paşaların nezdinde aşağılamaya kalkıyorsanız bunun adına şerefsizlik denir. Çünkü siz o kişiye değil o makamın bağlı bulunduğu Türk Silahlı Kuvvetlerine hakaret ediyorsunuz demektir. Herkes haddini bilsin.

Tapu memuru ile paşanın farkının ayrımına varamayanlara diyecek laf bulamıyorum. Orduyu eleştirmek, karalama maksadıyla yapılıyorsa şerefsizliktir, yapanda şerefsizdir. Bu ülkenin bağımsızlığı, bu bayrağın ilerebet dalgalanması için mücadele veren Türk Silahlı Kuvvetlerimizi bazı paşaların nezdinde aşağılamaya kalkıyorsanız bunun adına şerefsizlik denir. Çünkü siz o kişiye değil o makamın bağlı bulunduğu Türk Silahlı Kuvvetlerine hakaret ediyorsunuz demektir. Herkes haddini bilsin.

bunların askere olan düşmanlığı yeni değildir kuvayi milliyeye çapulcular diyerek fetvalar çıkaranlar ,ingilizlere yununlara para karşılığı siper kazanlar ,kubilayı testere ile kesen dincilerin torunları bu gün meydanı boş buldu istedikleri gibi at koşturuyorlar..

Gericilerin önündeki en büyük engel Türk Silahlı Kuvvetleridir. O sebepledir ki, her fırsatta Türk Silahlı Kuvvetlerini yıpratmak için ellerine geçen her kozu kullanırlar.

düşman felan olduğumuz yok bizde o ordunun askerleriyiz.
Ortada ki olay çürükleri ayırmaya çalışmak.

Geri