..::Bayanlar nasıl giyinen erkeklerden hoşlanırlar?::..

Ville valo gibi HEP SİYAH :cool:

erkek erkek gibi kızda kız gibi kısacasi insan kendine yakışanı giysin yeter

ben 22 yaşıma kadar hiç kot giymedim bana '' sana kot yakışır giysene derlerdi ''

sevgilimin ısrarı üzerine giydim 2 senedirde giyiyom kısacasi yakışmasi şart yane

ama genede cıbıldak gezenlerde tenleri çok yakışır hani:sigara: :sigara:

εگмεя' Alıntı:

okadar istiosan dolaş tabi kim tutar seni :p

Ben taqım elbise giyen erkeklerden nefret ederim Bu 1 :eek:ut:

Beyaz corap giyen erkeklerdende nefret ederim Buda 2 :eek:ut:

Ama spor giyinen erkeklere diycek kelimem yoq bayıLIRIM ama bazılarınada yakışmıo ayrı oLay Buda 3 :goz:

Başka merak ettiğin bişi varsa sorabilirsin janem:D

Ben takım giymeyi çok sewerim. Bayanlar Teşhir etmediği sürece insanları Kendine yakışanı giysinler

bana takım elbisenin çok yakıştığını söylerler
ama ben nefret ediyorum. spor kıyafet yakışmıyomu tabiki yakışıyo ama takım daha ağır olduğu için daha güzel diyolar. Bence insan sevdigini giymeli.

Herzaman spor giyinen bir insanım düşük bel bol falan Hiphop tarZı hoslandıım kız tipi ıse spor hafif düşük bel pantolon gibi yanı kadınsı deil kız gibi gıyınmeli

Kıyafetten çok içindeki insanın karakteri önemli görünümde biryere kadar çekici gelir..

valla janem benim benimki bikerem takimda giyinebiler... yerine göre yakisani giycek ... yeterki uyumlu olsun giyindikleri .. yanliz temizlik cok onemli örnek..
disch ve tirnak..!! sigara iciosada kokmasin üstü baschi .. :D:)

ve en önemlisi DIS GÖRÜNÜSÜ BANA EN KÖTÜ GÜNÜMDE LAZIM OLMICAK ÖNEMLI OLAN IC GUZELLGI KALBI II OLSUN DEMI AMA ;)

ben sade, spor giyinen ve hafif makyajlı kızlardan hoşlanırım

Herkes ic guzellıgı ic guzellıgı dıyıp duruyor ama dıs guzellık neden hep on planda?

Bayanlarda Düşükbel Blujean, Kısa Bady, Spor Ayakkabılı Ve Çok Hafif Makyajlı Kadınlara Bayılırım. Erkek Dediğin Ne Zaman Nerede Ne Giyinmesi Gerektiğini Bilmesi Gerekir. Bunun Dışında Erkek Ve Kadınlar Bakımlı Olmak Zorundalar...

ben Düşük bel pantolun giyen bayanlardan hoşlanırım hele birde yanımda gezinseler wowowowowo :) sonra üstündeki t-shirt yırtık ollmadlı omuzları filan işte başka başka ne olmalı aceb wallah bu kadarcik :) bende hiphop style giyiniyomda ondan :)

Herkesin bi stili vardır
birisi dedi diye üzerindeki kıyafet değiştirilebilir ama kıyafet stili değiştirilmez..
her bayan ayrı düşünür diye düşünüorm..

elbise tarzi kiyafet giyen bayanlardan hoslanirim.

ben erkegim :)

ßenCeEe de sPoRr taBeKi KaranLık rengLer siYaHh terciH eDeriM:) ama oLaYy yeRİNe göRE giYinMeide ßiLmeK beNce taqım eLbiSeNin yeRi ayRıı ßumuduR ßuDur:)

ben genelde spor
ama bana klasik de yakısır
(ole diolar:p

hatunlar da ise
yine spor kesinlike şapka olmaz ama iğrenchh
duruyo heleki saçlar uzunsa klasik genc
kızlara da tam bi rezalet daha çok 30-35 yaşa gidio bence
bide spor giyinen kızlara kısa saç super oluyo bide kütse
benim bittiğim an o andır

kendine yakıstırsın yeter.eger benimle beraberse cok guzel giyiniyordur.

punk olsun çamurdan olsun..(ben de erkeğim)

Geri