haklısın bi anda hepsi birlik oluverdiGehenna' Alıntı:Nasılda dayanışma yapıyolarr
al birini vur ötekine
Yakındaa Hackhell Boys bölümüde açar bunlar
cephe aldılar ahuahah
hade cnm biz de mi yok,en azından jujumla bende var yeter de artar bileeeeeeeBarbazula' Alıntı:dayanışma böyle günlerde ortaya çıkar ... sizde yok die kıskanmayın bakim![]()
evet dostum tam üstüne bastın kesinlikle katılıyorum süpersin :clap:Gehenna' Alıntı:Bayanlar en çok dünyaya karşı gelen , kılık kıyafetine önem vermeyen , dağınık , devamlı seni seviyorum demeyen , her zaman kendileri ile iglilenmeyen , kendine hep güvenen erkeklerden hoşlanırlar.
vallaa çok doğru
özellikle seni seviyorum dediği anda
soğuyorum nedense...
theozy' Alıntı:ben görmüyorum zaten.. salla orda ağlasın tıııın![]()
karapapatya' Alıntı:burası baya komık olmaya baslamıskendınıze gelın arkadaslar çocuk gibi kavga etmeyın
![]()
Barbazula' Alıntı:komik olan eşitliği savunurken abartıp üste cıkmaya çalışmanız ... bunu aklınızdan çıkarmayın
dip not : degerlı modlarım konu dısına taşmış konu gönül rahatlığı ile kitleyebilirsiniz ...![]()
karapapatya' Alıntı:ya yıne ben naabtım ya.bana patlıo herkeslerhem siz oyle bırbırınızı tutar satasırsanız, kızlarında susucagını beklemyın tamamı.
karapapatya' Alıntı:Bu ara fazla duygusalım sanırım.. Afiyet olsun tavuqlu mu bari
bim_28' Alıntı:Yaw forumdaki yazıları okudum şimdi kızlar normalde erkeklerin
tarafını tutar mı yada erkekler kızların tarafını kolay kolay tutar mı?
Her iki tarafın cevabıda hayır olacaktır tabikide...
Kızlar erkekler birleşip üstümüze geliyor diyorsanız sizde birlik olun.
Tabi sayınız az ama hiç mi kapı komşunuz mahalle komşunuz arkadaşınız
yok çağırın gelsinler. O zaman maç daha çekişmeli olur
Ben bu bölüm açılırken zaten burnuma çekişme kokuları gelmişti...