..::Bayanlar nasıl giyinen erkeklerden hoşlanırlar?::..

mvardar' Alıntı:
pfff kumaş giyoz die evdemi kaldık şimdi

nese benim hoşlandıım giyim tarzı ...
dicem ama bişiy yok insan olsun yeter önemli olan karşılıklı sadakat değilmidir

yok be kardeşim bende işim gereği takım elbise giyerim mesela işin ciddiyeti açısından ama iş bitince çekerim kotu giyerim tişörtü takarım kolyemi yüzüklerimi bide top sakalım vardır canafar gibi beyenmeyene kapıyı gösteririm :sigara:

ben giyenecemde kızlar begenmeyecek. valla patlatırım 2 tane :p

mesela
altın zincir ve kunye + topuklu ayakkapı manyak yakısıyor bazılarına :D

XY_SCORPION' Alıntı:
hiç biriniz bana göre diilsiniz abi erkek dediin ağır takılır gerekirse takım gerekirse beyaz çorap giyer (ben hep bunları giyerim)
hellal be yürüüüü kim tutar seni ya sanki bu kızlara muhtacız gidin siz nasılsa zengin olunca hepsi etrafında dört atıyo .. evt doğru sizin paranız olsun her kızı alırsınız örneğin
deniz akkaya çarşaf bile giydirirsiniz eğer paran varsa
atkafaşlar teşekkürleri bekliyorum hadi bakim klavyenize sağlık

Ehehehe valla ben ne bulursam onu giyerim:D

J@CK@L' Alıntı:
ben giyenecemde kızlar begenmeyecek. valla patlatırım 2 tane :p
mesela
altın zincir ve kunye + topuklu ayakkapı manyak yakısıyor bazılarına :D

altın mı ıyyy number one gümüş bi sitede okumuştum en seksi erkekler gümüş takanlarmış :p
topuklu orhan baba zamanındaydı kanka:Sopa

bana teşk eden arkadaslar gerı alsınlar prenses mesajlarını sılmış valla :):) :p

kumas pantolon yuzuk zincir filan adamı ciddi gösterir asaletli gösterir.. ;)

Kadin Bi Kere Kesinlikle Askili Giyecek Ve Etek Olucak Altinda Bayiliyorum Etek Giyen Kadinlara ..mini Değil Ama Bol Ve Uzun :)

kadınsı giyinen bayanlardan hoşlanırım valla ne diim :goz:
:Sopa bol pantol giyinenlerden dizine kadar botun içine kotunu sokan kadınlardanda nefret ederim :Sopa
yaşasın kadınsı giyinen kadınlarımız sizi çok seviyorum:cool: :goz:

poli' Alıntı:
kadınsı giyinen bayanlardan hoşlanırım valla ne diim :goz:
:Sopa bol pantol giyinenlerden dizine kadar botun içine kotunu sokan kadınlardanda nefret ederim :Sopa
yaşasın kadınsı giyinen kadınlarımız sizi çok seviyorum:cool: :goz:
eytt kardeşim benim bee bende sinir oluom onlara bide metalci ayakları varya tenekeciler kadın kadınsı olmalı erkeksi deil simsiyah deil:D

poli yengede biliomu bölelerini sewdiiini ??

kırmızı baslık olucak ama iillaki ben öle istiorum kadınlarda cok yakısıo

J@CK@L' Alıntı:
bana teşk eden arkadaslar gerı alsınlar prenses mesajlarını sılmış valla :):) :p

valla silmiş nedenini öğrensek nie acaba :D

iSpiYonCu' Alıntı:
poli yengede biliomu bölelerini sewdiiini ??

kırmızı baslık olucak ama iillaki ben öle istiorum kadınlarda cok yakısıo
heralde biliyo ispik kendisini tercih etme sebebimdir nede olsa bankası dimi giyimine özen göstermek zorunda :cool:
zuhahaahaa bende severim kırmızı paslıklılar :Sopa :D

Bİ nedenden doları silmek zorunda kaldım jackal kusura bakma..

valla önemli olan yerine göre giyinmeyi bilcek
erkek için de kız için de aynı şey geçerli
sporsa spor resmiyse resmi giyincek
ama bence kılık kıyafet çok önemli
herkes dikkat etmeli giyimine
ben çok dikkat ederm kendi giyimime de kaşımdakinin giyimine de;)

bu aralar erkeklerde bi pembe tshirt modasıdır gıdıo ama baqalım nereye kadar :D

Benim tercihim;
Sade, dar olmayan, ahlaki ölçütlere uygun giyinen bayanlar (bu zamanda pek bulunmuyor, bekar kaldık :( ).
Benim giyiniş tarzım ise klasik kot veya koyu renk kumaş pantolon, genelliklede koyu renk gömlek.

iSpiYonCu' Alıntı:
bu aralar erkeklerde bi pembe tshirt modasıdır gıdıo ama baqalım nereye kadar :D
Ya walla kıs arkadaşımda bana almış bi pembe tshirt ama ben dışarda giyemiyorum yavf... :ter:

Giyim konusunda ise kıs arkadaşım, sade olsun ama en güselini giysin isterim zate oda öle yapıo :D

Geri